Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Sziasztok!
    Segítséget kérnék! Aktíváltam a felhősorom, és a szupertáp keverésnél, 4,24 órát hoz ki, de van fürgemalmom is és a kellő felhősorom. Nem értem, hogy miért. A játék megnyitása előtt takarítottam, frissítettem, nem értem. A 8 táp keverése 36 óra körül szokott lenni, most 40 körül van.
    ID: 12292184
    Köszönöm a segítséget!

2. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Szia most aratnám ismét a tyúkólamat. Most megkaptam a 4 db-t, de a reggeli aratásnál csak 1 db-ot adott a rendszer.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ahogyan az előző hozzászólásomban is írtam utólag nem tudjuk ellenőrizni a tyúk állományod létszámát.

4. Laboviti

Szia!
    "Lassan" lejár az előfizetésed.
    Javaslom, egyesével adagold a szupertápokat figyelve, hogy még bónuszidőn belül maradjon az összes keverési idő.

5. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Szia!
    Köszönöm szépen!

6. katinka

katinka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Néhány napja eltűnt a kis buborék, ami az aktuális eseményeket mutatja. Lehet, hogy szétpukkant? ;)
    Légyszi' segítsetek rátalálni! Előre is köszönöm!
    ID: 7356797 Gazda: tosakati

7. Laboviti

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd a tippek gomb bekapcsolt állapotban legyen.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

katinka kedveli ezt.
  8. katinka

katinka Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ, de rájöttem, hogy a kérdésem rossz volt. Az event órára gondoltam és talán rájöttem, hogy miért nem látom. Ha jól sejtem azért tűnt el, mert befejeztem a "Farm óvoda" feladatsort, tehát így már nincs aktuális eseményem. Gondolom ez lehet az ok, mert a beállításoknál minden úgy van, mint előtte.

9. Laboviti

Kérlek, az előző hozzászólásban megadott linket megnézve ellenőrizd a bónusz sor mutatása opciót is.

10. mamszi47

mamszi47 Utánpótlás-írogató

Gazda: mamszi47 ID. szám: 2456906

11. Laboviti

12. milindor

milindor Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Van itt egy moderátor aki tudna segiteni a tegnapi ügyemben? A megrendelői oldalamon angol zászló van magyar helyett,holott itthonról játszom!Megrendeltem a havi munkásokat 1500 ft helyett 5500ft-ot vont le a kártyáról!Irtam a supportra,ahol azt a választ kaptam,hogy nincs hiba a megrendelésemben.Az angol zászlót meg hogyan lehet visszaállitani magyarra,mert igy olyan mintha külföldről rendeltem volna!Szerintetek itt akkor nincs hiba?Megköszönném,ha valaki tudna segiteni ebben!

Utoljára szerkesztett: 13.10.15
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fórumban nincs mód ennek a problémának a rendezésére, ezért kérték tőled, hogy a játék supportjával vedd fel a kapcsolatot.

14. pici50

pici50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok segitséget szeretnék kérni a bölcstölgytöl aktiváltam a hód csomagot meg a lúd tenyésztő csomagot a pontokat le vette de csak 20 szuper tápot kaptam ID13756135 pici50 előre is köszönöm

15. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Szépmapot! A mozinál 2napja bejön a dobozban az auto de folyton a tovább kocka jön elö bármit probálok

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ezeket kellett hogy kapd
    Libapásztor - libatenyésztés kezdőcsomag

A csomag tartalma:
    20x lúd
    20x bájital
    10x szupertáp
    1x egyéni kifutó

Ára: 55 csillag

A lúdtenyésztés ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/délceg-ludaink-tenyésztése.12774/

Hódtenyésztő - hódtenyésztés kezdőcsomag
    A csomag tartalma:
    20x hód
    20x bájital
    10x szupertáp
    1x egyéni kifutó

Ára: 80 csillag

A hódtenyésztés ismertetője:

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek nézd át a mozi ismertetőjét ebben van néhány előadás amivel találkoztunk már.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

Mit tapasztalsz mi a hiba? képernyőmentést esetlegesen kaphatunk ha a fentiek között nincsen?

18. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Az eddigi hasonlo feladatnál keretezni kellett de most nem lehet .Kérdés van igen mem bejelölöm igen- küldés és akkor megjelekik egy angol szöveg ami alatt a felirat folytatás

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sajnos még nem láttuk ezt a feladatot, így nem lehet megmondani mi a jó válasz. Próbáld meg a szövegeket papírra felírni, majd a Google fordítóba bemásolni, hátha kiderül valami.

20. emese0509

emese0509 Fórum-zöldfülű

Szia ! Tegnap írtam a másik farmomról is az event óra miatt. Itt sem működik, és nincs gondom a zöld nyilacskával. Tudom, hogy azzal lehet ki és be kapcsolni az óra ikont, hogy látható legyen. remélem a következő eventig megoldódik a probléma. köszi
    Szia Emese ID: 44743435.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.