Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongyimutter

gyongyimutter Utánpótlás-írogató

Ti is észrevettétek,hogy a játék nem úgy működik ahogy kellene?Nálam úgymond elég labiris!A házban a Gazdakör-Megbízás beváltásnál eddig kiírta,hogy mekkora a készletem most üres.Szóval nem tudom mit csináltak a játékkal,de sokkal rosszabb lett!!!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg a felhősorra való dekorációs elemek vásárolhatók meg.
    Egy ilyen felhősorral rendelkezhetünk.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/játékóra-gyűjtemény-akció.13143/

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a "megjelenítés".

4. gyongyimutter

gyongyimutter Utánpótlás-írogató

Melyiket javaslod???

Nálam is ez a helyzet és én is ezt a választ kaptam!

Igen és ez így nagyon nem jó!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.15
  5. hajno1

hajno1 Utánpótlás-írogató

6. gotto

gotto Utánpótlás-írogató

A farmom meg van bolondulva. A malomban nem mutatja az idöt, a fehösoron a munkasok nem müködnek, az irtja, hogy nem aktiv, belepeskor a fantasyrama nevemet adja ki. Mi törtent ? tisztitas elvegezve.

7. cebava

cebava Utánpótlás-írogató

Szia!
    Farmarany rendelésnél figyelmetlen voltam....): A "BIG 16235818" helyett a "BIG 16235813" lett az SMS szövege. Próbáltam a supportot, de visszairányított 1 másik oldalra, ahol ez a rendelési hiba ok nincs...; van valami megoldás megtudni, hogy Kit is ajándékoztam meg? Mert Ő ugye csak megkapta a FA-t (legalább is remélem, ha már tőlem levonásra került az ár), de nem tudja kitől.
    Farmnevem: cebava ID: 9885304
    Köszönöm a választ előre is.

8. adry_02

adry_02 Junior szaki

A Gazdaköri megbizásoknál a db - t nem mutatja ,hogy mennyi van raktáron így nem lehet teljesíteni a megbizást mert nem tudom mennyi van raktáron ...és egyesével nem lépek oda vissza az már egy kicsit sok lenne ...

zigus és roberthangman kedveli ezt.
  9. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

A Tanyaházi ill gazdakörimegbizásoknál eddig mutatta a db számot most nem ez nagyon rossz mert így nem lehet teljesíteni mert nem látom mennyi van még raktáron....

zigus kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azt mi nem tudjuk megállapítani, hogy ki lépett be esetleg a farmodra, így az azonnali jelszó változtatás ajánlott lenne.

11. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

12. -East17-

Sziasztok!

A probléma ismert, a központban már dolgoznak a javításon.

zigus kedveli ezt.
  13. -East17-

Szia!

A problémával a játék supportját keresd fel, részletesen leírva a történteket.

14. Sutyesz

Sutyesz Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az a problémám.hogy tegnap este kiváltottam a Goji fa lehetőséget,meg is vettem,xl is,de már be volt vetve minden.Ma ültetném,de nem találom a raktárban.Kérlek segitsetek,hogy mi történt.
    Előre is köszönöm: Sutyesz

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

16. Sutyesz

Su
    Sutyesz ID:36768016 és köszi:)

17. |Tamás|

Ellenőrzésünk alapján
    2015-10-16 00:20:00-kor kiváltottad a Pitomba szobrát
    2015-10-16 00:22:00-kor vásároltál Goji fát, simát, nem XL-t amelyet meg is találsz a menüdben, mert nem helyezted még ki.

18. Sutyesz

Köszönöm,az előbb láttam bent a raktárban.:) Előtte nem találtam

19. Fuzárium

Fuzárium Utánpótlás-írogató

Ha nincs mozi az a baj, ha van az a baj - mert alig, alig lehet megnézni őket (több browserrel kipróbálva - Explorer, Firefox, Chrom:wuerg::cry:>:(

20. |Tamás|

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.