Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a "megjelenítés".

2. Laboviti

3. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget kérnék. Megvettem az összes játékórát, de nem látom a felhősorát. Azt külön kell megvennem? Várom válaszodat!

4. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a kéréssel keresd fel a supportot.

5. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ!

De hogyan? Még soha nem volt ilyen gondom!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.15
  6. Neni60

Neni60 Junior szaki

Természetesen mielőtt leírtam az észlelt hibát végeztem egy géptisztítást, és három böngészővel is kipróbáltam eredménytelenül.
    Teljesen nonszensz, hogy a hibák jelzésénél azonnal azt a választ kapjuk, hogy váltsunk böngészőt. Miért ugráljunk ide-oda a böngészők között állandóan? Egyébként pedig most olvastam vissza, hogy tegnap szintén jelezték már ezt a problémát és MadameRose szerint ellenőriztétek és jeleztétek a központnak.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Abban az esetben, ha nem a játékban van a hiba, csak megjelenítési problémáról beszélünk a gép állapota vagy egyes böngészők okozta problémák miatt, akkor egy böngésző váltás "csodákra" képes.
    Ezért szoktuk javasolni.

Amennyiben a játékban van hiba, akkor ez természetesen nem sokat ér.
    Egy megjelenítési probléma esetén nem lehet egyből kijelenteni, hogy az a játék hibája: előbb alaposan körbe kell nézni, hogy egyénileg van-e lehetőségünk annak orvoslására. Ha nincs, jelentjük a hibát a központnak, akik ellenőrzik azt, majd születik erről egy hivatalos tájékoztatás felénk - ami többnyire hivatalos közlemény formájában utána a fórumon is megjelenik.

9. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Sziasztok! A paszulyon a munkásaim nem akarnak dolgozni. Azt írja ki, hogy nem aktív. Légy szíves nézzetek utána.
    Reggel megcsináltam a Tour de Farm I első részét és itt is kaptam munkásokat sőt tegnap még bőven volt rajta idő.
    A segítséget előre is köszi. .Eperke73. ID:38155641

10. Légycsapó

Légycsapó Utánpótlás-írogató

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrzésünk alapján aktív a felhőmunkásod és rendben működik.
    Kérlek lépj ki a játékból és ismételten vissza, majd ellenőrizd a paszulyon.
    Amennyiben ezek után sem jelenik meg megfelelően akkor Kérlek tisztítsd ki a gépedet.

12. Köszönöm, megkaptam. miután a Supportot értesítettem a hibáról.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. Zotius

Zotius Fórum-zöldfülű

Üdv Mindenkinek!
    Mindeddig a Gazdaköri feladatoknál, ha a beadandó tétel fölé vittem az egeret, "buborékban" a termék neve alatt kiírta, hogy mennyi van készleten. Így eldönthettem, hogy beadom-e vagy sem, ha a beadással kifogyna a készlet. Ez hasznos is volt eddig.
    Nem tudom, hiba-e, vagy szándékos módosítás, de most úgy látom, hogy a buborékban csak a termék/áru nevét írja ki, a készletemet nem. Így nehezebben dönthető el (át kell lépnem megnézni a készletet és vissza), hogy a megrendelést akarom-e teljesíteni.
    Jó lenne a korábbi, szokásos megjelenítést visszaállítani. Előre is köszi.

14. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Köszönöm minden rendben ki- és beléptem hurrá megvannak a munkások!!!
    Szép napot!

|Tamás| kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Ez egy hiba, már jeleztük az illetékesek felé, Türelmedet kell kérnem a hiba javításáig.

16. remenysziget

remenysziget Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a 3 játékórát, de a felhőben nem találom a sorát, hogy lehet hozzájutni?

17. |Tamás|

Szia!

Kérlek lépj a paszulyra, kattints a mind kategóriára, hiszen szűrőt lehet beállítani a felhősoroknál. Ezek után ellenőrizd hogy megtalálható-e a felhősor. Amennyiben nem, akkor Kérlek vedd fel a kapcsolatopt a Supporttal.

18. hajno1

hajno1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok azért írok,mert eltunt egy csomó csengopengom, reggel meg az osszes baha novényem ki volt téve a piacra eladásra pedig én nem tettem ki reggel még 8 millám volt most meg már csak 1,6millám van? mi lehet a baj? koszonom
    Gazda: hajno1ID: 2563189

19. Laboviti

Szia!
    Bahamaramas állatokat vásároltál.
    Ha nem Te voltál, akkor sürgősen változtass jelszót!
    Ehhez segítséget itt találsz: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...használói-fiókok-biztonságában-ismertető.539/

20. tifani56

tifani56 Junior szaki

Sziasztok nekem megvolt és van is a felhósorom a játékóra ami 3 orára adot aratogépet most levan zárva már lassan 1 éve megvan és ujbol akarják hogy vegyem meg Na ne má ha megvan

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.