Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Bipné!

Először is megkérnélek, ne írj csupa nagy betűvel, ez az internetes kommunikációban kiabálásnak minősül.
    Kisbetűvel ( normál hangnemben ) is megértjük.......

Ugyanakkor megkérnélek, hogy olvasd el a Paszuly ismertetőjét, Kolléga még videót is készített a Paszuly kézi aratásáról........

Az égvilágon senki nem kényszerít senkit Farmarany költésre, a Paszuly ugyanúgy aratható kézzel, mint idáig!

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Mármint Google Chromét használsz? A böngésződ fejlécén lévő félkörívű kék nyillal frissíthetsz. Ha ráviszed a kurzort kiírja, hogy: az oldal újratöltése

3. petitcidre

petitcidre Utánpótlás-írogató

Helló!
    Ma délelőtt próbáltam farmaranyat vásárolni, de többször is az a hibaüzenet érkezett, hogy a tranzakció nem végezhető el. Még ekkor (szept. 26. 10.30-kor) írtam a supportnak, de a probléma regisztrálásáról szóló emailen kívül semmi reakció nem érkezett. Azóta "csak" 11 óra telt el és arra lennék kíváncsi, hogy ez a normális munkavégzés a részükről vagy egyáltalán nem is csinálnak semmit? Ha én így végezném a munkámat, akkor azt hiszem, a szőnyeg szélén álldogálnék már a lecseszés előtt.

4. puporkarichard

puporkarichard Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Bizonyára buta kérdés,de ma egész nap ezt kerestem,hogy hol tudok turbó malomra előfizetni....

5. Nildia

Szia puporkarichard!

Erre előfizetni csak akciókor lehet.
    Turbómalom előfizetési akcióról, mint minden másról, a Hivatalos közleményekből értesülhetsz.

6. Nildia

Szia petitcidre!

Amennyiben a pénzügyi ( payment ) supporttal vetted fel a kapcsolatot, hétvégén a válaszadás lassabb a megszokottnál.
    Erre külön fel is hívjuk a figyelmet az ismertetőjében :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

Moderátorként a feladatunkat magánemberként, szabadidőnkben végezzük, így előfordul, főleg szombat este 10 órakor, hogy nem 5 percen belül érkezik a válasz.
    De még ilyenkor is megteszünk minden tőlünk telhetőt azért, hogy mihamarabb válaszoljunk.

Anikó1961 kedveli ezt.
  7. puporkarichard

puporkarichard Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors segítséget. :-D

8. petitcidre

petitcidre Utánpótlás-írogató

A linken található (semmi konkrétumot nem tartalmazó, tehát nem igazán hasznos) tájékoztatást már olvastam, a néhány órán belüli válaszadás vonatkozásában hivatkozott, hétvégén történő "késés" ezek szerint az immár 12 és fél órás nem válaszolást jelenti. Nagyon felhasználóbarát. Igazából már teljesen mindegy, ha ennyire nem kell a pénzem, akkor ezek után már biztosan nem kap belőle az oldal.
    Egyébként felnőtt, dolgozó emberként nem igénylem, hogy kioktasson bárki is magánemberként, szabadidejében... :)

9. Nildia

Szia petitcidre!

Felnőtt, dolgozó emberként akkor gondolom azzal is tisztában vagy, hogy banki ügyintézések hétvégén nem igazán vannak.....;)
    Hidd el, ha érdemben tudnak a problémáddal foglalkozni, akkor fognak válaszolni. Kérlek légy türelemmel, köszönöm!

10. Misztik9

Misztik9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megszeretném tudni, hogy a farmarany rendelésnél nekem miért ír mindent olaszul? Próbáltam váltani de véletlen kitöröltem a hitelkártya adataimat is. Nem tudok mobilról sem farmaranyat rendelni mert az a szám nem jó, próbáltam belemenni az új hitelkártya adatoknál a mobilról történő rendelésbe de ott nem volt Magyarország, más minden ország volt csak magyar nem. A Suppoertnál meg nem lehet kérdést feltenni, mert rögtön adatokat kér és az nem jó igy nekem. Ha pedig akarok hibalehetőséget írni nekik már a supportnak az is olaszul megy... Ki tud ebben segiteni, hogy végre nekem minden magyar legyen? Vagy nem fontos, hogy igy nem fogok rendelni semmit és nem tudom gyarapitani a farmerama kasszáját??? Érdekes! mert már írtam nektek és az a válasz volt, hogy forduljak a supporthoz!!! de hogyan??? ha nem tudok mert minden olasz??? Mérges gazda vagyok!!!
    Misztik9 ID 31116603

Nagyon szeretném ha valaki válaszolna és megoldódna ez a problémám (ja és régen minden forintban volt és most meg euróban, ez is bosszant, már amikor rendeltem farmaranyat hitelkártyán keresztül)

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek a játék supportjára írd le a pontos tényeket a lehető legrészletesebben.

12. klakli

klakli Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A felhőknél, ha lejár az aktiválási idő, akkor nem mutat se mmit a felsősor
    mellettti időt mutató kis tábla, és mégsem lehet aktiválni. ??

13. Laboviti

Szia!
    Ezt az észrevételt már továbbítottuk a központba.
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

polyakf kedveli ezt.
  14. Laboviti

15. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

16. Laboviti

Sajnos itt a fórumon pénzügyi dolgokat nincs lehetőségünk taglalni.

17. gergelyvitéz

gergelyvitéz Utánpótlás-írogató

Nem tudom megvásárolni a játékórát, mert nem jelenik meg, ahol megtudnám venni. Mi a teendőm? Gergelyvitéz

18. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

sziasztok én azt szeretném megtudni miért nem müködik rendesen a mozi, bejön a kép elidul a mozi aztán minden tiszta feketeség így sose kapom meg az érte járó jutalmat

nemo-kapitany kedveli ezt.
  19. Laboviti

20. Laboviti

Szia!
    Konkrétan melyik videóval vannak problémáid a filmszínházban?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.