Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szingva

szingva Utánpótlás-írogató

Szia! A sörfesztiválon kiváltottam ,az alap felhőt,és nem találom 2 kitehető rá,. utánna lehetne nézni?

szingva vagyok
    ID23238406
    előre is köszönöm

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A hozzátartozó díszek ott vannak a menüdben, Kérlek nézz körbe.

3. |Tamás|

Mit szerettél volna kiváltani 2 óra után? Légy szíves írd le mit váltottál volna ki.

4. boldika88

boldika88 Fórum bárója

5. lily6817

lily6817 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a főfarmon a malomban lehet tatutápot keverni. Van új állat amiről lemaradtam?

6. |Tamás|

Szia!

A héten érdemes figyelni a hivatalos közleményeket ezzel kapcsolatban.

lily6817 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzésed, továbbítjuk az Illetékesek felé.

boldika88 kedveli ezt.
  8. szingva

szingva Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen megtaláltam ,tobvábbi jó munkát :)

9. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Szia ! Én egyszer nyertem a keréken egy egyszarvú játékórát. A felhőm is megvan hozzá,hogy honnan,azt nem tudom,de az biztos,hogy nem vettem meg. lehet,hogy a nyeremény után automatikusan adta a rendszer ?! Akkor a mostani felhővásárnál nekem felkínálja a vételi lehetőséget vagy sem. Köszönöm,ha utána jársz a helyzetnek.

10. |Tamás|

Szia!

11. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz Tamás!
    Szeretném megkérdezni hogy tudnék képernyőmentést csinálni a felhősorról?
    Köszönöm

12. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Szép napot:)A csibe-mentor rendszer mikor fog rendeltetésszerűen működni?3-dik körben kapok olyan csibéket akiknek a hőmérője piros.Lesz változás?érdemes küszködni vagy egyszerűbb lenne kilépni a rendszerből.

13. |Tamás|

Szia!

Kinek szánod a képernyő mentést? mert farm képnek nem tudod beállítani. Más felhasználásból pedig
    Oda lépsz a felhőkhöz. Print screen gombot lenyomod, beilleszted egy paintbe. Majd elmented.

14. |Tamás|

Szia!

A csibe-mentor rendszer átalakítás alatt van, hiszen nem működik túl jól. Megértésed kell kérnem.

15. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Hát ha jól emlékszem a nagy sietség után az arany felhő soron egy Aranykintorna volt ez meg is van a raktárba de van egy másik farm is ahol játszok
    ez lenne
    Gazda: krozservID: 21448818
    itt pedig az arany tartály van meg és nem tudom pontosan,hogy melyiken volt még a szupi táp és a munkás kupon azt szerettem volna tudni mert sajnos nem emlékszem melyikből hol mennyi is volt;)

16. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Elnézést hogy zavarlak de nem tudok rájönni hogy hogy tudnék lapozni a malomban Csak pár állat táp keresését mutatja Válaszod előre is nagyon szépen köszönöm

17. |Tamás|

Szia!

Malom ablakában ahol tudod válogatni az állatokat, ott betudsz állítani egy szűrőt hogy miket mutasson. Kérlek ellenőrizd hogy a "mind" feliraton van-e.

18. |Tamás|

Szia!

Gazda: krozservID: 21448818 farmon sikerült kiváltanod a munkás kupont illetve a szupertápot.

Kati22222 kedveli ezt.
  19. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

nagyon szépen köszönöm a türelmedet:)
    és a segítségedet,hogy ennyit foglalkoztál a kérdésem megoldásával:D

köszönöm Tamás

20. mirandilla

mirandilla Utánpótlás-írogató

Szia! A felhősor akciónál láttam, hogy "azoknál a Játékosoknál akik ilyen felhősorral/ ilyen felhősorokkal régebbről már rendelkeznek, náluk nem jelenik meg az adott vásárlási lehetőség". Nekem van ezek közül olyan felhősorom, ahol a felhő meg van, de a kitehető elemek nincsenek meg. Akkor én nekem meg sem jelenik? zsuzsuzsu70ID: 49281640

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.