Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia imcsa1982!

Az Ördögcérna ( Goji ) fa termése rendben megtalálható a pajtádban :
    goji.png

2. Klarakiss

Klarakiss Fórum-zöldfülű

2015-10-03 03:58:31-kor egy felhősort vásároltál meg 36 farmaranyért.[/QUOTE]

Köszi a választ!

3. ági1948

ági1948 Törekvő

Sziasztok.
    A hónap utolsó napján lejárt a prémium gazdaságom. Egyenlőre töröltettem. Kifizettem a Kerge kert részeit amit meg tudtok nézni. Most mégis tiszta gaz minden és a táblák ujra megjelentek.
    Kérem a segítségeteket. Köszönöm.
    ID11340677

4. Nildia

Szia ági1948!

Nézd meg a Kerge kertedet egy játékból való ki be lépés után!

5. ági1948

ági1948 Törekvő

Köszönöm, igen a ki belépés megoldotta a problémát.

6. farmermama1955

farmermama1955 Utánpótlás-írogató

Szép estét! Miért nem működik rendesen a csere bere? Eleinte jó volt, most felcseréli az ajánlatokat ,vagy visszavontként hozza az érvényes ajánlatot!!! Másnál is van ilyen??

7. Nildia

Szia farmermama1955!

Pontosan milyen ajánlattal is van problémád? Mi szerepelt benne? Mikor tetted ki?
    Az ellenőrzéshez pedig elengedhetetlen, hogy megadd a pontos farmnevet és ID számot!

8. farmermama1955

Tegnap tettem ki őket este( már mérgemben töröltem) ma piros X-ek voltak a helyén, pedig nem vontam vissza.
    Mindhárom játékomnál előfordult. Id.sz:1898724
    Katinka192 id:5302559
    potyautas id:6353485

9. Nildia

Szia farmermama1955!

Pontosan mi is szerepelt az ajánlatokban? Ezt nem adtad meg.
    Ha több farmmal is gondod volt, farmonként külön külön kellene felsorolnod, hol, pontosan melyikkel is van gondod.

10. farmermama1955

Sajnos már nem tudom megnézni,de kicsi kitehetőt ajánlottam kökényfára, erre elvitték a kökényfám és lett két ugyan olyan kitehetőm.( A gyüjtők ezeket a régieket cserélik jobban). A másiknál 3 érvényes ajánlatot tettem levette az engedélyeket, másnap piros X-ek voltak a helyén,kérdésre,hogy viisszavonom-e hiába ütöttem le,hogy "nem" akkor is piros maradt. Többször lefagytam, újraindítottam stb. Hagyjuk. Köszi.

11. imcsa1982

imcsa1982 Utánpótlás-írogató

Szia imcsa1982!

Az Ördögcérna ( Goji ) fa termése rendben megtalálható a pajtádban :

Köszönöm a válaszodat. Szép estét kívánok!

12. Nildia

Szia farmermama1955!

2 nappal ezelőtt 3 sikeres cseréd volt a léghajón.
    Ebből az egyik : kaptál egy Kökényt egy Bulibékáért cserébe. A kökényt rendben meg is kaptad. Ez most is megtalálható a menüdben.

13. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok!

A felkínált cseretárgyakat a végén visszakapjuk? Csak mert nem találom a menüben sem a felajánlott cserét, sem a megkapottat.

üdv. borderland57

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A léghajón maradt tárgyainkat visszakapjuk, igaz nem azonnal. Általában ez 24 órát vesz igénybe.

15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Mozi
    Az újfajta kijelölős "Látod épületek itt?" nem működik. Alap kijelölések vannak és hiába van válasz a kérdésre mindig kijelölés problémát jelez - de kijelölést nem enged usernek mert rendszerszinten megvan a kijelölés, csak azok között lehet mozogni. Hiába váltok másik kijelölésre akkor is hibát hoz. Gyakorlatilag bármit is csinálok mindig ugyanazt a hibát hozza sosem.

Utoljára szerkesztett: 4.10.15
  16. kokler1944

kokler1944 Utánpótlás-írogató

kokler1944 - ID 51785320
    Teljesítettem a *Kaland a hegyen*-feladatot 6/6 de a 4 *talányos tenyészet*-és 4 tiki fa* helyett csak 2 -2 -t kaptam !

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A 6. feladat ezüst szintet teljesítetted, ahol a jutalom 2-2 darab:

Ashampoo_Snap_2015.10.04_08h27m28s_001_.png

18. -East17-

Szia!

Egyelőre ez a feladat nekünk még nem jelent meg, így tapasztalatunk sincs vele. A jelzésedet továbbítjuk.

19. wacek54

wacek54 Junior szaki

sziasztok!
    Csak megkérdezném, hogy miért vannak a menüben az ólak összekeveredve? Raknám vissza az ólakat, és semmit nem találok. Most már így marad, vagy vissza fog állni a megszokott sorrendbe?

20. -East17-

Szia!

A menü jobb felső sarkában állíthatod be, hogy szint szerint vagy betűrendben legyenek rendezve a dolgaink.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.