Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: https://board-hu.farmerama.com/inde...állandó-gazdaköri-küldetés.12978/#post-324927

2. 2vadmalac

2vadmalac Utánpótlás-írogató

Közben visszaolvastam egy kicsit, megpróbáltam a Bahamán megvenni, sikerült! :)

3. Niki0919

Niki0919 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem is a vásárlással van problémám. Nemcsak az, hogy este nehezen vettem meg a fát a szigetre, hanem magokat sem enged venni tegnap óta.

Köszönettel: Niki0919 6589315

4. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a gazdaraktárt.

5. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Szép napot!

A probléma ugyanaz, mint az előttem szólónak, a ki-be lépés sem használ. Reggel sem sikerült, most sem.

6. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Szép napot!

A probléma ugyanaz, mint az előttem szólónak, a ki-be lépés sem használ. Reggel sem sikerült, most sem.

7. globi6007

globi6007 Utánpótlás-írogató

Miért nem lehet megvenni a talányos fákat?Ez már rendkívül bosszantó!Az Ász-ban benne van hogy biztosítják a megfelelő technikai hátteret.HOL VAN? globi6007ID: 36054991

8. Laboviti

Szia!
    Amennyiben Chrome böngésző közreműködésével használod a farmod kérlek, egy próba erejéig válts böngészőt és ott kontrolláld hogyan működik a gazdaraktár.

9. Laboviti

10. maya

maya Fórumprofi

Jó napot Laboviti.
    Az a problémám, hogy vettem egy csomagban UELE talányos fát, és helyette a szigetes Grönlandot kaptam. Azt már megvettem és ki is tettem a szigetre.
    Nem kell két csomag, kérlek hogy segíts az UELE-t megkapnom helyette, mert azt vettem meg.
    köszönöm.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Add meg kérlek az ID számodat ahhoz, hogy ellenőrizhessük a vásárlásodat!

12. maya

maya Fórumprofi

Id: 40511477
    A Grönland ikonra kattintva vettem a szigetre a csomagot, most csak egy darabot mutat az ikon. Nem értem, hogy történt? Akkor hogy kaptam csomagot? Vagy szenilis lettem?

13. kereszturyster

kereszturyster Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ma vásároltam egy találonyos Tiki-fa csomagot de sehol nem találom a menüben a fákat.
    Segítségeteket előre is köszönöm
    Gazda: kereszturyster ID: 6520518

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    2 db csomag vásárlása történt meg a következő elosztásban:
    2015-08-29 10:26:42.Talányos tiki fa csomag1.00-210.00
    2015-08-29 10:22:54.Talányos tiki fa csomag1.00-210.00

Mindkét általad megvásárolt csomag a szigetre érvényes, a tartalmukat megkaptad. Eszerint a menüdbe került 60 db Grönland talányos tiki fa és 2 db nektarin fa.
    30 db Grönland talányos fa a menüdben van, 30 db-ot elhelyeztél a szigeten.
    1 db nektarinfa a menüdben van, egyet elhelyeztél a szigeteden.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Bahamás csomagot vettél, amihez jár 30 db Grönland csemete, és 1 db nektarinfa.

Frissítsd az oldalt a billentyűzeted F5 gombjával, esetleg lépj ki a játékból majd vissza, és ismét ellenőrizd figyelmesen a menüdet. Nem mindig minden jelenik meg azonnal, néha egy kicsit várni kell, de megkapsz mindent rendben.

A fák megtalálásához használd a kereső lehetőséget a menü jobb felső részében, itt találsz hozzá segítséget: http://i.imgur.com/hY3q3DO.gif
    Ez a funkció nyilván akkor működik, ha a keresett tárgynak a pontos nevét írod bele!!

Azt, hogy melyik fát melyik területnek a menüjében kell keressed, a bejelentőben megtalálod:
    Ha ezek után sem találod, majd akkor jelezzél vissza.

16. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok! Vettem öt darab talányos tiki fát, és nem mutatja a baharama szigetemen. Már minden flash player utasítást megcsináltam, most indítottam újra a gépemet, akkor se látszik. Legyetek szívesek javítani! Köszike! - :wuerg: Jajjj, hogy én milyen nyugodt vagyok!!! :mad:
    Gazda: ideals2011ID: 27170900

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    4 db-ot vettél, és nem szigetest, hanem farmosat. Megtalálod a menüdben.

18. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Ennyire szenillis lennék??? Mert a baharama fákkal kezdtem a vásárlást. Hol lehet azt követnem a saját oldalamon, mikor mit vettem???

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A farmkeret alján lévő gazdanaplóban ellenőrizhetőek egyes műveletek.
    http://i.imgur.com/IPKpvfH.gif
    A KÉP PÉLDA!!

20. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Köszi, aranyos vagy...- :inlove:- előző időszak? - a mai napot látom - vagy a flash player manipulációkkal kitöröltem?? :wuerg:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.