Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a malom működését.

2. Eszter.apa

Eszter.apa Utánpótlás-írogató

Sajnos ez történhetett, hogy egy helyen vettem mind a kettőt és utána nem néztem meg hogy meg van-e.
    Köszi!

3. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szeretnék a supportnak a legújabb titokfákkal kapcsolatban panaszkodni, de nem sikerült. Ha kiválasztom a lehetséges témák közül a megrendelést, akkor nem tudok szöveges üzenetet küldeni.
    Az a gondom, hogy vettem 12 titokfát, minkét szigetre. Lett fekete füzem, így vettem még 10 titokfát, hogy legyen nektarinom is, de nem azt kaptam...Gondoltam én rontottam el valamit, ezért elültettem ezeket is az erdei tisztásra. Közben el kellett mennem, ezért vasárnap délután 15. órakor rendeltem titokfa csomagot nektarinnal. Mit gondoltok mit kaptam? Hát persze, hogy fekete fűz fás csomagot. Ekkor már kezdtem ideges lenni...
    Sebaj, biztos én rontottam el valamit, megint. Rendeltem még egy csomagot, nektarinnal. És láss csodát! Megint fekete fűzet kaptam csokorban...
    Panaszkodni szövegesen nem tudok, a levelemre meg azt válaszolják nem is rendeltem semmit...
    Tudnátok segíteni? Legalább az egyik csomagot jó volna nektarinosra lecserélni :)

..................

Support levél eltávolítása. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.15
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek válaszd az "Általános kérdések" típust.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

5. Styuki

Styuki Fórum-zöldfülű

Üdvözletem!
    StyukiID: 3028925
    A Tour de Farm I es küldetés 4/4-es befejezése után kapható "ajándékot" nem találom. ( Ma teljesítettem olyan fél órája kb.) A szárnybontogatót megkaptam a mellette lévőt viszont sehol sem találom. A nevét nem tudom sajnos, mert nem írja ki a gépem. De valamilyen tenyészet lehet vagy nem? Megnéztem már többször is, ki is jelentkeztem és vissza. A segítséget előre is köszönöm!
    Üdv.: Styuki

6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    A szárnybontogató mellé még azt kaptad,hogy tovább léphetsz a Tour de Farm II-es küldetésébe. http://i.imgur.com/9BjMNFm.png

7. Styuki

Styuki Fórum-zöldfülű

Szia! Értem, erre nem gondoltam. Köszönöm a gyors segítséget!
    További szép napot!
    Styuki

8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Éva0315 44903957 vagyok és az a gondom, hogy teljesítettem a Farkas szomszéd feladatot, ahol az utolsó jutalom a felhősor szintje lenne, de nem kaptam meg! Hogy lehet ez? Köszi

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kérdéses feladatsort elég régen teljesíthetted, ugyanis ebben a hónapban nincs nyoma,. A felhőt pedig azóta is használod, jelenleg a 3. oldalon a legfelső az.

10. ördög0

ördög0 Rutinos

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kérdéses részt utólag, a moderátori válasz után szerkesztette bele a játékos, most ez eltávolításra került.

12. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Értem,akkor tehát nem változott.
    Köszönöm.
    Üdv!

13. vérnarancs

vérnarancs Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni....a bahárol eltünt minden növényem és fatermésem.
    Tegnap vettem észre és ma sincs csak az, amit mostanság termeltem.
    Géptisztitás meg volt....frissitettem.....hiába!

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vérnarancs!

Az ellenőrzéshez kellene egy pontos farmnév és ID szám.

Illetve javaslom, hogy ha nem erősítetted meg eddig a mail címedet, azt haladéktalanul tedd meg.
    Továbbá a jelenlegi jelszavadat is változtasd meg!

Erről információk az alábbi linkeken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/e-mail-cím-megerősítése.6881/#post-22137

15. overgame1970

overgame1970 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy még a vidámparkban kiváltottam a moringa xxl fát. Megkaptam és akkor még nem tudtam használni, hiszen még a bahamán nem váltottam ki a moringa fát. Ez már sikerült pár napja. Sima , moringát ki tudok helyezni, viszont a moringa xxl -t nem tudom ráhelyezni . Miért?

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét
    A Moringafa XXL fejlesztés az alap fát tartalmazza ebben a nyereményben. Ez azt jelenti, hogy kihelyezéskor nem kell kitenned alap Moringa fát, a fejlesztést üres zöld területre tudod elhelyezni a bahamarama szigeten vagy az esőerdőben.

17. vérnarancs

vérnarancs Fórum-zöldfülű

szia
    Az mail-cimem meg van erősitve.

Utoljára szerkesztett: 31.8.15
  18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Üres területre rakd ki, ne alap fára. A Valdemartól kapott fa alap fával együtt érkezik.

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az összes áru amit keresel, a piacon kelt el 0,1csp/db áron. Amennyiben nem Te adtad el, valaki garázdálkodik a farmodon. Ezért kérte a kolléganő, hogy változtasd meg a jelszavadat.

20. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    nekem az a problémám, hogy az event ismertetőjében sok helyen a képek helyett csak üres négyzetek vannak IMG jelzéssel, nem találom a beadandók mennyiségét sem. a gép takarítása megtörtént. köszönöm a segítséget. ID 20071891

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.