Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, ezzel a kéréssel keresd fel a supportot.

2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz! Nálam is ugyanez a probléma. Firefox 41.01-es flash 19.0.0.185. Már tegnap se töltött be ezzel.

3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sajnos sokan így vagyunk ezzel

4. Laboviti

Sziasztok!
    Egyelőre kérlek benneteket, másik böngészőn keresztül lépjetek a játékba.

5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszönöm. Sajnos én nem értek a gépekhez és most a gyerekek sem járnak erre, így mindenem elgazosodik. Meg kell várnom amíg ez meg nem oldódik, addig nem tudok játszani:oops:

6. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de nem tudom hova. Szeretnék egy csereakciót létrehozni, de nem találom a kintornát. Ha beírom a keresőbe, az arany és ezüst kintornát felhozza, a simát nem. Mit tehetek?

7. Laboviti

Szia!
    Az említett dekorációs elem nem szerepel a mini akcióban.

szemike50 kedveli ezt.
  8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Esetleg az okáról lehet tudni?

9. Laboviti

A fejlesztők döntése volt.

szemike50 kedveli ezt.
  10. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.A jobb felső sarokban van olyan,hogy ott blokkolás,valamire rányomtam és nem jön be a játék,Mi lehet a gond?

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, egy másik böngészőn keresztül lépj be a játékba.

12. szgyöngyös

Szeretném visszacsinálni,hogy csak a mozillát használjam és nem szeretnék más böngészőt használni.Ebben tudnál nekem segíteni,hogy tudnám visszacsinálni,vagy esetleg Ti központilag nem tudjátok megoldani?Egyáltalán mi ennek a blokkolásnak a lényege?

13. Laboviti

Innen mi nem tudjuk ellenőrizni a számítógéped állapotát. Helyben kérj szakértőtől segítséget.

Kérlek, töröld a Flash Playert és telepítsd újra.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

14. szgyöngyös

15. Laboviti

Többen tapasztalták ezt a problémát. Van akinél a Flash Player újratelepítése hozott eredményt, másnál a böngésző cseréje.

16. csacsifül

csacsifül Fórum-zöldfülű

Köszi szépen a segítséget!

17. Haether

Haether Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Szeretném megkérdezni, mi lehet az oka annak, hogy a cserenapon van néhány tárgy, amit nem tudok kitenni ajánlatok közé (eladni sem tudom) pedig a csereajánlatok közt másnál láttam kitéve. Ilyen pl. a díszes magyar tanyaház vagy a Mikulásmaci III.
    Utóbbinál feltételeztem, hogy egymásra pakolt elem volt és ilyenkor lehet ez a gond.
    Jó lenne viszont, ha a régi nem forgalmazható elemeket le lehetne selejtezni, mert a kertekben sincs már hely a tároláshoz..vagyis marad a pajtában
    Előre is köszi a választ!
    ..kiegészítem még az előzőt:
    Ilyenkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincs elég termény a pajtában.
    Szívesen elküldtem volna kisebb gazdának ajándékba..de ez sem lehetséges:(

18. Laboviti

Szia!
    Az említett dekorációs elemek fejlesztések, ezért nem vesznek részt az akcióban.

19. Haether

Haether Utánpótlás-írogató

De bizony részt vesz benne ime a kép
    http://prntscr.com/8n6qwn
    Bár ha nem szerepel az akcióban, akkor talán jó lenne, ha a kiválasztható elemeknél a cserében/ajándékozásban nem szerepelne

20. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Reggel óta nem tudok keverni a bahán tápot, miért van ez? Segitséget kérek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.