Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. H2Orsi

H2Orsi Fórum-zöldfülű

Szép jó estét. Az a helyzet nálam, hogy a kerge kertem lefagyott vagy két napja. A többi működött (Farm, erdei tisztás), de mihelyt a kerge kertbe léptem, a játék halott. Ma reggel már ez történt az erdei tisztásommal is, és most már nem is akar teljesen betölteni a játék. Nálam van a hiba?
    H2Orsi
    ID: 50683793

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia H2Orsi!

Nem, nincs a játékban olyan hiba, amit Te tapasztalsz a saját farmodon.
    Ezért mindenképp javaslom, hogy futtass le egy takarítást a CCleanerrel, melyről minden szükséges infót az alábbi linken olvashatsz letöltési lehetőséggel együtt :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playeredben is töröld a sütiket mindenképp az alábbi link segítségével :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

3. pimpi80

pimpi80 Fórum-zöldfülű

12 farmon játszom, ezért úgy gondolom, hogy nem a gépemmel van a gond. Ezen a farmon a Valdemár elvette a zsetont, de csak egy sárga oldal jött fel. Nem lehetett játszani. Köszönöm

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Sajnos, amikor azt írjuk, hogy ezt, vagy azt törölni kellene, akkor az a reakció, hogy a gépemmel nincs baj. Nincs is! Nem is ezt állítjuk. Különböző oldalak, különböző beállításokat mentenek a gépedre. Ez olyan mint egy címzés (nagy vonalakban). Ha egy borítékra ráírod az irányítószámot, gyorsabban célba jut. Na, ez is valami hasonló. Minden oldal (így minden egyes játék fiók is) különböző adatokat ment. Ha nem így lenne, összekeverednének a farmjaid. Amikor már sok ilyen adat van, ezek összeakadhatnak és megjelenítési problémákat okozhatnak. Lehet, hogy 20 farmon szuper minden, de a 21-en már nem.
    Azt javaslom ezt végezd el. Csak pár kattintás az egész. Elsőre lassabban fog betölteni, mert új adatokat ment. Második belépésre már gyorsabb lesz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

5. pimpi80

pimpi80 Fórum-zöldfülű

Borítékra írt irányítószám biztosan ebben az esetben is segíteni fog. :) Elvégeztem a javasolt géptakarítást, de ami biztos mára már befejeztem. Köszi

6. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Sziasztok!
    Nálam a felhősör feltöltése darabos. Kb. Valdemár óta.

7. MadameRose

Szia!
    Az újabb játékelem tovább terheli a gépeinket. Egy régebbi gépnél ez lassulást, akadozást okozhat. Megoldás lehet, ha a paszulyra lépés előtt frissíted a játékoldalt, vagy próbálkozol egy másik böngészővel.
    Ha továbbra is fennáll a probléma, egy sütitörlés segíthet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

8. zsuzsa77

zsuzsa77 Fórum-zöldfülű

Valdemárnál 1250 zsetonért kiváltottam a második mesterséget, a völgyben viszont kiválasztva csak a vásárlás lehetőségét adja.

HELP! zsuzsa77 ID 1842751

9. MadameRose

Szia!
    Semmi gond! Ez így normális. A megszerzett ajándéknak megfelelően frissülnie kell a szerveren az adataidnak. Egy ki-, belépés után már elérhető lesz. (Tipp: a virágkötő gyorsan eléri a 3-as szintet. ;) - tényleg csak tipp, Te választasz. :) )

10. zsuzsa77

zsuzsa77 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget és a tippet. A ki és belépés segített. Igyekszem, hogy mielőbb meglegyen a harmadik is :)

11. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Hosszú hetek óta a moziban mindig "sorry..." nincs amit nézhetnék, most egy kérdőívet bedobott, de nem engedi végigcsinálni 50%-nál semerre nem lehet lépni, így a mozipont is ugrik és megint mintha nem is lenne a játékelem. Éppen erre kérdez rá a kérdőív. Bosszantó

12. alvajaro76

alvajaro76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap Renzonál kiváltottam a Barack XXL fát, ma megprobáltam kihelyezni, de egyszerűen nem engedte, se kézi módban, se a vető arató géppel.

Videoton61 kedveli ezt.
  13. Videoton61

Videoton61 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!Hasonló a problémám mint alvajáró76-nak.Nem tudom én sem kihelyezni az XXL barackomat!ID:4113915
    Várjuk a választ,előre is köszi

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek másik böngészőn keresztül nyisd meg a játékot, majd a filmszínházat.

15. Laboviti

Szia!
    Kérlek, először egy üres 1X1 területre helyezd ki az XXL fa fejlesztését.

16. Laboviti

Videoton61 kedveli ezt.
  17. Videoton61

Videoton61 Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti!
    Nagyon köszönöm a segitséget,sikerült.Gyönyörű a fa.
    További szép napot!

18. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Szia,
    Valdemar ota valami nem kerek a rendszer. Az event indulasakor, nem lehetett belepni a farmra, 100%-nal megallt a betoltes es sehova tovabb. Sebaj, bongeszo cache takaritas, flash player kipucolas, stb. A betoltes problemaja megoldott, de azota drasztikusan belassult a jatek. minden teruletre, az elso belepeskor ujra letolt mindent, nem a cache-bol szedi. ill minden belepeskor bedobja a Local Storage engedelyezese ablakot, engedelyezem, megis minden egyes belepesnel ujra kerdezi, es lathatoan nincs hatasa, mert mindent ujratolt.
    Probalkoztam Csocsoovb altal javasolt leirassal, az sem segitett (https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/)
    Esetleg valami tipp?
    A gep nem regi (1 eves core i5 - 32G ram), szoval valdemar nem terheli meg annyira hogy ez lehessen a gond.
    köszi elore is, üdv.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia KLili2006!

Próbáltad több böngészőről is a játékot, vagy csak egyről?
    Érdemes lenne esetleg megpróbálni másikat is.
    Az, hogy Flash törlés után az első belépéskor lassan tölt be az teljesen normális, ugyanis akkor kell neki újra menteni a gépedre az adatokat.

Valamint az alábbi linken lévő javaslatot is érdemes lenne elvégezned :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fagyások-a-játékban-és-ami-mögötte-van.11332/#post-76376

Link beillesztése ( Nildia )

Utoljára szerkesztett: 15.10.14
  20. ]Minimanó[

]Minimanó[ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem találtam megfelelő topikot, de olyan problémám van, hogy kb. 3-4 hónapja nem tudok mozizni a városban. :(
    Gondoltam most már megkérdezem, hogy ez csak nálam van, vagy több játékosnál is előfordul?
    ( Sajnos elég sok moziponttól, illetve FA-tól buktam el ez idő alatt )
    ID:4708241
    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Üdv: ]Minimanó[

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.