Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. |Tamás|

Továbbítjuk az illetékesek felé.
    És melyiket szeretted volna megvenni pontosan, hiszen a húsvéti nincs is kiírtak között.

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
  3. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    Segítséget szeretnék kérni, ugyanis a feliratok többsége, a farmon belül nem magyar.
    Mi a feladatom ezzel kapcsolatban?
    ID 5397193

4. |Tamás|

Szia!

Mielőtt belépsz a játékba, akkor magyar nyelvű ? ( jobb felső sarokban lehet állítani)
    Játékon belül pontosan hol találkozol idegennyelvvel?

5. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Magyar nyelvre van állítva. A játékon belül nem magyar : a térkép tábla, a piaci kínálat, a csengőpengő mutató, a pajtában is idegen nyelvű felirat van. A gazdaköri is idegen nyelvű.

6. |Tamás|

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

7. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget.

8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szulok Napja , o lett volna a 3 .ik , megtalaltam a papiromat ahova felirtam , koszonom a segitsegedet , remelem megkapom a harmadikat mert a Farmaranyat levonta , rosszul emlekeztem nem a husveti , koszonom szepen :) Annyi meg , nekem igy volt felirva ,mit vehetek meg a mai akcion : Borzongas, Teli csomag, Szulok Napja , koszonom

9. Vaseke

Vaseke Járnitanuló

Sziasztok!

Eddig be tudtam aratni a felhősort, ami már a játékba való belépés után "érett be" ha vártam kicsit, most már ez nem működik. Ha be szeretném aratni szükséges hozzá egy ki-be lépés. Légy szíves nézzetek utána!

10. Ropsz

Ropsz Fórum-zöldfülű

A tatu szaporulati ideje rosszul van feltüntetve.
    Az event ismertetője szerint 13 óra, a játékismertető szerint viszont 11 óra.

11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ugyanez a helyzet nálam is, lejár az idő, mégse tűnik el a lakat, szintén akkor tudtam aktiválni ha ki-be léptem. Eléggé bosszantó, erre nem szeretnék aranyat költeni, ha nem muszály !

12. évaauth

évaauth Haladó

Szia!
    Nem tudok retro felhősort venni! Az eventórán is csak a munkás-ikon jelenik meg, a gazdaraktárban a szezonális ajánlat teljesen üres. A másik 3 farmomon az eventórán és a gazdaraktárban is van lehetőség a vásárlására.
    ID 11581979
    Köszönöm!

13. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Nálam is ugyan ez a helyzet.
    Már fél órája beérett az óceán napi felhősorom,eltűnt az óra,de a lakatok rajta vannak és szürke is maradt.

14. |Tamás|

Szia!

Valóban a 2 ismertetőben különböző adatok szerepeltek, de utána néztünk, és javítva lett. 13 óra a valós. Köszönjük a jelzésed.

15. |Tamás|

Szia!

Kérlek lépjél ki a játékból és ismételten be.
    Előfordulhat hogy azért üres a gazdaboltod, mert vagy teljesen megvan a felhősorod, vagy valamely eleme megvan.

16. |Tamás|

Szia!

A böngészőnek a frissítés gombjának a megnyomásával a felhő aratható állapotba kerül. ( nem az F5 hanem felül egy visszafordító nyilacska az ikonja)

17. |Tamás|

Szia!

A böngészőnek a frissítés gombjának a megnyomásával a felhő aratható állapotba kerül. ( nem az F5 hanem felül egy visszafordító nyilacska az ikonja)

18. Vaseke

Vaseke Járnitanuló

Köszönöm a választ, de erre nincs megoldás? Ami eddig volt, az volt a legjobb: vártam pár másodpercet és bearathattam. Most meg frissítgessek álladóan? Ez elég bosszantó, ennek az "újításnak" így semmi értelme.

BÚÉK2011 és mamika57 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Egyelőre ezt a választ tudom adni a problémádra, hogy frissíteni kell.

20. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Köszönöm szépen a válaszodat!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.