Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gergelyvitéz

gergelyvitéz Utánpótlás-írogató

2. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szia, nekem is elfeketedik, de a feketeség ideje alatt középen forog egy bigyó, amíg betölti a kisfilmet. Miután végignézem a filmet, X-szel bezárom, és akkor ki is szokott lépni a "mozi" alkalmazásból, ezt követően visszamegyek, és már mutatja is, hogy megkaptam a 15 pontot. Ha így csinálod, és mégsem kapsz pontot, akkor BUG, ha meg nem, és ezzel a módszerrel megkapod a pontokat, akkor nyerő. :) Próbáld ki. :):):)

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

4. gergelyvitéz

ID 32141519 Gergelyvitéz

5. Laboviti

A Kincses szigeteden áll az Egyszarvú játékóra, ezért nem tudod megvásárolni a felhősort.

6. gergelyvitéz

Köszönöm szépen a választ, fogalmam nincs róla, hogy mikor vehettem meg.

7. csozi1

csozi1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Rendeltem FA-at SMS-ben, amit nem kaptam meg. Írtam a supportnak, vissza is igazolták, hogy utánanéznek.Közben én visszanéztem az SMS-t és sajnos a BIG után levő számoknál az utolsót lehagytam.A fájlokat nem küldtem el,csak a vásárlás időpontját. Kérdésem, hogy így is meg tudják-e nézni,ill. korrigálni a hibát.Köszi a választ.

8. Laboviti

Szia!
    Kérlek, várd meg a support válaszát.

9. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

konkrétan semmi nem jön elő csak a fekete vászon

10. Laboviti

Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a filmszínház.

11. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

és azt hogy tudom a játékon kivül nem nagyon értek a géphez

12. Laboviti

Innen mi nem tudjuk ellenőrizni a számítógéped állapotát. Helyben kérj szakértőtől segítséget.

13. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok.
    szeretném, ha vmelyik modi megnézné a farmom. elméletben a paszulypatrónus aratójának és az előfizetett farmmunkások idejének azonosnak kellene lenni, ha jól tudom? a farmmunkások 3395, míg a paszulynál a kombajn csak 2803 órát mutat. ID 20071891
    köszönöm

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az előfizetésedet a látottak alapján az építőmunkásokhoz kell viszonyítanod. Az ugyanannyi idős mint a felhőmunkásaid. A többi eltérő óraszámot mutat, még az állatgondozó és az aratógép sem egyforma. Az lehet ennek az oka, hogy a többi 3 munkásból más módon is vásároltál régebben, külön-külön (vagy nyerted őket eventben vagy keréken esetleg szuperszomszéd által). Amennyiben havi előfizetést veszel, az építők az aratókkal azonos időtartamra érkeznek (ám alapból ha külön veszed nem egyforma az idejük), tehát az építőket kell a havi előfizetésnek megfelelő időtartammal azonosítani. Velük egyenértékű most a felhőmunkások ideje, mert a régebben külön-külön megvett más munkások nem tartalmazták sem a felhőaratót sem az építőket.

15. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm a választ

16. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Ha nem lépek át telihold módba, hogy arathatja le az aratógép a teliholdas növényeimet? Csak sima farmon voltam.Máskor nem szokta.

17. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Szia!Nálam is gyakran előfordul ez a jelenség, ilyenkor a fekete vászon alján egy számsor jelenik meg, ha az egér mutatóját a vászonra viszem (16520) Ilyenkor előfordul, hogy fél percet is várnom kell, de segít az is, ha kilépek, majd újra visszamegyek a moziba. Remélem nálad is beválik a dolog.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzésed, utána járunk.
    egy javaslat: egy területen csak akkor arassál géppel, ha valóban azt szeretnéd, hogy az ott lévő dolgaid leszedődjenek - egyéb esetben a kézi aratás javasolt

19. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Egyik böngészővel sem működik a mozi:az egyiken fekete a vászon ,a másikon meg alapszín :(

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia soresne!

A moziban nincs mindig előadás!
    Ha van szponzor, aki biztosítja számunkra a filmnézést, akkor sikerrel járunk, ha nincs, akkor bizony nem tehetünk mást, mint várakozunk.
    Nagyon nagyon sokszor hetek, akár hónapok is telnek el sikeres mozizás nélkül!!!
    Ilyenkor lehet, hogy találkozol a "sajnos nincs ajánlat" felirattal.
    Lehet, hogy csak fekete háttér ugrik be.
    Lehet, fehér háttér ugrik be.
    Ha elfogyott a szponzorok által kifizetett mennyiség, ilyen is előfordulhat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.