Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. csillagocska1

csillagocska1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az előbb a mozinál kitöltöttem egy kérdőívet, aminek a jutalma 30 mozipont, de nem kaptam meg a pontokat. Légyszi nézzétek meg, hol a hiba. Köszi. csillagocska1, ID:50886822

3. Laboviti

Szia!
    A kérdőív kitöltésénél nagyon figyelni kell arra, hogy minden kérdésre válaszoljunk.
    Sajnos a mozipontok jóváírására nincs mód.

4. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, tegnap dolgoztam, így most tudok reagálni.
    Ne haragudj, de nem felesleges, mert nem a leállás körüli időt reklamálom, hanem egy olyat, amikor még teljes időben ment a fürgemalom (van rúnám is, tehát eleve 9 óráról indulunk), és a megszokott 36 ó helyett kb. 39 órával számolt. Ha az előző hsz-eimet megnézed, ott a pontos óra-percek benne vannak. Modi-tanácsra kipróbáltam 1 szupertáp beállításával a futó UTÁN!!, 4 ó 30 percet mutatott. Ha ezt 8-al szorzod, az 36 óra és nem több!! Amikor ezt reklamáltam, még kb. 57 ó fürgemalom időm volt. EMIATT kérek kompenzálást, mert a 3 ó különbség sok idő, nem számítva a paszulysor hatását. Azzal talán 4 órára is felmegy a különbség. A modi azt mondta, hogy a fürgemalom végének közeledése miatt van a hiba, de ez szerintem nem lehet, hiszen több, mint 2 nap volt még az idejéből, és soha máskor nem volt ilyen.
    Továbbá szeretnék Tőled egyértelmű állásfoglalást a felhősor hatására, mert azt nem kaptam meg:
    EDDIG úgy volt, hogy a működő, tehát elindított és éppen keveredő malomidőt is csökkentette, ha aktiváltam a paszulysort. Előző Modi (elnézést, ha nem nézem vissza, hogy ki írta), azt mondta, hogy elindított tápkeverésre NINCS hatással a paszulysor. Tapasztalataim szerint VOLT. Erre kérnék választ, hogy a paszuly-aktiválás csökkenti-e a futó keveréseket, vagy nem. Köszi előre is.

Doszi67 kedveli ezt.
  5. Laboviti

Szia!
    Engedd meg, hogy én válaszoljak a feltett kérdésedre.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Épületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

6. csillagocska1

csillagocska1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, bár minden kérdésre válaszoltam (!), Egy kivételével, amihez oda lett írva, : NEM kötelező a kitöltése! A végén pedig kiírta, hogy a nyereményem ... csak nem lett jóváírva.

7. maryluuu

maryluuu Fórum-zöldfülű

Én sem kaptam meg a kérdőív kitöltéséért járó 30 mozipontot :(

8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Lehet, hogy nem jó helyre írok ezért elnézést kérek.
    A mozinál kitöltöttem a kérdőívet, de a 30 mozipontot nem kaptam meg. A segítséget előre is köszönöm.
    ID:30941867 Anyóca42
    Üdv:dalmata10

9. maryluuu

maryluuu Fórum-zöldfülű

Úgy látom a hiba nem egyedi,jó lenne ha valaki utánanézne ID:4801748

10. Laboviti

Szia!
    Ha délutánig sem érkezik meg a mozipont, akkor kérlek itt jelezd.

dalmata10 kedveli ezt.
  11. Laboviti

Szia!
    Konkrétan milyen hibát tapasztalsz?

12. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

sziasztok olyan kérésem van,hogy eddig állt az ami mutassa ,hogy mennyi idő van még hátra és most jön mindenhova útánám szeretném ha meg állna ha nem lesID: 10187486z az se baj Tisztelettel köszönöm

13. Laboviti

Szia!
    Az alábbi linket megnyitva találsz képes, részletes segítséget a különböző beállításokhoz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1539

14. maryluuu

maryluuu Fórum-zöldfülű

Nem kaptam meg én sem a mozipontot a kérdőív kitöltéséért. ID:4801748

15. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Laboviti!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, élni fogok a lehetőséggel. Anyóca42

Üdvözlettel:dalmata10

16. tündi164

tündi164 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Megcsináltam a moziban a kérdőívet az előbb és nem kapom meg a 30 pontomat.Kiírta,hogy teljesítettem.
    köszi
    tundi164 ID28207393

17. Laboviti

Szia!
    A kérdőív kitöltése után milyen szöveg volt olvasható a filmszínházban?

18. petitcidre

petitcidre Utánpótlás-írogató

Hali!
    Én sem kaptam meg a mozipontokat, most fejeztem be a kérdőívet, frissítés is megvolt és mégsem... :(

19. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

20. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Én is így jártam... Akkor a nem kötelező is kötelező végülis? :music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.