Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmergazda49

farmergazda49 Fórum-zöldfülű

szép estét....lenne egy kérésem..már tegnap is észleltem, de ma ismét fenn ál az a hiba, hogy az event óra nem található a http://hu.farmerama.bigpoint.com oldalon..géptakarítást elvégeztem a megszokott módon ( flash, coki törölve. )...ez hiba?
    Gazda: farmergazda49 ID: 10627201 ..köszönöm

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia emese0509!

A farmodon ott van az event óra :
    emese.png

Ha Te ezt nem látod, akkor érdemes lenne másik böngészőről is megnézned a játékot.
    Illetve a www.farmerama.hu vagy www.farmerama.com oldalról lépj be a játékba, és úgy is ellenőrizd.

3. Nildia

Szia farmergazda49!

www.farmerama.hu vagy www.farmerama.com oldalról lépj be a játékba, és úgy is ellenőrizd.

4. pici50

pici50 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ sajna el néztem

5. farmergazda49

farmergazda49 Fórum-zöldfülű

ellenőriztem minden belépő oldalról..ezzel két plusz oldalnál sem látható az event óra , egyetlen böngészővel sem látható...tegnap is írták többen is, majd egy kis idő múlva megjavult..jelenleg ugyan az a helyzet....köszönöm...

6. Nildia

Szia farmergazda49!

Az event óra a Te farmodon is ott van :
    farmergazda.png

7. nyárfás

nyárfás Fórum-zöldfülű

Sziasztok.El tűnt a farmom!!Hiába keresem.Segítsetek!!Ez pár hete történt!!Most van egy új, de régi lenne a fontos!! "akácosfarm"ID 4846770!!!!!!!!!!!!!!.:(

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott ID számon működőképes a gazdaság. Miből gondold, hogy eltűnt?

9. napsugár091970

napsugár091970 Fórum-zöldfülű

Azt szeretném megtudni, hogy a városban mikor mozit szeretnék nézni, beadja az oldalt elkezdi tölteni, de nem jön be semmi, csak fekete marad, pontot nem ad, nagyon sokszor csinál ilyet, ha pedig ismételten szeretnék mozit nézni, akkor meg kiírja hogy jöjjek vissza később. köszönöm a mihamarabbi választ. üdv:Gazda: napsugár091970ID: 4107617

ada77201 kedveli ezt.
  10. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett jelenséget a filmszínházban. Az észrevételt jeleztük a központba.

csopke1 és ada77201 kedveli ezt.
  11. csak-én

csak-én Fórum-zöldfülű

Üdvözlet! Már kb 1 hónapja be fejeztem a gazdakörben a"matróztea"feladat sort!De a főnyereményét,a ZÖLD MATRÓZTEA receptje nem jelent meg sehol :( A nevem:csak-én ID: 17078918 Előre is kösz a segítséget

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  12. Laboviti

csak-én és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok
    úgy emlékszem, hogy a bahán 198-as szinten voltam. Most ugrottam és maradt a 198, bár az öt banánt elvileg megkaptam. Megnéznétek. Köszönöm
    ID 4597653

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrzésünk alapján 198-as szintre léptél és az 5 aranybanánt rendben megkaptad.

15. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

FA-t szeretnék venni, de nem jönnek be a csomagok, üres a képernyő

16. |Tamás|

Szia!

Lépjél ki a játékból és ismét be. Ezután próbáld meg ismét a bankba belépni.
    Amennyiben így nem áll helyre akkor Kérlek takarítsd ki a gépedet, mert én most megnéztem, működik a bank.

17. -DDani08-

-DDani08- Fórum-zöldfülű

Kedves Fórum a -DDani08- id szám 47471312.számú farmjátékos vagyok és most holnap meglehet venni a játék órákat és nem találom a felhősort,pedig megvolt és enyém 47471125.számű farm is és ott megvan.Nem tudom hová lett a felhösor.Válaszát előre is köszönöm.

18. |Tamás|

Szia!

Kérlek ellenőrizd a felhősorodat úgy hogy a szűrőt a "mind" kategóriára állítod.

Kettes számmal jelölt ikonra kell kattintanod.
    Bővebben itt

19. -DDani08-

-DDani08- Fórum-zöldfülű

A 701. válasz szerint próbáltam de nem jelenik a felhősor kérlek segits.

20. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia! Pár perce "fürge malom" csomagot vettem, frissítés előtt a bahás malom még ment, kb 50%-nál tartott. Az ikon csak frissítés után jelent meg, és mindkét malom üres volt. Szerinted azt az időt is lefelezte és a táp a raktárba került (nem emlékszem mennyi volt a keverés előtt), vagy az éppen futó tápkeverés tkp. elveszett!?
    Köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.