Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Ma újra próbáltam a képregényt, a tegnapi három bukott után. Sajnos még mindig nem történt semmi változás. Akkor hiába is várakozunk? Nem értem, pedig ígérték hogy megoldást kapunk. Ez is az csak nem jó.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia aprofizmus!

A készítők dolgoznak a képregény javításán.
    Még nem lett kihirdetve, hogy a javítás tényleg meg is történt!
    Amint ez sikeresen megtörténik, adott topikban értesítünk is benneteket :

https://board-hu.farmerama.com/inde...ygyűjtemény-nyereményekkel.13042/#post-332381

Itt fel is hívjuk a figyelmeteket, hogy amíg a javítás meg nem történik, inkább ne is adjatok be semmit!

3. Nildia

4. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Sziasztok, az alkimistamat szeretnem tovabbfejleszteni, de nem akar semmit felfozni. A hozzavaloim megvannak.Mit tehetnek?

Ui. az enciklopediat megneztem, nem talaltam valaszt.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egész pontosan mit szeretnél tenni?
    Mi nem sikerül, hol akadtál el?
    Mi a hibaüzenet?

6. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Sziasztok.Hogyan van az hogy kjapok ajándékba 10 db szupertápot a szomszédomtól, egyenként kiirja a gép hogy kaptam, mégsem mutatja a számláló hogy megkaptam volna!!!Frissitettem természetesen.

7. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Iratot szerettem volna gyartani, es a felfozes gomb nem mukodott.Semmi hibauzenet, csak inaktiv az amugy zold gomb. Ki-belepes megoldotta, de olyan sokszor fordul elo, hogy gondoltam megkerdem hatha van valami egyeb megoldas. Csak az alkimista vacakol,ezert is nem fejlesztettem eddig, a tobbi mesterseg gond nelkul dolgozik, nem kell lepkedni ki-be.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

9. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet.
    Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

10. -dina1977-

-dina1977- Utánpótlás-írogató

Sziasztok problémám következő mai nap rendeltem 3-szor farmaranyat sms-ben de nem kaptam meg azt a válasz sms-t kaptam hogy üzeneted nem tudtuk feldolgozni kérjük ellenőrizd hogy helyes e a kulcsszó hát eddig a 4 év alatt mióta játszom ilyen még nem volt.tudna valaki segíteni 1 elérhetőséggel telefonszám érdekelne mert a support nem jó mivel az e-mail cím amin regisztráltam a játékra már nem él.segítségeteket előre is köszi.

11. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

id 13558848

12. Laboviti

Szia!
    Az sms rendelés adatai változtak. Kérlek, minden esetben ellenőrizd a banki oldalon az aktuális adatokat, a megrendelés előtt.
    A supportot levélben felkeresve jelezd az e-mail címed problémáját.
    Adj meg egy olyan e-mail címet ahová várod a választ.

13. Laboviti

Konkrétan mikor és melyik szomszédodtól várod/vártad a 10 egység szupertápot ajándékba?

14. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Sziasztok'
    Id számom 119987092 a problémám, hogy a paysafecard kártyám szerint augusztus 28.-án befizettem 1480 Ft-ot segítőmunkásokra,de ez azóta sem müködik. Csak azért derűlt ki,mert szerettem volna befizetni és azt írta,kevés pénz van a számlámon.Próbáltam a supportot,de az előfizetési hibáknál nem kínálja ezt az opciót.Segítségeteket előre is köszönöm.

15. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nem tudom hogy a malmom keveri e a tápot ,úgy gondolom tegnap mikor elindítottam keverte. Most 0 % -ot ír ki a számláló de a kerék pörög. Vajon mi lehet a probléma. Ha tudtok rá választ köszönöm.Szép napot!

16. Nildia

Szia -sanele-!

Kérlek ellenőrizd le az ID számodat, biztosan jót adtál meg?

17. Nildia

Szia bazsarózsa17!

Ellenőrizd a malmodat egy játékból való ki be lépés után, illetve nézd meg másik böngészőről is belépve a játékba.

18. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

bocsi,csak 19987092

19. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Kiléptem ,beléptem most már működik a malom ! Köszönöm!!!!

20. RiffRaff

RiffRaff Fórum-zöldfülű

ID: 6164137. Nekem igazából nincs problémám, de szerintem az hiba, hogy a program tovább enged a Tour de Farm II.-re, miközben a Tour de Farm I-et még nem fejeztem be. Konkrétan a harmadik szinten még be kell adnom pár teknőst, meg maszkot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.