Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a fórum, mit látsz a képek helyén.

2. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia Laboviti. próbáltam firefoxal, operával és edgevel is, mindháromnál uaz.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vérnarancs!

A növényeid, tenyészállataid eltűnése kapcsán a Supporttal kellene felvenned a kapcsolatot, hogy a megfelelő lépéseket meg lehessen tenni ebben az ügyben!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod azt elküldeni.
    A válasz a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni. A mail fiók minden mappáját, a spam mappát is ellenőrizd.

5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

6. vérnarancs

vérnarancs Fórum-zöldfülű

szia
    Köszönöm a segitségeteket!
    Rájöttem, hogy e-mail-k sem érkeznek meg.
    Probáltam a jelszót megváltoztatni, sikertelen lett mindegyik .Valahol valamit nagyon elrontottam.
    Igy a support válaszát sem tudnám elolvasni.

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vérnarancs!

Amikor a Supportnak írsz, megadhatsz olyan emailt, amit biztosan el tudsz olvasni, így semmi akadálya a kapcsolatfelvételnek.Feltétlenül írd bele a levélbe, hogy erre és erre az email-re kéred a választ, és akkor a supportos Kolléga oda ír Neked. Farmnevet, pontos ID számot add meg, és írd le , mit tapasztaltál.
    De a további intézkedés miatt ez meg kellene tenned!

8. vérnarancs

vérnarancs Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen. Elküldtem.

9. lenkus

lenkus Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Szeretném meg kérdezni. Mi az oka ,hogy nem tudok be lépni a városba? Csak egy üres fehér kép jelenik meg.Előre is köszönöm a választ.

10. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Remélem jó helyre írok.Készítettem egy karácsonyi sütit,ki is írta,hogy van a raktáramban,ellenben mégsincs.
    Megnézné valaki? Köszi.Most megyek venni egyet.
    ID 10574841

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

12. anita219

anita219 Fórum mestere

Szia.

Eltűnt az alap pálcikahegyezőm és az alap szőnyegcsomózóm.
    Előzőt most építettem 3-at.
    anita219ID: 10871817

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A süti előállítását megkezdted ekkor: 01.09.2015, 14:14:49
    A gyártás befejeződött ekkor: 01.09.2015, 14:22:57
    A terméket, azaz a karácsonyi sütit "elfogyasztottad" ekkor: 01.09.2015, 14:34:20,
    ennek bónusza pinkie nélkül érvényben van eddig: 2015-09-02 14:34:20

csopke1 kedveli ezt.
  14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A pálcikahegyezőket feltetted az ólgőzösre, ahogy a szőnyegcsomózókat is...

anita219 kedveli ezt.
  15. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm,és mea culpa! Nagyon figyelmetlen és izgatott vagyok! :)
    Még egyszer köszönöm!! :D Szép napot!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  16. dalmária

dalmária Junior szaki

Szia
    kivàltottam aratot és azzal vetettem el a kezdo 5 eventnovényt ami most 0 de a foldben sincsen csak a hosszu érésu
    légyszi nézd meg mi tortént Koszonom ID 19380354

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fő farmterületeden mind a 2 eventnövény el van vetve, a bal felső részen nézz körül, kérlek.

18. anita219

anita219 Fórum mestere

Köszi a választ. Akkor építhetem majd újra. :p :D

19. éczi

éczi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A piacon és a farmon valami hiba van. A piacon pl: mlf. building marketplace. A térképnyílon is hasonló szöveg van, a csp kijelzőmön is. ID: 30271937.

Kérlek segítsetek.

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem a farmodat és mindent rendben találtam. Amennyiben Chrome vagy Chromium alapú böngészőt használsz (pl. ilyen az Opera is), akkor ahelyett most próbáld ki a játékot Firefox-al, ugyanis:

Szeptember 1. a Google-nál is újabb határkő, mivel tegnap közölték, hogy egy elhalasztott megoldást vezetnek be jövő keddtől: a Chrome-ban megszűnik a Flash-videók automatikus lejátszása. A tiltást a felhasználók feloldhatják a plug-ineket menedzselő lapon – bár a Google ezt nem ajánlja.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.