Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anyucikám71

anyucikám71 Utánpótlás-írogató

sziasztok segítséget szeretnék kérni meg csináltam a hódos feladatot végig ki is volt pipálva ,a felhő és az első 2 kitehető meg is van de a harmadik nincs azt írja ki hogy: sajnos ez a dekoráció már nincs az eszköztáradban.akkor hol van?tudom hogy azt nem most kellett hogy meg kapjuk de sajna nem ellenőriztem elöbb. ha lehet valaki meg tudná nézni mi történt ?
    anyucikám71 id:17481598 köszönöm

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett dekorációs elem az Esőerdőt díszíti a megvilágosodás tárgy szomszédságában.

3. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Sziasztok! A farmról szeretnék belépni a fórumra,de most valami miatt nem sikerül.Van még ezzel így valaki?

4. anyucikám71

anyucikám71 Utánpótlás-írogató

nagyon szépen köszönöm :) és bocsi a figyelmetlenségemért

5. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!megkaptam az értesítőt az ajándékokról,de szokás szerint elkapkodtam :( elvileg 3 kitehetőt láttam rajta meg egy szöveges részt,de figyelmetlen voltam!a dekorációs ablakban 2-t találtam(hóddekázás,fanyüvő),de a harmadikat nem találom(ami nem jelenti,hogy megkaptam vagy dekor cucc).megnéznétek nekem mit is kaptam valójában? 2 sort teljesítettem,nem tudom hogy csak ennyivel mi jár konkrétan nekem.előre is köszönöm!
    rózsabimbó ID: 1356643

6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! nem tudom, hogy jo helyen kerdezem , nem latom a gazdaraktari akciot ? meg sincs?

7. Laboviti

Szia!
    Sajnos nem egyedi eset, a probléma ismert. Mi is várjuk a javítást.

8. Laboviti

Szia!
    A felhősorra szükséges Asztal két hódra nevű kitehetőt nem most kaptuk meg! Az az egyéni teljesítés során került a birtokunkba!

Kérlek, nézz szét a gazdaságodban.

9. Laboviti

10. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

bocs...elbeszéltünk egymás mellett.ezt tudom,nekem nincs tudom.azt nem tudom mit kaptam nemrég,mert kiléptem belőle sajna.tehát szeretném,ha megnéznéd.előre is köszi.
    ne fáraszd magad,bocs,de közben rájöttem,hogy ól volt a harmadik.bocs a zavarásért!

Utoljára szerkesztett: 16.9.15
  11. Akela

Akela Fórum ismerője

Szia! Gazdaraktár akció: Az akció kezdete várhatóan: 2015.09.17 (csütörtök) 14:00
    Az akció vége várhatóan: 2015.09.18 (péntek) 14:00

12. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Köszönöm. 13 órakor megérkezett a felhősor is és a kitehetők is.

13. missuzy_53

14. missuzy_53

Koszonom:)

15. Laboviti

Ezt Te magad is ellenőrizheted az event ismertetőjében szereplő táblázat segítségével: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-hódok.13030/#post-330151
    Természetesen a plusz ajándékot is megkaptad (hódvár 2. szint narancs), mivel teljesítetted az egyéni rész első feladatát is.

16. mariabereczki

mariabereczki Fórum-zöldfülű

Hali!
    Tud valaki segíteni, miért nem tudok vetni a bahamán és az esőerdőben?
    Köszi előre is

17. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Köszönöm!Akkor nem nálam van a bibi:)

18. erikazsuzanna

erikazsuzanna Utánpótlás-írogató

Ezt a választ hétfőn kaptam, ma szerda van holnap indul az event és még semmilyen tájékoztatást nem kaptunk arra hogy mikorra lesz kijavítva az event, pedig nagyon fontos lenne a munkások miatt. Nem vagyok egyébként türelmetlen de nem tudom hogy ez olyan nagy hiba amit ennyi idő alatt nem lehet kijavítani?;)

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és a Bahamaraman az Esőerdőben ellenőrizd a locsolási funkciót.

20. kpetra

kpetra Haladó

Sziasztok! Én kaptam egy narancs hódvárat, de nem lehet rátenni az alap hódvárra. Miért?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.