Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. htezs

htezs Aktív író

mivel nem találtam a segitség részt igy ide irok
    olyen kérdésem lenne ha paysafe card-al fizetek akkor is kapok a gazdabba egyűttes tagjaiból egyet????

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    GazdABBA együttes

Aki legalább 10 euro (300 Farmarany, egy tételben!) értékben rendel Farmaranyat, bónuszként kap egy dolgot a 4 Farmstreet Boys-ból. Egymás után elküldött 5 SMS-re nem érvényes! Ha egy telefonálás alkalmával 300 FA -felett rendeltek, akkor érvényes, de több telefonon történő megrendelés nem adódik össze!
    (Pl. 5 alkalommal telefonáltatok, és összesen 300 Farmaranyat meghaladó értékben.)
    Ugyan ez érvényes átutalásra, bankkártyás vásárlásra, stb: 2 db 150 FA megrendelése nem adódik össze!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-2310

3. -csingiling-66

-csingiling-66 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e , de az hogy lehet hogy reggelire ettem egy töklekvárt és pnkivel több mint 7 órát ír ki bónusznak?? Köszi.

4. Laboviti

Szia!
    Egy töklekvár hatóideje az elfogyasztás után 4 óra. Ez Pinkie Pie süti használatával 05:12 órára módosul.

5. -csingiling-66

Hát ez az!! De nekem most is még 7 óra 36 percet ír ki:)))

6. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

7. -csingiling-66

-csingiling-66 ID: 37918553

8. Laboviti

Kérlek ne feledd, ma két alkalommal is fogyasztottál töklekvárt 05:29 órakor és 07:56 órakor.

9. -csingiling-66

Biztos éhes voltam...:)Vagy a párom is reggelizet csak nem szolt:))) Köszi!

10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

A tüzes sárkányszósz, ott van a malomban, de a habanéró beváltásra került!!!
    Akkor , most hogy is van ez?????

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A beváltás nem érhetett meglepetésként, hiszen előre jelezve volt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csípős-csoda.11263/

A malomból pedig eltávolításra fog kerülni, ami felesleges.:)
    (Senki nem mondta, hogy a kettő egyazon időpontban fog megtörténni - már csak azért sem, mert a beváltás nem egy pillanat műve, az folyamatosan történik egy időhatáron belül.)

12. margit5

margit5 Járnitanuló

Ez így volt,mert felét kb. ismertem már, de volt új is.

13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

http://www.kephost.com/image/Dym
    62M/6.2Mb sebességnek illendő volna simán mennie az oldallal. Nincs háttérbe futó alkalmazás, letöltés torrent, illetve semmi se.

14. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

a net csak egy oldala a játékélményt befolyásoló tényezőknek, számos más dolog is hatással van az általad kifogásolt játékon belüli sebességre.

15. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

A beváltást tudtam!!! Pont azért érdekes, hogy még ott van a malomban!!!
    Nem ért meglepetésként, hogy idézzelek!!!
    Nem gyengeelméjűek a játékosok!! Talán kicsit több empátia kellene, még a "nagyoktol " is!!
    Köszönöm!!!

Talán elég lett volna, hogy később kerül beváltásra!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.14
  16. Csocsoovb

Szia!

Egy másik kérdésre valóban ezt a választ kaptad volna.

Mikor kerül kivételre?
    De egy ilyen kérdésre nem adhattam olyan rövid választ.;)

17. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok, szépet Nektek :)
    Lehetne valamit kezdeni az ajándékok felugró ablakával, hogy ne jelenjen meg 1-nél többször? 20-25 ajándéknál (mert ugye előfordul, hogy a szomik vásárolgatnak ezt-azt) azért elég idegesítő tud lenni. Tudom jól, hogy ki lehet kapcsolni, de nem szeretném. Azt szeretném, hogy minden aji felugró ablaka 1x jelenjen meg.

18. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

erre nincs lehetőség, vagy kikapcsolod, vagy végig kell nézni a felugró ablakokat. Az felvetésed maximum ötletként tudjuk továbbítani.

19. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia - értem amit írsz, csak... Miért kell ezeknek az ablakoknak többször is felugorniuk, megismételve egy, már közölt információt?o_Oo_Oo_O És itt a hangsúly a KELL szócskán van. Mert én így értelmezem a válaszodat... De javíts ki ha tévedek :)

20. Csocsoovb

Szia!

Legyen már konkrét a dolog:
    ki küldött neked ajándékot, mikor, mennyit, és mit, ami valóságban csak egyszer érkezett meg hozzád, de több értesítést kaptál róla?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.