Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuzsi-Nagyi

Zsuzsi-Nagyi Járnitanuló

Sziasztok!
    Hogyan tudok játékos nevet változtatni a farmon?
    Köszi a segítséget!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Névváltoztatásra sem a farmon, sem a fórumban nincs jelenleg lehetőséged.

3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia!
    Most vettem FA-ért szupitrágyát és nem kaptam meg. A FA lefogyott. Kacsa Katát megkaptam, FA-t megkaptam, ezeket is egyidejűleg vettem, de a trágya nem érkezett meg. ID 9805208 Köszi, ha utána néztek.

4. -East17-

Szia!

Egy farmarany csomagot vettél legutóbb: 2015-09-05 19:14:21. Ehhez járt 10 szupertrágya. Önálló trágyacsomagot nem vásároltál az utóbbi órákban, csak tegnap kora délután: 2015-09-04 13:33:49 és 2015-09-04 14:54:03.
    Ma este a FA rendelésen kívül a Kacsa Kata csomagot vetted és kaptad meg: 2015-09-05 19:11:55.

5. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kedves East 17! A Tanyaházban vettem a KK szupitrágyát, amit megkaptam. Utána vettem a szupertrágyát, amit nem kaptam meg. Ezután vettem a Bankban 2 x 150 db-os FA csomagot amihez 2x10 szupi trágyát is kap az ember. A FA levonásra került amikor a szupitápot vettem, de azt sajnos nem kaptam meg. Szépen kérlek nézd meg újra, mert biztos, hogy vettem és kifizettem. Megjelent a felugró ablak is. Szépen kérlek segíts! Négyszáz valamennyi aranyam volt, majd vettem a KK ÉS 2 SZUPIT, MARADT AZT HISZEM 100 valamennyi FA, EKKOR VETTEM HOZZÁ A BANKBAN. kÉRLEK NÉZD MEG. ID 9805208. NAGYON KÖSZI.:(

Utoljára szerkesztett: 5.9.15
  6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia rozsazsuzsa!

2015-09-04 13:33:49-kor vásároltál 100 db szupertrágyát 40 Farmaranyért.
    2015-09-04 14:54:03-kor vásároltál 150 db szupertrágyát 60 Farmaranyért.
    2015-09-05 19:11:55-kor Kacsakata szupertrágya közepes csomagot vásároltad meg 125 Farmaranyért.
    2015-09-05 19:14:20-kor vásároltad az egyik FA csomagot a 10 szupertrágyát meg is kaptad
    2015-09-05 19:14:21-kor vásároltad a másik FA csomagot, ehhez is a 10 db szupertrágyát megkaptad.

7. agica1967

agica1967 Utánpótlás-írogató

Szia légyszíves segítsél másodika óta sehova nem engedi hogy írjak és rosszhelyre küldtem véletlenül az sms-t igy nem kaptam meg a farmaranyamat nem tudod esetleg a telefonszámukta vagy pedig az email cimuket agica1967 ID:29507220

8. -East17-

Szia!

Kicsit pontosabban fogalmazd meg kérlek. Hova nem enged írni és mi a baj az sms telefonszámmal?
    A játékban a Bankban az sms rendelésnél ez a szám szerepel
    : 06-90-888-200.

9. agica1967

a supportnál az ablakot nem nyitja meg azt írja kapcsolási probléma és a leveleknél meg egyszerüen nem küldi mert már máshova is próbáltam írni én is arra a számra küldtem de a 06 90642442: a jó MÁR

10. -East17-

Amennyiben Magyarországon játszol, az általam megadott telefonszám jelenik meg a bankban sms rendeléshez és csak azt használd! Más esetben nem fogod megkapni a várt farmaranyakat. A supportot próbáld meg másik böngésző használatával elérni.

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sok panaszt hallok a fórum hibára és a farm nem megfelelően müködik. Én személy szerint nem tapasztaltam a hibát!!! Sokan írták hogy a ccleanerrel a takarítás nem oldja meg a problémát.
    Nekem két külön konfigon is hibátlan a farm egy közös pont van az rountimes all in one programgyüjtemény tartalma többek közt flash player java directx stb... telepítése automatikus telepítési idő géptől függően 15-60 perc ha valakinek kérdése van bagolyba segítek

alpha58 és Gabi922 kedveli ezt.
  12. agica1967

google crome ott sikerült írnom a supportnak köszönöm a segítséget!

13. bazso7608

bazso7608 Utánpótlás-írogató

Szia! Miért nem tudok FA-ért egyiptomi kincset venni? Már 2x próbáltam venni 6 db-ot, de hiába kattintok a pipára, nem történik semmi!

14. Nildia

Szia bazso7608!

Próbáld meg a vásárlást egy játékból való ki be lépés után, illetve érdemes lenne megnézni a játékot és a vásárlást egy másik böngészőről is belépve a játékba.

15. bazso7608

bazso7608 Utánpótlás-írogató

Szia! A ki-be lépés után se tudtam vásárolni, de már mindegy, mert a sokadik frissítés után feladta, és engedett vásárolni :)
    Köszi a segítséget!

16. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Sziasztok! Miért nem lehet vizet vásárolni a mesterségek völgyében? Eddig ez nem volt probléma.

17. Nildia

Szia Steinmacher!

Próbáld meg egy játékból való ki be lépés után a vásárlást.
    Ha ez nem elegendő, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot, egy másik böngészőn keresztül is belépve a játékba ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek

18. szilviatoser

szilviatoser Fórum-zöldfülű

Szia, most akartam kitenni a 3db "Uele" titokfat, amiket az elozo titokfa akciokor vettem, de nem talaltam menuben. Korabban kitettem volna, vagy meg sem vettem? Utana tudtok ennek nezni?

Farmnev: szilviatoser ID: 50869711

19. Nildia

Szia szilviatoser!

Az ellenőrző panel adatai alapján nem vásároltál az elmúlt akció alkalmával titokcsemetét.

20. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot.
    Pár perccel ezelőtt vásároltam tevetápot. 35 db-t. A raktárban nem jelent meg, de a vásárlás tényét mutatta. Adtam neki egy F5 nem történt semmi. Kiléptem, előzménytörlés, vissza. Nem jött akkor sem elő, ellenben a vásárlás mutatásánál nem mutat semmit, kifehéredett. Megnéznétek mi a baj.Kb 10 perc múlva kész lesz a tápom. Kész az 51 tápom, de amit vásároltam azt nem találom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.