Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

Értem ,ezt nem tudtam. Köszi szépen.

2. -Susulyka-

-Susulyka- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szeretnék érdeklődni történt-e valami érdemleges a mozi-kérdőív probléma megoldása érdekében...egyik farmon sem adta meg a pontokat . Délelőtt arról volt szó, ha délutánig sem jönnek meg azok a fránya pontok szóljunk. Szóltam....:) Köszi előre is

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelentettük az észrevételt a kérdőívvel kapcsolatosan, de nem kaptunk még hivatalos visszajelzést.

4. avonmarika

avonmarika Junior szaki

avonmarika gazda id 18906582 Kérdezném,hogy mire költöttem legutóbb farmaranyat mert szerintem 55 felett kellene lennie ehelyett 39 -et mutat csak.

5. -Susulyka-

-Susulyka- Utánpótlás-írogató

Köszi,akkor várunk türelmesen tovább :)

6. -East17-

Szia!

Extra felhősort váltottál ki a Paszulyon: 2015-08-18 15:11:00 - ez került 18 FA-ba.

7. -East17-

Szia!

Alap ólra kell kitenni. Ha így sem megy, lépj ki és vissza, majd próbáld meg ismét.

8. Viniczeiné

Viniczeiné Utánpótlás-írogató

Szia! Viniczeiné gazda az ID 24034928 -ról kérek segítséget. SMS-ben vettem 8 szór 50 Farmaranyat, de csak 5 érkezett meg. Előre is köszönöm!

9. -East17-

10. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!

147.oldalon jeleztem, hogy a Mozinál a 30 mozipontos feladatot megcsináltam, de nem kaptam érte meg a beígért mozipontot és Laboviti írta válaszul, hogy amennyiben délután sem kapom meg ismételten jelezzem.
    Meg jegyzem, hogy többen is megírták Ők sem kapták meg a kérdőív kitöltéséért járó mozipontot.
    A segítséget előre is köszönöm. Anyóca42
    Üdv: dalmata10

11. -East17-

Szia!

A jelzéseket természetesen továbbítottuk, egyelőre hivatalos válasz még nem érkezett.

dalmata10 kedveli ezt.
  12. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia East!
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet remélem orvosolni fogják az illetékesek.;)
    Legyenek továbbra is szépek a napjaid.
    Üdvözlettel: dalmata10

13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia East!

Eddig nem hittem el, ha valaki ilyet írt vagy mondott nekem, de ma tapasztaltam is.
    3 db 4-es szintű és egy 3-as szintű állatra kaptam egy 3-as szintűt 2 szupertápért. Nagy biznisz volt.:D
    Sajnos ez magasabb szinten még dühítőbb.
    Lehetne csavarni a tenyésztés sikerének faktorszámán mert ez bummal is siralmas. Csak az egy szinttel magasabbat adja szigorúan.
    Talán többen vennének szupertápot, ha lenne értelme vagy eredménye. Így már sajnálom, hogy vettem egy XL-es csomagot.
    Nem várok választ, köszönöm szépen ha elolvasod.
    Szép napot Neked!

brozsa és anami1980 kedveli ezt.
  14. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Elnézést, nem aratás, hanem a gyors vetés és locsolás, viszont nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat ami szintén hiba.
    A köv. szintén hiba, a szigeten a rendes farm szintjét mutatja a mutató.

15. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sajnos ólat sem lehet kitelepíteni és a vetés-locsolás sem működik!Csöre52 ID:5955337

16. -East17-

Szia!

Hozzászólásod nem tartalmazott kérdést, a Panaszkönyvbe való, ezért lett törölve, így pedig szerkeszteni sem tudod. A most említett hibáról van hivatalos értesítő:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/319719/

17. -East17-

18. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Azt a hozzászólást azzal kezdtem, hogy nem kaptam meg a kérdőívért a 30 mozipontot, az viszont ide tartozik, akkor most még egyszer leírtam.

19. -East17-

20. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Nem tudok bájitalt adni a tenyésztéshez. Van bőven, de nem lehet odatenni. Sürgős segií
    séget kérek, mert a boom-nak nemsokára vége!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.