Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evatx

evatx Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    nálam a fórum nem működik napok óta. Ha néha be is enged, nem tudom használni, kéri, hogy lépjek be a játékba, regisztráljak stb.
    Mindig a játékból indítom a fórumot. Minden hókusz-pókusz meg volt, böngészőcsere stb.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia evatx!

A fórum az utóbbi időben nem működik megfelelően több játékosnál.
    A hiba összetett, van aki nem tud belépni, vagy csak nehézkesen.
    Van, aki hozzászólást nem tud írni.
    Az illetékesek dolgoznak a javításon. Hogy ez mennyi ideig fog tartani, a hiba komlexitásából adódóan nem tudjuk előre megmondani.
    Mi is várjuk a javítást, addig is türelmedet kérjük!

3. Florina0223

Florina0223 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hol találom az ajándékozás fület, ahol meg tudnám nézni kitől kaptam ajándékot?
    üdv: Florina

4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia
    A szomszédok névsoránál van egy kék ajándék doboz. Arra katt. és megtalálsz mindent.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Két útvonalat is ajánlok az ajándékok elküldéséhez:

vagy a szomszédlista új ikonjából

6. -smiley79-

-smiley79- Fórum-zöldfülű

Az lenne a kérdésem,befejeztem 3-db.képregényt és nem kaptam jutalmat.id-3692110 farmnév-smiley79-

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. -smiley79-

-smiley79- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ

9. snufkin22

snufkin22 Utánpótlás-írogató

mikor lesz cserenap legközelebb?

10. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Olvasgatom, hogy az elmúlt napokban kaptak páran csibét - mentorok lettek. Lehet azt tudni, hogy melyik napokon van csibeosztás ? Ez most csak amolyan próba, vagy végre ismét beindul a mentorság ?
    Köszönöm,
    Viri

11. Nildia

Szia ViriTündi!

Nincs jelenleg információnk ezzel kapcsolatban.
    Így arról sincs, hogy lesz e folytatása a jövőben.

12. Nildia

Szia sbufkin22!

Kísérd figyelemmel a fórumot, a megszokott helyen, a Hivatalos közlemények felületen értesülhetsz róla, amint megrendezésre kerül ismét.
    Jelenleg nincs róla információnk.

13. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia!
    Mivel nincs semmi hír, bejelentés róla épp ezért érdekes az újdonsült mentorság.

14. Nildia

Szia ViriTündi!

Mivel mi sem kaptunk semmi hírt, így nincs mit megírnunk, sajnálom.
    Amint lesz ezzel kapcsolatban valami konkrétum, tudatjuk Veletek, mint minden esetben meg is szoktuk ezt tenni!

15. erikazsuzanna

erikazsuzanna Utánpótlás-írogató

Azt szeretném tudni, hogy a képregény mikor müködik? Sajnos nem olvastam a hiba jelzést és ma kétszer elindítottam utána néztem meg miért nem tudok a végén ajándékot választani, ez igy nagyon gáz nem tudom mikorra lessz javítva de egy csomó mindent beadtam nincsenek munkásaim. Lessz valami kompenzáció vagy hagyjam abba a játékot mert most nem tudok semmit csinálni>:(>:(>:(>:(

16. Nildia

Szia erikazsuzanna!

Amint megtudunk valamit ezzel kapcsolatban, tudatjuk Veletek.
    Jelenleg a javítás zajlik, ennyi az információ.

dörikati kedveli ezt.
  17. cskati01

cskati01 Törekvő

18. gyöngyvirág1950

gyöngyvirág1950 Fórum-zöldfülű

a pékségnél van problémám, az 5, szintre léptem,de a zöld csík nem ugrott a nullára és ezáltal nem tudok újabb dolgot építeni holott már megszereztem hozzá a feltételeket .kérlek nézz utána. köszi

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az ötödik szint az utolsó, legmagasabb szint, nincs tovább. Gratulálok! A zöld szintjelző teljes marad, nincs miért nullázódjon.

20. fatojas

fatojas Utánpótlás-írogató

üdv!

van már megoldás a képregényes feladatsorokra? megkapjuk a végén az elmaradt nyereményeket? tud valaki valamit?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.