Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. super0111

super0111 Fórum-zöldfülű

tyuktáp keveréseim elvesztek most ujra kezdem

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Már jeleztük az illetékesek számára a jelenséget, eddig azonban nem találták meg a probléma forrását. Nehéz az eset, mert nem érint mindenkit - ugyanakkor egyeseket nagyon nehéz helyzetbe hoz.

dereret és csopke1 kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Szia!

Arra figyelj, ha megszakítod a tápkeverést, akkor nem kapsz meg egyetlen darab tápot sem.

4. super0111

super0111 Fórum-zöldfülű

Kedves MÓDI

Sajnos most sem sikerült a malomba megkevernem a tyuktápot nem tudom mi lehet a baj , ha tud, kérem segitsen,,,,Köszönöm

nem szakitottam meg mostsem meg az előzőekben sem

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Akkor leírnám az ID számomat, hátha segít beazonosítani a farmom, illetőleg a Fórumot (Miután csak a farmról lehet elérni hsz. ügyében.)
    Tehát: ID 17621761. Firefox-al játszom. Most megpróbálom a Chrome-ot, hátha a böngészővel van a baj....

6. Csocsoovb

Szia!

Tisztázzuk a dolgot: elindítottad, legyártottad, megkaptad a tápot, és eltűnt, vagy elindítani sem tudtad a tápkeverést?

7. super0111

super0111 Fórum-zöldfülű

Bocsánat ,mostmár igen megvannak elnézést kérek

8. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Nálam is a malommal van a gond. Nem tudom mennyi lenne hátra, szupertápot keverek, "0%" r ki, tegnap óta megy, hátralevő időt nem tudom. Visszaolvasva nem szakítom meg a keverést. Újabb "várakozó" keverésre bevette az újabb adag szupertápot, csak azt nem tudom mikor fog lejárni. Lejár valamikor?

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia EBK1!

Ellenőrizd a malmodat egy játékból való ki be lépés után, illetve érdemes lehet megnézni egy másik böngésző oldalról belépve is a játékba.

Kérdésedet fölösleges kétszer is feltenned, nem kapsz így hamarabb választ......
    Ugyanakkor a dupla post nem megengedett a fórumon, ha a tiéd az utolsó hozzászólás adott topikban, a meglévő hozzászólásodat kell módosítanod a szerkesztés gomb segítségével!

10. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Akár mikor megyek a moziba mindíg azt írja hogy várj.És nem tőrténik soha semmi.Még félóra mulva sem.

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia zsuzsa514!

A moziban akkor van ajánlat, ha a szponzorok azt lehetővé teszik.
    Ha nincs film vagy egyéb ajánlat, nem tehetünk mást, mint várakozunk.

12. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Sziasztok! Valdemarnál kiváltottam 2 Moringa XXL fát, de nem tudom kitenni, mert tilos tábla van rajta. Várnom kell, amíg vehetek alap fát? Köszönöm a választ!

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A bazárban a Moringafa akkor is kiváltható, ha még nem rendelkezünk az aktív szoborral a szentélyben.
    A kiültetéshez mindenképp szükséges a moringa szobor megszerzése a Maja majmok szentélében.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia Laboviti!
    Azt szeretném kérdezni, hogy miért csak nehezen érem el vagy sehogysem a fórumot? tegnap folyamatosan hiba üzenetet küldött. volt frissítés meg takarítás is.

15. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett probléma ismert. Jeleztük a fejlesztőknek. Ha hírt kapunk a javításról értesítéssel leszünk.

16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Nagyon szépen köszönöm.

17. renatoid

renatoid Junior szaki

Sziasztok. Csillámport hogy tudok csinálni??Melyik ól fejlesztése?

18. Laboviti

Szia!
    Illatszertár:

Tulajdonságai:
    • Minimum szint: 2
    • Területigénye: 2x2
    • Érésidő: 20:00 óra
    • Amit ad: 250 TP; 1x Csillámpor (Termény); 4 egység trágya;
    • Tápigénye: 1x Pillangótáp; 3x Pillangó
    Csillámpor:
    A pajtában a termények közé kerül.

19. renatoid

renatoid Junior szaki

És az illatszertárt honnan tudom beszerezni?

20. Laboviti

Az Illatszertár a Farmexpresszből kapható Titokzatos rakomány nevű különleges ólból fejlődhet ki.

Az újrahasznosító nyereményei között is szerepelt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.