Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az esőerdő átrendezése közben eltünt az egyik Boldog liliomom. Utána tudnátok nézni hogy lehet ez? Köszönöm rosco07 ID:6943680

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

3. Szandra421

Szandra421 Fórum-zöldfülű

Szép estét East ! Írtam a suportnak az eltkóborolt óllal kapcsolatban.Meg is kaptam manuálisan.Viszont most tudtam csak belépni nem régen és megvan a 10 ól +még van bent 4 db.Ilyenkor mi a helyzet?Nem igazán szeretnék büntiben lenni 4 ól miatt:)

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Szandra421!

Mivel ez ügyben már a Supporttal voltál kapcsolatban, így most is velük vedd fel a kapcsolatot.
    Egy új ügyet indíts, de a megelőző ügy ticket számát tedd bele a leveledbe, hogy könnyebben visszakeressék a Supportos kollégák az előzményeket.

5. Szandra421

Szandra421 Fórum-zöldfülű

Rendben,akkor ezt reggelig elhalasztom remélem nem lesz gond belőle.Köszönöm szépen.Jó éjt mindenkinek!

6. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Furcsa dolog történt.Paszulyon kiváltottam azt a növénybónuszt,ami virágok esetén 10 %-kal csökkenti az érésidőt.Bahamán és esőerdőben hibiszkuszt ültettem és az érésidő nem egyforma.Kérlek nézzétek meg,hol a hiba. ID 24991697. Köszönö szépen.

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett jelenséget a farmokon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

8. hamuska

hamuska Fórumszaki

Kedves Laboviti! Köszönöm,van türelmem.Jó munkát kívánok.

9. rosco07

Sziasztok. AZ adatok tehát.: rosco07 ID:6943680 Boldog liliom pontosan nem tudom mikor szereztem de a szerencsekeréken pörgettem, 2 db volt belőle, most 1 db van belőle, 1 db keresek. Köszönöm ha megnézitek.

10. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai végesek. Több hónapra visszamenőleg nem tudunk vizsgálódni.

Kérlek mérlegeld a méltányossági kérelem benyújtását: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

11. rosco07

12. Laboviti

Az ellenőrző panel adataiban március hónapig jelenik meg a party pörgetések jutalma. Ebben az időszakban nem nyertél boldog liliom dekorációs elemet.
    Így nincs támpont, hogy mikor szerezhettél 2 darab "virágot".

13. imike914

imike914 Utánpótlás-írogató

Csendes mosollyal kérdezném, mire fel a bájital pozitív megkülönböztetése?
    Reggel óta tapasztalom, több farmon is, hogy a kikapcsolás ellenére a bájitalnál (bájitalfa aratásakor) mindig megjelenik a feljövő infó csík. Nekem csak azért tűnik fel, mert ez a játékelem nálam mindig ki volt kapcsolva, most mégis felbukkant, de csak a bájitalt részesíti ilyen kedves figyelmességben. Különösebben nem zavar, csak jelezni szerettem volna, hogy ilyen van.

14. Laboviti

Szia!
    Az általad észlelt jelenség egy változás miatt jelenik meg.

15. babgazda

babgazda Fórum-zöldfülű

Szia hova tűnnek a tyúkok a pajtámból?A másik kérdésem az lenne,hogyan tudom a megvett állatot/kutyát/,ill. fákat a farmra helyezni,ugyais a pajtába bennt van,de mindig piro a telepítés?Válaszodat előre is köszönöm

16. Laboviti

Szia!
    A tyúkok darabszámának ellenőrzéséhez pontos ID számra lenne szükségem.
    Az ólak és a fák kihelyezéséhez segítséget az alábbi linket megnyitva találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlesztések-fák-ólak.2318/

17. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Sziasztok! A gondom az, hogy a kacsacsőrű állataim eltűnnek. 2 db ólam is van kint de hiába szedem le az újabbakat mindig csak azt mutatja hogy 14 db van a pajtában. Tegnap direkt kézzel szedtem le mutatta hogy 16db van reggel géppel történt a leszedés 18 db-ot kéne látnom a pajtában de megint csak 14 db látható. Biztos hogy sehova sem lett beadva. Légyszíves nézzetek utána. Farmnév: .Eperke73. ID: 38155641 Előre is köszi!!!

18. Laboviti

Szia!
    Amennyiben a farmodon ellátsz búvárboltot is kérlek ne feledd, az etetéséhez a tápon kívül 2 darab kacsacsőrű emlős is szükséges.

19. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Tényleg van búvárboltom. Ez teljesen kiment a fejemből.:sleepy: Bocsánat a felesleges zaklatásért. Szép napot kívánok. :)

20. 4SOS

4SOS Utánpótlás-írogató

Sziasztok, az az én gondom, hogy nem enged a magtárból vásárolni, sem anakonda tápot készíteni (a többi táp megy). Vajon mi lehet az oka ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.