Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kavrek

Kavrek Utánpótlás-írogató

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Kavrek!

Amennyiben ezt sikeresen megtetted, az ajándékok nem feltétlenül azonnal érkeznek meg.
    Ez az idő lehet akár pár perc, de több óra is. Kérlek légy türelemmel.

3. Kavrek

Tudom, csak egy hete is van már, hogy regisztráltam :)
    Esetleg nem lehetne kérni egy új aktiváló linket, hátha valami bug kapcsán beragadt?
    Köszi

4. Nildia

Szia Kavrek!

És egy hete meg is erősítetted a mailt? Nem a regisztrációt, hanem a mail címed megerősítését. Ez 2 külön dolog.
    Az ellenőrzéshez meg kellene adnod a pontos farmnevedet, és ID számodat.

5. Kavrek

Szia,

igen és ki is írja ha újra rányomnék, hogy ezt a linket már felhasználtam egyszer.
    IGN: Kavrek
    ID : 53229505
    Köszönöm!

( u.i : nincs más farm regisztrálva ezen az e-mail címen )

6. Nildia

Szia Kavrek!

Az adatlapodra még nem érkezett meg a megerősítés ténye.
    Ezért van az, hogy még nem kaptad meg az ajándékokat.
    Mint írtam az előbb, ez néha nem megy zökkenőmentesen, kérlek légy türelemmel!

7. Kavrek

Köszi akkor megnyugodtam, hogy nincs más dolgom, csak várni.
    Köszönöm a kimerítő válaszod :)

8. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    Csak jelzem, hogy megint rendszeresen lefagy a játék bizonyos funkciója. (Esetenként más és más.)
    A gép természetesen tisztítva. Frissítés után a lefagyott funkció - pl. mozi - működik, de egy kis idő múlva más funkció újra lefagy. (Gyorsítótár is lenullázva!)
    Böngésző: firefox, legfrissebb verzió, java szintén.
    Üdv,
    .kutty.

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne megpróbálni lassabban végezni a farmmunkálatokat és kontrollálni, hogy akkor is tapasztalható-e az említett probléma?

10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Jó reggelt!
    Most raktam ki a szamár ólakat, és három piros fejlesztésem volt, amit ctr gombbal helyeztem volna ki, de a harmadikat eltüntette.
    Köszönöm, ha megnézitek.
    Luca_511ID: 13667325

11. Laboviti

Szia!

Az ellenőrző panel adatai végesek. Sajnos nem tudjuk megvizsgálni, hogy miből mennyi raktározódott a menüdben.

12. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

sajnos a kincses ládáimat amikor beadtam a 25 db a küldetésbe a maradék 110 db eltünt

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd az eventablakot.
    Amennyiben így sem találod a felröppenőket kérlek, add meg a pontos ID számot és farmnevet.

14. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Ez a válasz elég szomorúvá tesz, és nem ez az első eset, hogy eltűnt valami.
    Nekem ez nem tűnik korrektnek.

15. Laboviti

16. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Sziasztok!
    Megvettem a 150 farmaranyas prémiumcsomagot, a FA megjött, de a beigért dupla tp-s tábla nem.
    Kérlek, intézkedjetek ez ügyben, előre is köszönöm.

17. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

18. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

A név ugyanaz, ID 50872358

19. Laboviti

Ma 06:41 órakor vásárolt csomagban többek között 1 hét ezüst prémium tagság szerepelt, ami szeptember 12-én jár le.
    A prémium tagság előnyeiről az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-prémium-tagság.343/

Tp bónusz ebben az ajánlatban nem szerepel.

20. Midigirl71

Midigirl71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Olyan gondom van, hogy van egy sima moringa fám és nem tudom ráhelyezni az XXL-s moringa fámat.
    Az többi fánál müködik ennél miért nem? ID 18365044
    Köszi, üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.