Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Két napja váltottam levelet az egyik szomszédommal. A bagoly azóta is ott ül az ágason. Másnál is van ilyen probléma, vagy egyedi?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem kaptunk több jelzést. Azt ellenőrizheted, hogy mennyire van tele a levelesládád, hátha törölnöd kellene néhány régebbi üzenetet.

szemike50 kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm, a törlés segített.

4. YorkshireAngi

YorkshireAngi Fórum-zöldfülű

aktiváltam 12 órás farmmunkást, levette a raktáramből és nem működik..

5. -East17-

Szia!

12 órás kupont váltottál be? Lépj ki és vissza, majd ellenőrizd újra. Amennyiben nincs változás, egy pontos ID számot adj az ellenőrzéshez.

6. YorkshireAngi

jah, az egy órást viszont bevette-de a 12 órás az hibádzik biza

nah , az ID 25882849
    köszi, hogy utánanéztek

7. -East17-

12 órás kupont tegnap váltottál be: 03.10.2015, 16:10:03. Ma csak az 1 órásat vonta le tőled.

8. YorkshireAngi

köszi. de tuti, hogy eltűnt az egyik 12 órásom:( na mindegy, majd gyűjtök újat..

9. -East17-

Darabszám változást nem tudok ellenőrizni, csak a felhasználások időpontjait. Így nem tudom kikeresni menyiről mennyire módosultak a kuponok.

10. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok!

Kérlek segítsetek, nem tudom mit csináljak, már napi szinten takarítom a gépet az Adobét és törlöm, és reggelente, amikor a nagy aratást végzem, a játék lefagy, a tojások elveszitik az idejüket, mire végig érek a farmon, mit csináljak, mert ez így gyötrelem, több böngészőn kipróbáltam, de mindenhol lefagy a játék, teszteltem a gépet, de más webb oldalon nem tapasztaltam lefagyást csak a farmnál. Segítsetek!!!!!!!

zigus kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

Így látatlanban nem sok segítséget tudunk adni sajnos. Annyi biztos, hogy a flash bővítménnyel gondok vannak a legújabb Flash és Firefox frissítés óta. Ez nem korlátozódik a farmra, bármikor ki tudnak akadni és összeomlani, farmozás nélkül is. Ezekre a jelenségekre egyelőre fix megoldást nem tudunk ajánlani, több játékostársunk másik böngészővel használja azóta a játékot, nekik ez segített.

12. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszönöm a választ, idáig, a Mozillát és a Maxthon böngészőket használtam, itt folyamatosan lefagytam. Holnap reggel a nagy aratáshoz kipróbálom a Chromot, ma napközben is ott fogok farmozni, remélem lefagyás nélkül fogok tudni játszani

13. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Nálam is a Flash-el van baj. Firefox-nál, amikor bejelentkezem, kiírja, hogy az A.F Player összeomlott. Verziószáma 19.00.185
    Még szerencse, hogy az Explorerrel megy a játék. Mi várható, vagy mit tudnék én csinálni? Köszönöm.

14. -East17-

Szia!

Nem tudjuk, hogy mi várható, az Adobe és a Firefox fejlesztőinek elképzeléseiről vagy várható lépéseiről nem rendelkezünk információkkal, velük nem állunk semmilyen kapcsolatban. Használhatsz másik böngészőt egyelőre.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

@sasvár

Az, hogy milyen tervei vannak a különböző fejlesztő csapatoknak, csak részben ismertek. Több esetben nem is publikusak. Tehát az, hogy te valakitől mit hallottál, korántsem nevezhető biztos vagy hiteles forrásnak.

16. zigus

zigus Törzsjátékos

Nálam is így van,és több társamnál is ..érdekes ,hogy csak a Farmerama ilyen a többi netes játék mind müködik ...mindegy milyen böngésző és hiába van a takarítás is pedig már többet takaritunk mint a lakásba ...a hiba nem a mi készülékünkben van sajnos és ez már régi .....jó lenne már bosszankodás nélkül játszani....

Tüsike56 kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Szia!

1. Jelenleg is lehet bosszankodás nélkül játszani, hidd el.
    Egy kellőképpen karbantartott géppel minden további nélkül. Ehhez pedig már ismered az utat, így nem ismétlem meg neked.

2. Nem minden netes játék flash alapú, így nem érdemes flash problémánál összehasonlítani két olyan játékot, ahol a másik nem is használja ezt a technológiát.

3. Az utóbbi hónapokban kialakult helyzetben (a böngészők és az Adobe közti csatározásokban) nem a játékoké a főszerep, minden játékot egyaránt érint, amelyek flash alapon működnek.

18. -kisjutka-

-kisjutka- Utánpótlás-írogató

Update:geptakaritas+ legujabb Ffox-al sem ment, a Chrome egyelore mukodik

19. csegevera

csegevera Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Rakom vissza az ólakat. Eddig minden narancs fejlesztés alapólra volt rátehető. Most az alap hódvárra nem tudom rátenni a narancs fejlesztést.

20. Csocsoovb

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.