Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Szia Csocsoovb!
    Köszönöm a válaszod, remélem hamar javításra vagy kiegészítésre kerül;)

2. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Üdv mindenkinek!Abban kérek segítséget, hogy a zöld tea feladatsort megcsináltam, ajándék 1 zöld tea recept, de nem tudom hol találom és mire használható. A mesterségek között nincs. Előre is köszi. (ID 3019215)

3. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

A Zöld matróztea a Természetgyógyászat 5. szintjétől elérhető.

4. ázsíííjjjá

ázsíííjjjá Utánpótlás-írogató

Hová lett, amit elvetettem??? Vagyis elvetettem, nyugodt szívvel kiléptem, majd órák múlva - aratási szándékkal - visszalépve látom, hogy ÜRES a földem!!!!!!!!!!!! Régebben is előfordult már, de mindig arra fogtam, hogy nem figyeltem oda, és valójában nem vetettem, mert kimaradt az a földterület. De most, hogy event van, ODAFIGYELEK, és TUTI, hogy elvetettem a terményeket, MÉGIS ÜRES a földem!!! Ilyenkor MI VAN?! :/ Merthogy órák teltek el az előző belépésem óta, és mivel így jártam, ahogy, nem gyarapszik az eventnövényem... Esetleg lehet-e tudni, hogy "a hiba az én készülékemben van", vagy esetleg másnál is előferdül ilyesmi? Mit kell/lehet ilyenkor tenni? És kinek?...

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ázsíííjjjá!

Ez abban az esetben szokott előfordulni, ha az ültetés után túl gyorsan lépsz ki a játékból, vagy túl gyorsan váltasz a területek között.
    Elég időt kell hagyni, hogy az adatok eljussanak a játék szerveréig és vissza.
    Azt tudom javasolni, hogy ne érjen legközelebb kellemetlen meglepetés, hogy mielőtt kilépnél, nyomj egy böngésző ablak újratöltést, frissítést, vagy csinálj egy ki be lépést, és nézd meg, minden rendben van-e.

6. ázsíííjjjá

ázsíííjjjá Utánpótlás-írogató

Okés, köszi. z most kicsit megnyugtatott, hogy nem én vagyok szenilis.... :p :D

7. (SunshineFarm)

(SunshineFarm) Járnitanuló

Sziasztok
    Rémnövények vetés-aratás probléma. Ma már többször furcsálltam a következőt: Mielőtt elvetettem volt pl: 500db-abból lejön 202db ültetés miatt(marad 298),de mikor learatom a 202x4=808+298 helyett jó ha növekszik pár százzal a mennyiségem! Hogy lehet ez ??? tehát nem 1016db van hanem jóval kevesebb !! Kérném - nézzetek utána mert szerintem nem jó itt valami (SunshineFarm) ID:30097069

8. Nildia

Szia (SunshineFarm)!

Technikailag arra nincs lehetőség, hogy visszamenőleg megnézzük, hogy mikor mennyi növénnyel rendelkeztél.

Azt tudom tanácsolni, hogy a növény aratása után várj egy kicsit, mielőtt újra elültetnéd azt, hogy a rendszer ténylegesen érzékelje az aratást illetve az ültetést.
    Ha csatnit használsz biztos hogy aktív a csatnid, nem járt le időközben? Aratás előtt azt is érdemes ellenőrizni.

9. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Bocsánat. Szerettem volna venni táltost. Rendelni átutalással nem lehet, most ez érthető. A többit nem értem, azonkívűl nem szeretném megadni interneten az adataimat Mindig van arató- vető gépem, de ezt utalással rendelem. Erről lemaradok, szerintem 1 telefonos kóddal lehetővé kellett volna számunkra tenni. Áldoztunk volna rá így is. Remélem a fejlesztőkhöz eljut.

10. Nildia

Szia valibori69!

Ha nem akarod megadni a kártyád adatait, akkor is több lehetőséged van, hogy azonnali tranzakcióval vásárolj.
    Mint pl a Paysafecard, PayPal stb.
    Ezekről itt olvashatsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-paysafecard.2301/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-egyéb-megrendelési-módszerek.774/

11. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Szép estét:)két napja figyelem hogy nem az általam ültetni kívánt növényt adja be a rendszer,még rá se kattintok a kiválasztott növényre de már szórja is be a területet mással.Teendőm?
    Köszönöm:)

12. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Köszönöm szépen, még csak a 4.szinten vagyok.

13. Nildia

Szia Lieber0414!

Ez abban az esetben szokott előfordulni, ha túl érzékeny az egered esetleg, és duplán kattint véletlenül.
    Próbálj meg ezen a beállításon változtatni.

14. borivali69

borivali69 Fórum-zöldfülű

Nos. Köszönöm a választ. Bizonyára maradi is vagyok ( tehát bennem is hiba van), de nem is értem ezeket. Nyelvet meg nem beszélek. Remélem legközelebb másként lesz

15. Nildia

Szia borivali69!

A legegyszerűbb megoldás a Paysafecard.
    Ehhez nem kell tudni idegen nyelvet.
    Benzinkúton, illetve újságárusoknál beszerezhető. A Paysafecard oldalán ( magyar ) csak be kell ütni a települést, és kiadja a környéken található üzleteket, ahol meg lehet venni.
    Ez után a kártyán található 16 számjegyű kód megadásával lehet fizetni a játék oldalán van kifejezetten ilyen felület.

16. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Bocsáss meg, de nekem ez mind idegen. Vagy elutalom, vagy telefonálok. Ezt figyelembe kéne venni. Nem Neked, hanem a Szervezőknek.

17. blackcica

blackcica Aktív író

Sziasztok!
    Kb. 5-10 perce "rabszolgák" által arattam-vetettem, és meglepődéssel vettem észre, hogy a 204 egység víz nem volt elég a szédült szántóm belocsolásához...
    Másik farmomon közvetlen ez előtt ugyanígy jártam, de akkor azt hittem, én voltam figyelmetlen, és rosszul emlékszem az induló vízmennyiségre, ezért ITT kifejezetten megjegyeztem, 204 egység volt a tartályomban - és rá kellett töltenem...
    Mi lehet a gond?

18. Nildia

Szia blackcica!

Legközelebb ha locsolsz, hagyj kis időt a kiürült tartály újratöltése előtt ( 10-15 másodperc )
    Előfordulhat, ha túl gyorsan kattintasz egymás után, akkor még az előzőt érzékeli.
    Idő kell, mire az adatok, eljutnak a szerverekig és vissza.

19. blackcica

blackcica Aktív író

Nos - kézi aratás-vetés során jártam már úgy, hogy 5-10 egységet duplán számolt, ez esetben nem is reklamáltam, de eleve elégnek kellett volna lennie a vizemnek, ám a gép szerint 204 egység kevés volt 201 terület locsolására...

20. Nildia

Szia blackcica!

Kérnék szépen egy pontos farmnevet és egy ID számot az ellenőrzéshez, köszönöm!
    Valamint azt, hogy ezt milyen növénynél tapasztaltad.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.