Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Maia*

*Maia* Járnitanuló

Sziasztok!
    A játékórás felhősort nem lehet most megvenni?
    Csak a játékórákat?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Múltkori akció során lehetett az egész felhősort megvásárolni, most külön vásárolhatóak a játékórák. Amennyiben vásároltál játékórát. Kérlek lépj ki a játékból és ismételten be, ezek után ellenőrizd hogy megkaptad-e az üres felhősort. Amennyiben nem, Kérlek keresd fel a Supportot.

3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok:-katalinjani- id:24691168 segítségre lenne szükségem,közel 5-éve játszom eszt a játékot,de sajnos a javításokhoz törlésekhez nem értek,napok óta olyan problémával küzdök,hogy a belépés után játszanék lefagy a játék,ilyenkor kilépek és vissza,és megint lefagy,ugyan ez a probléma,amikor mozizni akarok,farmaranyat szeretnék venni és meg akarom nézni a sms számot,vagy pörgetni szeretnék.a gépemet is megnézettem az rendben van,nem az a rossz.kérlek benneteket segítsetek.nem tudom jó helyre irtam-e ,nem vagyok fiatal nem értek a géphez,csak a játékkal játszom.ezért is kérem a segítségeteket.előre is köszönöm szépen

4. |Tamás|

Szia!

Játék fagyásáról tudnak a fejlesztők, viszont nem tudnak ellene tenni sok mindent, mert az Adobe cég frissítésével és a böngészők kompatibilitásával vannak gondok

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

5. tifani56

tifani56 Junior szaki

Ha le jár a vásárlás akkor vissza fog állni az oram ami megvan mert még mindig lakat és a kosár van mutatoba??

6. |Tamás|

Szia!

Amennyiben lezárva volt a felhősorod, akkor folyamatosan számolja tovább az időt.

7. Julikafarm3

Julikafarm3 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A megvásárolt játékórákat nem tudom kirakni a felhőre,mert nincs hova. Nincs játékóra felhősorom.

8. |Tamás|

Szia!

Kérlek keresd fel a Supportot ez ügyben.

9. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok nem tudom hogy hova kellene írnom., csak szeretném kérdezni hogy sms-be már 50 fA.-t nem lehet rendelni ? A másik gondom hogy kb: 10 napja rendeltem sms ben FA és volt 2 rendelés ( egy 115 FA, és egy 50 FA ) amire azt írta hogy nem lehet továbbítani de a pént azt levonta . Előre is köszönöm a választ csak meg találjam hogy hova írtam :)

10. |Tamás|

Szia!

SMS-ben jelenleg a 115 FA-s csomag rendelhető. Azonban belépsz a bankba a csúszkán állíthatsz olyan kevés mennyiséget is ( vagy beütöd alatta ha pontosan szeretnéd) és másfajta megrendelési módokkal ezt a kis összeget is kiegyenlítheted.

Megrendelési problémáddal Kérlek a Payment Supporthoz fordulj.

11. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

Segítsen valaki. A piaci megbízásoknál régen mutatta,hogy mennyi van raktáron és mennyi kell a piacra.Most viszont hiába lépek ki-be akor sem mutatja, csak,hogy milyen növény az amit éppen nézek.Köszi a segítséget

12. |Tamás|

Szia!

Ez egy hiba, amiről a játékkészítői tudnak, és dolgoznak a javításán. Addig türelmedet kell kérnem.

13. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

Gazda: erzsi540430ID: 52549333

14. |Tamás|

Szia!

Ez egy hiba, amiről a játékkészítői tudnak, és dolgoznak a javításán. Addig türelmedet kell kérnem.

15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Modik! Kérlek nézzetek már utána, vettem titokfákat, már másodszor elő velem, hogy a második és harmadik vásárlásnál 4-4 db.-t vettem egyet kiraktam a szédült szántóra, átléptem a tisztásra a másik három eltűnt, most már hat hiányzik, mi az ördögöt csinálhattam?
    brozsa ID: 16027651

16. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján 4-4 részletben vásároltál, de nem 4 darabot.
    4 részletben vásároltál a farmra csemetét összesen 11 db-ot. Ebből 6db farmos készen van, míg a többi 5 db szétszórva a szédült szántón, erdei tisztáson és a menüben.
    Szintén 4 részletben vetted meg a 11db szigetes csemetét, ebből 9db van kitéve a szigetre, maradék 2 szintén a menüdben megtalálható.

17. alexgazda09

alexgazda09 Utánpótlás-írogató

Kedves Modik!
    Még nem vettem meg a felhősoromból az összes farmaranyért megvásárolható felhőt, ma szerettem volna kiváltani farmaranyért de nem engedi. Hogyan lehet azokat a szürke felhőket megvenni?
    Köszönettel alexgazda09

18. |Tamás|

Szia!

Adott felhősornál ahol letudnád zárni, oda kell rákattintani, és akkor kérdezi meg, hogy X mennyiségű FA-ért valóban megszeretnéd-e vásárolni.

Égig érő paszuly részletes leírását az alábbiakban tudod megtekinteni:

19. klakli

klakli Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nálam a Beállítások funkció nem működik, nem tudok változtatni a beállításokon,
    Segítséget kérek!!

20. alexgazda09

alexgazda09 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ, én is így tudtam, de valamiért nem működik. Ezek előtt a felhősorok előtt eddig kék volt a karika amivel lelehetett zárni, de most vannak köztük szürkék és zöldek egyaránt de egyiket sem ajánlja fel megvásárolni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.