Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. shadow0427

shadow0427 Utánpótlás-írogató

Köszi, ez mind megvolt. Sőt, én a feladatkezelőt is el szoktam indítani, attól általában "megijed". :) De ma nem. Úgyhogy szégyenszemre letöltöttem a Chrome-ot, mert csak azzal működik. Nem mondom, nem rakétasebességű, de legalább megy. Valószínűleg a mostani eventben van valami hibus, ami nem tűri a Firefoxot. Hát, majd elmúlik. Legkésőbb holnap. :-D

2. monster_02

monster_02 Junior szaki

Miért lassul le egy idő után majd le is fagy az egész....az elején jó megy rendesen szépen aztán a harmadik kert után kezdi ...mint tudjuk most már legalább nyolc kert van amit le kell szedni és akkor még a piac a mesterségek völgyét nem is számoltam és minden egyes ólat földet legalább négy kattintással kell betakarítani és újra tölteni most meg ugye tripla feladat is van így aztán éjjel nappal benne kell lenni ..na de ha egy idő után lelassul aztán le is fagy akkor ,hogy lehet ennyi feladatnak eleget tenni nem kéne végre ezeket a hibákat kiküszöbölni mivel ez visszajáró hiba, mikor sok feladat van és sokan vannak fent akkor mindig ezt csinálja és nem csak nekem ... és ne írjátok a takarítást mert már lassan mindig azzal kezdem a játékot és a legfrissebb Firefoxom van és Adobe Flash Playerem is és még számos teljesen friss böngészöm de bármelyikkel próbálom az eredmény ugyanez ,szóval akkor mi is van ???,

borcsi51 kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mindig takarítással ajánlatos kezdeni, nem csak szinte mindig. A játékban valóban tapasztalható lassulás, amit már tegnap jeleztünk a központnak.

4. tracsy1

tracsy1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, más is tapasztalta, hogy a zászlókat nem számolja be aratáskor? Fákat és hagymát arattam, 19 zászlóm hiányzott aratás előtt is és most is. Erdei tisztáson kaptam 17 zászlót, esőerdőben 10-et. Ki is léptem, vissza is, de még mindig 231 az állás.ID 23293239. Kedves modi ránéznél mi a baj?

Utoljára szerkesztett: 25.10.15
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tiszteletem! A horror kertben a munkásokat bent nyitom meg, mert a kinti gépet nem észleli vagy csak egyes funkcióját. Akkor aratásnál bent a víztartályt feltöltöm mégsem észleli a benti gép a vetésnél csak ha leállítom és újra rákattintok. A producer, hogy engedélyezhet ilyen hibákkal egy terület működését? Ha már külön terület, akkor külön víztartály és trágya ellátás, vagy a hemzsegő hibákat kérem megszüntetni. Köszönöm előre is.

6. gybarbara79

gybarbara79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Már napok óta azt veszem észre, hogy nem lehet a moziban filmet nézni. Egy fekete vászon jelenik meg, aztán semmi. Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm.
    gybarbara79

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai végesek. Nincs módunk ellenőrizni, hogy az aratást megelőzően mennyi szentjánosbogár zászlóval rendelkeztél. Kérlek, legközelebb az aratást megelőzően jelentkezz itt a topicban.

8. Laboviti

Szia!
    Kérlek, lassabban végezd a farmmunkálatokat. A szerverig el kell, hogy jussanak az adatok.
    Észleljük mindannyian hogy hiba van, de hamarosan megoldják.

9. Laboviti

Szia!
    Nagyon sokan tapasztaljuk ezt. Jeleztük a központba.

10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Köszönöm Moderátor, a gyors reagálást.

11. fatojas

fatojas Utánpótlás-írogató

üdv

más is találkozik a hibával hogy nem lép be? csak 100%on tölt és nem lép be

12. Laboviti

Szia!
    Gondolom a takarításon már túl vagy.
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

13. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Sziasztok :)
    A Telihold event leírásban a Pókháló és a Drakulanyúl hozzávalóinál tévesen "szellem" hozzávaló van megadva, ami megtévesztő, mert "kisértet" kell hozzá. A Jack boltjában jó a hozzávaló leírása.
    Kérném kijavitani, köszönöm
    További jó borzongatós játékot :)

14. Laboviti

Szia!
    Az észrevételedet jelzem az illetékes kollégának.

15. marianna1211

marianna1211 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valami oknál fogva nem működik a malmom,megakadt és nem kever tovább!Meg tudnátok nézni?
    ID 34816912

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Egy másik böngészőből kipróbálhatnád, működik-e a malom.
    Gyakran csak látszólagos az "álló állapot".
    Több esetben az újraindítás is rendbe hozza a "lusta" kerekek működését.

marianna1211 kedveli ezt.
  17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz

18. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan lista a kitehetőkről (kergésekről), ahol meg van jelölve, hogy a bahamán is ad tp-t? Melyek azok az elemek amik ott vagy ott is adnak tp-t?
    Előre is köszönöm. További szép napot.
    Üdv Miki

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dekorációs (kergés) tárgyak listája, kihelyezhetőségük a felhősorokra, matricák

Az alábbi link alatt található egy lista, amely csak a kincses szigeten vagy a bahama szigeten helyezhető ki

20. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.