Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok, valaki segítene, hogy kell privibe ajándékot küldeni olyannak aki nincs a baráti körömben? Tudom, hogy fel kell venni, de nem tudom hogyan.

A probléma máris megoldódott, az illető jelentkezett szomszédnak.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Levelet váltasz vele a Postán, majd a levél előtti pipát bekapcsolod, ekkor alul megjelenik a barátokhoz adás lehetősége.

3. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

észleltem a probléma okát 76-os szintünek akinek nincs kiváltva a panda annak nem külthetö,de másik játékosnak engedi akinek van panda kiválktása!eszt most vetem észre köszönöm magamnak a segitséget!

4. -East17-

Ez a szabály az utóbbi két csere nap alkalmával már működött és szóltunk róla, esetleg elkerülhette a figyelmedet akkoriban.

5. MissL

MissL Fórumprofi

Kedves Modik, nem tudok ajándékot küldeni...a levelezésnél alul szürke a barátnak jelölés és így nem tudom viszonozni amit kaptam. Tudtok segíteni? Köszönöm!

Gazda: SzalacsinéniID: 15014111

6. -East17-

Szia!

A kiválasztott gazda levele előtt jelöld be a pipát, akkor vált zöldre alul a gomb.

kutyaszálló kedveli ezt.
  7. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nem tudom a palack szellemét elcserélni,lebontottam I-II egymáson volt.Kellemetlen mert van 3 alig ad btp-t viszont sok helyet foglal.Egyébként más kitehetőt sem enged,ami fejlesztéses.

8. -East17-

Szia!

Így van, az összeépített fejlesztések nem cserélhetők.

9. -East17-

Szia!

Ilyen kérdésre egyáltalán nincs válasz. Attól függ, hogy a partnerednek megéri vagy sem. Egy csere esetén nincs olyan, hogy biztos elvigyék.

-jancsiszeg- kedveli ezt.
  10. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :) Most átváltottam, és kiírta hogy még 18 felhősorom beérett... Bájital, zselécukor, albinó denevér, barna birka, szalontai sertés, cica. Köszönöm szépen mégegyszer! :inlove::p

Utoljára szerkesztett: 1.10.15
  11. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! A paszulynál nálam minden szürke, illetve nem tudom megnézni, hogy egy-egy felhősorhoz milyen elemek kellenek, mert semmit nem mutat.

12. -East17-

Szia!

Lépj ki, végezz el egy géptakarítást majd ellenőrizd ismét.

szemike50 kedveli ezt.
  13. KapaKata79

KapaKata79 Utánpótlás-írogató

Nàlam is ez a probléma!

14. -East17-

Szia!

A fenti válaszomat Te is tudod hasznosítani.

15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm, elég volt a ki-belépés.

16. kölyök51

kölyök51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni!Elküldtem ajándékként Rezsder szomszédomnak egy 20100 karácsonyfát.Igaz nem a léghajón,hanem az event órán keresztül,de nem kapta még idáig meg.Lehetséges,hogy meg fogja kapni,vagy esetleg én vissza kaphatom?
    Előre is köszönöm a válaszotokat.
    ID számom:17341274,kölyök 51

17. Chichku

Chichku Utánpótlás-írogató

Ha raktáron van egy olyan termék, amit keresnek, akkor miért jelenik meg az a hibaüzenet, hogy értékelik az igyekezetem, de nincs elég terményem a pajtában? Utána tudnátok nézni? Epekedő Juhliát szeretnék cserélni. ID: 7311276 Mi gond lehet?

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kölyök51!

Erről a farmodról ma 2 ajándékot küldtél, mégpedig 1-1 Tűzvirág fát más gazdáknak.
    A megadott gazdatársadnak nem küldtél semmit.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Chichku!

Vannak olyan tárgyak, amelyek hiába vannak a menüdben, nem ajándékozhatóak, nem küldhetőek.
    Amennyiben nem jelenik meg, úgy küldeni sem tudod.
    Illetve ha az ajánlatot nem tudod elfogadni, lehet, nem rendelkezel elég csereengedéllyel.

20. Chichku

Chichku Utánpótlás-írogató

Egy ajánlatot akarok elfogadni. Gondolom ami abban van az cserélhető. 73 cserengedélyem van, ehhez pedig 1-re lenne szükségem, szóval az nem gond.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.