Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, gyors segélyt kérnék:
    Szeretnék Fa-t vásárolni, bankon keresztül. Az üzi azt mondja, h. lejárt a kártyám, használjak másikat v. válasszak más fiz. módot. Nem engedi, h. átírjam az új kártya adatait. Próbáltam a supportot keresni, de ott nincs a problémámra megfelelő űrlap - legalábbis nem találtam. Van kb. fél-1 órám a dologra, mert el kell mennem, és utána lejár a felhősor vásárlás. Paypal nem működik (egyszer elrontottam és nem tudom rendbetenni), sms rosszabb feltételeket ad. Nem tudom, mit lehetne ilyenkor tenni. Jó volna egy telefonos support ilyen célokra.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-hitelkártyával.775/

3. -Brigesz-

-Brigesz- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most próbáltam kétszer is farmaranyat venni, de azt a választ kaptam, hogy üzenetem értelmezhetetlen!
    A kódomat és a telefonszámot is jól írtam be.Kérlek nézzetek utána!
    Dezső62 id:2374859.
    Köszönöm.

4. Laboviti

5. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Van ötletetek arra, hogy miért nem tudok paypalt illetve hitelkártyát használni a bankos felületen? Régebben a hitelkártya működött, de több hónapja az a válasz, hogy "A tranzakciót sajnos nem lehetett végrehajtani. Kérjük, használjon egy másik fizetési módot.", paypalnál pedig, hogy "Egy hiba lépett fel."
    Köszönöm!

6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Köszi, egy bajom van, hogy NEM hitelkártyám van, hanem sima, ún. vésett bankkártyám. Eddig is az volt. A leírás szerint nem alkalmas fizetésre, de szokott sikerülni. Másik bajom, hogy ha törlök bármit, akkor elveszítek egy kedvezményt. Jó lenne ezt valahogy feloldani. Arról nem tehet senki, h. lejár a kártyája, naponta ezerszám történik velünk.
    Mindegy. Töröltem a lejárt kártyás sort, innentől tutira nem lesz cuccom.

7. Laboviti

Szia!
    Kérlek, keresd fel a játék supportját a "fizetési kártyával" kapcsolatos információkért.

8. Laboviti

Egyetlen alkalomra vonatkozik az a kedvezmény, amitől eleshetünk. A következő vásárlásnál már alkalmazzák a bónuszt, ha ilyen lehetőséget választunk.
    Kérlek arra, ne a hitelkártya kategóriát válaszd a kártyád használatához. Van olyan opció, amelyben a kártyatípust elő lehet hívni. Remélem, sikerrel jársz.

9. hadebuda

Köszönöm! Írtam is nekik, gyorsan kaptam is választ, csak sajnos a problémám továbbra sem megoldott. Hogyan tudok nekik írni, nem az űrlapra gondolok, mert abba nem tudok beleírni. Vagy ti tudjátok esetleg, hogyan törlök lejárt hitelkártya adatokat?

10. Laboviti

Ahogyan az előbb is írtam, a játék supportjára kellene írnod az üggyel kapcsolatban.

11. hadebuda

Igen, értem, de hogyan? Bocsánat, hogy értetlenkedem, ez az első eset, hogy írok nekik. Hogyan írom le a saját szavaimmal a problémát, ha csak egy űrlap van, amibe nem lehet szöveget beleírni?

12. Laboviti

Szia!
    A játék supportját a következőképpen érheted el:

Válaszd ki a játékkal kapcsolatos címszót. Részletezd az Általad tapasztalt problémát.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

13. hadebuda

14. Laboviti

A lejárt kártya adatait az "állapot és felmondás" gomb megnyomásával teheted meg.

15. OJani

OJani Kivételes tehetség

16. Laboviti

Szia!
    Köszönjük a visszajelzésedet.

OJani és dörikati kedveli ezt.
  17. Wolfyxx

Wolfyxx Fórum-zöldfülű

sziasztok!

Hol lehet ajándékot küldeni?Köszi a választ!

18. Laboviti

Szia!
    Két lehetőséget is ajánlok az ajándékok elküldéséhez, megtekintéséhez:

vagy a szomszédlista új ikonjából

19. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Az event ismertetőben, az event működésénél nem látszik a teljes kép, így a számozott pontok sem. Ki lehet ugyan találni, hogy mi micsoda, de biztosan lehet a képkivágáson változtatni.

20. Laboviti

Szia!
    Kérlek arra, hogy nagyítsd fel a fórumablakot. Remélem segít a "látványban".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.