Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ]Minimanó[!

Sajnos amit tapasztalsz nem egyedi eset.
    Saját farmomon sincs hónapok óta ajánlat.
    A mozi szponzorfüggő, tehát ha van szponzor, aki biztosítja számunkra a filmeket, tudunk mozizni, ha nincs nem tehetünk mást, mint várakozunk.
    Azt azért hozzátenném, hogy ígéretet erre soha nem kaptunk, hogy minden nap tudunk majd mozizni, nagyban hasonlít ez az ingyen FA szerzési ajánlatokhoz, ott sincs minden nap ajánlat.

2. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

maxthonnal es explorerrel probaltam (tudom mozillaval a legjobb, de eddig ezekkel is jol mukodott).
    A javasol beallitast is megcsinaltam, de mintha, ha kilepek es ujraellenorzom a beallitasokat, akkor azt mutatja hogy minden OK, megis minden egyes belepesnel ujra kerdezi, mintha elfelejtene a beallitast, valamint az elozo belepeskor letoltott osszes adatot. A szedult szanto, pl kb 15-20 mp alatt tolt be, a paszuly is iszonyat lassu, minden oldalvaltas 5-6 mp.
    van egy sanda gyanum hogy ebbol flash unistall lesz...

3. Nildia

Szia KLili2006!

A Flash Player letörlése és újra telepítése is eredményre vezethet, ez által frissül is ha esetleg arra van szükség.

4. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

sziasztok nekem is a vidámparkkal van problémám a vakond ütögetős játék olyan lassan mozog hogy alig tudtam 5 vakondot kupán csapni.

5. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

A legrissebb van fenn, de valami nagyon felrecsuszhatott benne. Koszi a segitseget!

6. Nildia

Szia -Xhexania-!

A Vidámpark bekerülésével előfordul az, hogy a szokásosnál jobban megterheli a gépedet a játék.
    Amit tehetsz, hogy minden fölösleges ablakot bezársz, minden háttérben futó nem szükséges programot leállítasz.
    Ezen felül érdemes átnézned a Flash Playered és a böngésződ, ha szükséges ezeket frissíteni kell.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

A Flash Playerben a sütik törlése kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

Ha Chrome böngészőt használsz, ezt a tanácsot is végezd el :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fagyások-a-játékban-és-ami-mögötte-van.11332/#post-76376

A takarítások mellett persze érdemes másik böngészőt is kipróbálni, lehet egy másikon jobban boldogulsz.
    Azonban nagyon sok múlik a saját számítógéped tulajdonságaitól, technikai adottságaitól, netkapcsolatod sebességétől.

7. farmer221278

farmer221278 Járnitanuló

Sziasztok!

Én kiváltottam a 85 szupertápot de sajnos nem adta meg(most 51 db van) kb 5 perce váltottam ki! Nem tudom pontosan mennyi volt de szerintem a felét adta! Ilyenkor mit tudok tenni???? A 85 jegyet elvette.

8. Nildia

Szia farmer221278!

A nyeremények között nem szerepel 85 db szupertáp.
    Ami szerepel : 25 db szupertáp 85 db zsetonért.
    Az alábbi ábrán is láthatod, parancsolj :

farmer221278 kedveli ezt.
  9. farmer221278

farmer221278 Járnitanuló

:( Tényleg igazad van! Korán van még nekem vagy későn ! Köszi

10. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

köszönöm a segítséget mindent megcsináltam de változás nincs. a gépemmel nincs baj mert a legutóbbi alkalommal még jó volt. ezzel a játékkal sikerült a legtöbb zsetont szerezni :(

11. bencica

bencica Junior szaki

A muszlimérőn az első két alkalommal teljesen felment a mérő, a harmadik pedig középpen állt meg, egyszer tudtam megcsinálni,mert jött az üzenet 1 pont. Nem értem miért? Újra akartam kezdeni,akkor meg lefagyott.

Ismét próbálkoztam, most mind a két helyen működött, pontot nem mutatta, nem kaptam semmit

Dupla hsz összevonása ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.10.14
  12. Nildia

Szia bencica!

Az alábbi képen láthatod a Muszklimérő játékban megszerezhető zsetonok mennyiségét az elért pontok alapján :

A teljes leírást itt találod :

https://board-hu.farmerama.com/inde...játékban-és-ami-mögötte-van.11332/#post-76376

A fagyással kapcsolatosan megjelent egy Hivatalos leírás, kérlek az abban szereplő tanácsot végezd el :

https://board-hu.farmerama.com/inde...játékban-és-ami-mögötte-van.11332/#post-76376

13. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! A vakondoknál egy dolgot mindenki figyelmen kívül hagy! Az igaz , hogy 5 ponttal növekszik a vakond értéke, de csak 40 pontig!!! Ezután ha eltaláljuk akkor is csak 40 pontot ér egy vakond! Sokan, ezért nem jól számolják az érte járó zsetont.

14. cdlemez

cdlemez Fórum-zöldfülű

Szia! Nem zöldül ki a vásárlási lehetőség Valdemárnál!

15. Nildia

Szia cdlemez!

Pontosan mit is szeretnél vásárolni Valdemárnál, ami nem zöldül ki?
    Minek is kellene kizöldülni?

16. cdlemez

cdlemez Fórum-zöldfülű

Nildia Bocsika!!!!! Olyan ritkán van Valdemár, hogy már elfejtettem, hogy először választani kell és csak utána lesz zöld. Hát hiába öregszem, még egyszer bocs!!!!

17. Nildia

Szia cdlemez!

Bizony bizony, először rákatt, kiválaszt, és utána engedi kattintani a Vásárlás gombot, akkor lesz zöld!:)

18. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Lassúnak érzékelem az oldal nyitást, és a váltást az oldalak közt. Törölve minden, flash felállítva mégis tré az oldal betöltése a 60M net-elérés esetén is. Mikor lesz normális sebesség?

19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Gazda: -gadget-
    ID: 37623374
    Hello!
    - a területek betöltése lassú sokáig forognak a virágok a parcellák helyén,
    - a kerge betöltése ismét szörnyű minden egyes darabot külön jelent meg és ha a terület tele van akkor ez összességében nagyon sokáig tart,
    - a paszuly soronként és elemenként jelenít meg mindent, lapváltás után az előző oldal grafikája marad és ismét soronként a soron elemenként jelenti meg ( mikor az első sor megjelent a másik kettő még mindig az előző lapról maradt grafika, de ez igaz marad a második sor teljes megjelenésére is mert akkor a 3. sor még mindig az előző oldal 3. sora),
    - a piac gyakran megakad nem kevés időre, ilyenkor vásárlás vagy adott termék oldalváltása esetén csak forog-forog a virág ás nem néhány mp-ig hanem akár fél percig is.

Speedtest: [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 15.10.14
    mamszi5107 kedveli ezt.
  20. Nildia

Szia donkartacs07!

Nincs lassulás a játékban.
    Érdemes lenne megnézned a háttérben futó programokat, oldalakat, amik befolyásolhatják a sebességet.
    Érdemes lenne megnézni a gépeden a fel és letöltési sebességet is.
    http://www.speedtest.net/
    http://pingtest.bigpoint.net/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.