Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Közben rájöttem a megfejtésre: gazdaköri küldetésbe beadtad őket:)

2. {rocky}

{rocky} Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Nemrég vásároltam farmaranyat a mobilszolgáltató visszaigazolta de eddig nem kaptam meg.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, mit takar az a nem régen?

4. {rocky}

{rocky} Utánpótlás-írogató

18.37-kor

5. |Tamás|

Az SMS rendelés akár 2 órát is igénybe vehet. Addig Kérlek legyél türelemmel, érdemes többször frissíteni a játékot, ezzel elősegítve azt, hogy előbb észre vegyük mikor íródik jóvá a rendelt farmarany. 2 óra elteltével amennyiben nem érkezik meg a farmarany, akkor Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Payment Supporttal, Ők férnek hozzá a megrendelési adatokhoz.

6. Szellő85

Szellő85 Utánpótlás-írogató

sziasztok! nincs rendben a paszuly. állandóan akadozik. a szintek nehezen, szaggatottan jönnek be, és mikor ez megtörténik a felhők, és a sorok is lassan, vontattottan jelenítődnek meg, ráadásul alulról felfelé. tudnátok vele csinálni valamit? a fáradozást előre is köszönöm.

mamszi5107 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!
    Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-gyors%C3%ADt%C3%B3t%C3%A1r%C3%A1nak-cache-%C3%BCr%C3%ADt%C3%A9se-a-s%C3%BCtik-cookies-t%C3%B6rl%C3%A9se-ccleaner.6733/

Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-%C3%A9s-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrom, Opera, stb.
    Szükséges ellenőrizni az interneted sebességét, és nem csak a letöltési érték számottevő,hanem a feltöltési is.
    Szintén meg kell nézni hogy a gépen hány program fut egyszerre.

8. céklagazda

céklagazda Utánpótlás-írogató

Szia Tamás!

Egy perce szedtem be 6 tenyészólat, és nem kaptam visszajelzést, hogy mit kaptam. Megnéznéd? Név: céklagazda, ID: 23465969
    Módosítok: nem kaptam semmit a 6 tenyészól leszedése után.
    Bocsi megint módosítok: frissítés után újra leszedhetőek az ólak.
    Bocsi, hogy feltartottalak.

Utoljára szerkesztett: 17.10.14
  9. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Sziasztok. Nekem az a problémám, hohy már kiváltottam a pandatenyésztést,de nem találom a tenyészthető állatok között.Id.11455360

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

11. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

12. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Csatlakozom, mert én sem kaptam a feltett 6 tenyészólból semmit sem!!!

13. |Tamás|

Szia!
    Mikor tenyésztettél, mit tenyésztettél, hol tenyésztetted?
    Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.

14. Nelli-Pap

Nelli-Pap Fórum-zöldfülű

Nelli-Pap: ID:23929883
    Rendeltem Farmaranyat már több mint 1 hónapja(2014.09.11-én)átutalással.Azóta sem kaptam meg.

15. |Tamás|

Szia!

Amennyiben tényleg történt megrendelés, Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Payment Supporttal.

16. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!
    Tegnap az utolsó tenyésztésemnél, amit kb. este 1/2 11-kor szedtem le, nem jött felugró ablak, hogy mit kaptam. 4 db ól volt kint, szamarakat tenyésztettem.
    delfin929 ID: 18606907
    Meg tudná valamelyik moderátor nézni, hogy mit kaptam, ha kaptam egyáltalán valami?
    Köszönöm

17. Csocsoovb

Szia!

Szamár - 10 db
    Vadszamár - 5 db
    Teherhordó csacsi - 2 db

18. pestinagyi25

pestinagyi25 Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem sem így, sem úgy nem működik :(

19. Csocsoovb