Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuka1973

apuka1973 Fórum-zöldfülű

sziasztok!!én már évekóta játtszom,de olyan problémám van,hogy akárhová huzom a kurzort nemmutatja hogy miből mennyi idő van vissza ,pl:mennyi tapasztalatpont hiányzik a következő szintig,és az állataim sem mozognak az ólakban,a gazdakörben,a feledatoknál sem mutatja,hogy a kergekertbe kirakható ajándékot hogy hivják. KÉRNÉM segitségeteket a problémám megoldására. előre is köszönöm. apuka1973.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, a játék beállításai között ( fogas kerék ikon, majd a 3. sor első ikon) kapcsold be a tippek mutatását, katt a mentés gombra, majd egy frissítés (F5) vagy játékból ki és belépés után látni fogod ismét.

3. hapajti

hapajti Járnitanuló

Sziasztok
    Köszönöm a választ, de ettől nem lettem okosabb! Az órára katttintva bevisz a bankba, ahol meg lehetne venni a szamártenyésztői kosarat, tehát ez a feltétele, hogy tenyészthessek és a gazdakörben a feladat megjelenjen?
    Üdvözlettel: hapajti gazda Az ID számom: 7916412

4. |Tamás|

Szia, a szamár tenyésztéshez tartozó 2db állandó gazdaköri feladat még nem került bele a játékba, erre még várnunk kell egy kicsit.
    Csak a szamár tenyésztés kosara, illetve egy ideiglenes gazdaköri feladat van a szamarakhoz.

5. apuka1973

apuka1973 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépe a segitséget.megoldódott a probléma.

6. Olgibaba-Erik

Olgibaba-Erik Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok!Egy kérdésem volna hozzátok !Nálam hétről -hétre sőt hónapról -hónapra nem lehet elérni a mozit.Mindenkinél így van vagy már meg szűnt a mozi?Köszönöm válaszotokat! Olgibaba5321 ID: 2341214

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A moziban a megnézhető előadások száma szponzorfüggő.
    Sajnos az utóbbi hetekben nem vagyunk elkényeztetve, gyakran üres a mozi. Nem tehetünk mást, mint várakozunk... ez a helyzet.

8. palzsuzsi

palzsuzsi Fórum-zöldfülű

4-szer kezdem elölről a szamaras feladatsort,mindig visszaugrik az elsőre,hiába teljesitem a feladatot.Igy fogy a szamaram,és a szupertápom is.Másnál ilyen nem fordul elő.

9. Csocsoovb

10. rohonczi

rohonczi Aktív író

Azt kérdezném, hogy mindenkinél ennyire lassan tölt be a játék????
    A Chrom-on még csak-csak, de a firefoxon, az borzalom lassú lett!

11. |Tamás|

Szia!
    Én nem tapasztaltam lassulást, pedig Firefoxon játszom.
    Javaslom, töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-gyors%C3%ADt%C3%B3t%C3%A1r%C3%A1nak-cache-%C3%BCr%C3%ADt%C3%A9se-a-s%C3%BCtik-cookies-t%C3%B6rl%C3%A9se-ccleaner.6733/

Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

12. ÉdesMézes

ÉdesMézes Utánpótlás-írogató

Sziasztok,az ajándékkód nincs helyesen kiírva,ugyanis az ősz angolul autumn
    Tehát sztem a helyes kód ez lenne: HAPPYAUTUMN14
    Sikeres tenyésztgetést mindenkinek:)

Na mindegy működik az ahogy ki van írva!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.10.14
  13. |Tamás|

Szia!
    Köszönjük a röpke angol órát. A kód úgy működik ahogy ki van írva fórumba, tehát
    HAPPYAUTMN14 . A játék készítői ezt adták meg kódnak, ezt kell használnunk.

14. ÉdesMézes

Ó nagyon szívesen! nem beszólásnak szántam,de látom ezt nem mindenki érti! csak egy szomszédomtól azt a visszajelzést kaptam,hogy a fórumról általam kimásolt és elküldött kód nem működik! mély bocsánatot kérek! azt hittem tévesen van kiírva,mert eddig én nem próbáltam csak a visszajelzés alapján gondoltam......azért nem kéne a jó szándékra ilyen pimaszul válaszolni!

15. |Tamás|

Szia!
    Nem beszólásnak szántam, csak megköszöntem a tanítást, hiszen jó pap is holtig tanul, szokták mondani. Nem vagyok perfekt angol, mint ahogy jó pár magyar játékos akik játsszák a Farmeramát. A kód úgy működik ahogy ki van írva, ez 1000%, hiszen és kimásolom, és beillesztem az ajándékkód mezőbe, ne legyen elgépelés, és sikeresen be is váltottam.

Nyelv nagyon változó tud lenni. pl: Google mapsbe írd be hogy TRST (Horvátoknál) ami valójában Olaszországi város Trieszt.

16. ÉdesMézes

Igen tudom,most már én is kipróbáltam egy kis farmomon,hogy segítsek a szomszédomnak tuti kódot adni :)

17. Olgibaba-Erik

Olgibaba-Erik Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ,majd próbálkozom továbbra is!További szép napot kívánok!

18. -Jarmila-

-Jarmila- Utánpótlás-írogató

Kedves Illetékesek!
    Azt tapasztaltam, hogy a pajtámban egyetlen Teherhordó csacsi sincs, pedig már többet (kb. 4-5 db-ot) sikerült kitenyésztenem. Sajnos frissítés után sem változott a helyzet. Utána tudnátok nézni?
    Köszönettel: - Jarmila- ID: 2511625

19. Csocsoovb

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

20. -Jarmila-

-Jarmila- Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.