Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bolmin

Bolmin Fórum-zöldfülű

Hello,
    szeretném jelezni, hogy amint a szédültre kattintok azonnal szinte lefagy a game, csak tölt-tölt nem csinál semmit egyik böngészővel sem, tisztítva voltak.. flash player rendben. Net is rendben, esetleg valami karbantartás folyik?
    És még egy írtam egy hsz-t a pletyi rovatba, de eltűnt, köszi.

2. tifani56

tifani56 Junior szaki

betettem a 250 csillagot és nem nyilik meg a szigetem köszönöm ha utánna néztek

3. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

kiváltva az őserdő, de semmit nem tudok csinálni rajta

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg nincs ilyen hibáról értesítésünk, az ellenőrzés szerint rendben működik minden. Mikor volt takarítás a gépen és melyik böngészővel próbálod most a belépést?

A pletykában tegnap este volt az utolsó hozzászólásod, ma nem találtam bejegyzést tőled.

5. -East17-

6. -East17-

Szia!

Beléptél és megjelent a terület csak nem működik? Vagy be sem jutottál?

7. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Igen beléptem, de nem működik

8. -East17-

Kérek az ellenőrzéshez egy pontos ID számot.

9. Bolmin

Bolmin Fórum-zöldfülű

Hello,
    nem írtam , hogy mai hsz, csak azt hogy hsz és eltűnt:) a hozzákapcsolt like.-ok is, nem nagyon gond, csak nem tudtam miért lehetett.
    Böngészőt illetően pedig próbáltam elsősorban firefox-ot ezzel fut a legoptimálisabban normál esetben, de most chrome és opera, is ugyanezt teszi. A forum szintén 4-5 frissités kell mire betölt és akkor is nagyon lagos.
    A pingem és a le/fel-töltésem kifogástalan jelenleg is.

10. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

ID szám: 40141954

11. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm megtettem de nem működik, sőt már a régi Bh-án sem működik.

12. -East17-

A fórum hibájáról tudunk, minket is érint. Továbbítottuk, várjuk a megoldást veletek együtt.

Azt szerettem volna megtudni, hogy mikor volt a legutóbbi takarítás. A Firefox jelenleg a 40.0.2. verziószámnál tart.

13. -East17-

Az ellenőrzés szerint az esőerdőd rendesen működik, minden funkció elérhető.

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét (ezen kívül ajánlott a Firefox böngésző használata):

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

14. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Bocsi mégis jó. A hiba oka nem mentettem a változtatást. Most megtettem és működik. Köszönöm a segítséget

15. Bolmin

Bolmin Fórum-zöldfülű

takarítás az mindig az van, most pl jól megy a farm de előtte valamiért nem, azt hittem esetleg épp bütykölnek rajta :D

16. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Jelezném, hogy az esőerdőn még mindig nem műxik a víztartály frissítése, ha hozzáadsz vagy elveszel belőle. A számláló jó, de a kép nem változik. Frissítés, ki-be lépés megvolt, utána is produkálja...

mitnemertesz
    ID: 3401546

17. -East17-

Szia!

Igen a hibáról értesültünk, továbbítottuk az illetékeseknek.

18. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Szia, rendben, köszi!

19. Repesz

Repesz Aktív író

Repesz ID: 7607367.
    Sziasztok! Most vettem észre, amikor az esőerdőbe áthoztam dolgokat, hogy nincs meg a mogyoróvajas elefántom, a papagájtollassom / a fa megvan / és a kókusz kebelkosár majmomból is csak egy van... ráadásul ebből már volt szintem is.. / 1-es / többször ki - be lépkedtem, de semmi

Köszönöm.

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Repesz!

A topik első hozzászólásának megfelelően add meg a szükséges adatokat :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.12714/

Repesz kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.