Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az alábbi képet azonosítsd be a farmodon:

2. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

nekünk sem jön az esőerdő.-kata1939-ID:44223616kata1939ID:47168381

3. Laboviti

Szia!
    A bazárban kiváltott XXL moringafát először egy üres 1X1 területre próbáld kihelyezni.

Tanemund kedveli ezt.
  4. Laboviti

Szia!

yellowfire kedveli ezt.
  5. Laboviti

Köszönjük az észrevételt.

mamszi5107 kedveli ezt.
  6. yellowfire

yellowfire Aktív író

oh nagyon szépen köszönjúk

7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Játékostársak! Tudna-e valaki abban segíteni hol lehet beállítani a talaj mozgatást, ólakat vagy fákat 1 aktiválással. Szerettem volna az új területen szépen elrendezni a kihelyezett fákat mert nekem a kert rendezés adja az egyik örömöt a játékban. Alul ahol a forgatás, a 4 irányba mutató nyíl, és a kivágás jel van, eddig ha ezek közül valamelyikre rákattintottam sorban tudtam csinálni amit akartam, de most minden egyes fa elmozdításra vissza állt az alaphelyzetbe, sőt a korábbi kerteknél is így reagál. El durrant az agyam és kiraktam ahogy jött sorba, ott egye meg a fene! Remélem lesz megoldás a problémámra mert igencsak kedvem szegi, ha így marad. Az eventek alkalmával amikor leirtottam a területeket a játék befejezése után fél napot azzal töltök , hogy kedvemre csinosítom a kertemet.
    Szeretném ha ez a lehetőségem továbbra is megmaradna.

8. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Köszönöm! Teljes siker

9. Laboviti

Szia!
    A beállításoknál ellenőrizd az alternatív építési gomb helyzetét. Kikapcsolt állapotban legyen.

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Az esőerdőt kiváltottam, de nem találom sehol. Áh megvan. Bocsika. :)

11. Laboviti

Ninett79 kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönöm, megvan. :)

13. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Ki váltottam a fán az őserdőbe a belépést és nem tudok belépni köszönöm a válaszodat

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

16. jozsogazda103

jozsogazda103 Fórum-zöldfülű

sziasztok rendeltem telon 2-szer 50-50farmaranyat és csak az egyik jöt meg kérném nézék meg nálam hol a másik és nem irok a pajment suportnak,nem csatolgatok semit az aranyamat kérem amiért fizetem!
    jozsogazda103ID: 52906355

megjöt nagy nehez rendeléstöl számolva 30percre !ez nagyon gáz hogy ennyit kellet várni rá!:((((

17. -East17-

Szia!

Az SMS-megrendelések beérkezése szolgáltatótól és hálózattól függően akár 1-2 órát is igénybe vehet. Adott esetben hiába kéred itt a jogorvoslatot, mert a megrendelési adatokat és történetet mi nem látjuk, csak a payment support munkatársai, ezért javasoljuk, hogy forduljatok hozzájuk, mert csak ők lehetnek a segítségetekre.

18. Szandra421

Szandra421 Fórum-zöldfülű

Szia East ! A segítségedet szeretném kérni.Vettem 10 pandaólat,kiraktam az új területre.Utána elmentem aratni és átrendezni ami megvolt terület a bahán.Amikor visszamentem az új területre csak 6 panda volt kirakva,4 elkóborolt valahova.Tudnál nekem segíteni?Szandra421 ID:5207692 .

19. -East17-

Szia!

Igen, én is így látom. Ezért kérlek, hogy a játék supportjával vedd fel a kapcsolatot.

20. Szandra421

Szandra421 Fórum-zöldfülű

Rendben köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.