Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Tudod, mint a Surda!
    Inkább felfekszek ezután az asztalra, és üvöltök, de nem kapkodom el.
    Én is így jártam nem rég.
    Tehát előbb a kávé, csak utána a farm!!!

Egy kis segítség a Moderátoroknak!
    Javaslom csukd be az aratót, mielőbb új területre lépsz (ne már, hogy olyan nagy munka legyen újra nyítni!!!!!!!).
    Másnál is előfordul, de nem általános. Nem mindig tudtam reprodukálni.
    Nem ilyen banális dolgokkal kellene terhelni a Moderátorokat, hanem valódi, általános hibákkal.
    Akkor talán többre mennénk.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.10.15
  2. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Ismét egy hibás(?) megjelenitési hibára hívnám fel szíves figyelmeteket :)
    A Bahamarama vetőtáblán TTP van (Trópusi Tapasztalat Pont ?) a BTP (ami inkább van használatban) helyett.
    Köszönöm a figyelmeteket :)

Ja, az már csak a hab a tortán, hogy nálam (nem windows-al játszom, hanem Linuxszal) ugyan a legújabb firefox és legújabb flashplayer van, de az égigérő paszulyon nincs megjelenitve a hátralévő idő (pontositok: ki van írva, hogy "Hátralévő idő:" de az óra és perc nincs megjelenitve, üres).
    Ez azóta van, hogy jónéhány napja flashplayer frissités volt a windowson. Kérném kijavitani.
    A linuxnál ez a legfrissebb "You have version 11,2,202,540 installed"

Utoljára szerkesztett: 25.10.15
  3. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Sziasztok !
    Nemrégen. kb 30 perce aratttam a felhősort, de összesítőt nem adott, és szerintem nem is számitotta be amit aratott, mert néztem az ajádékoknál. de nem volt található, csak amit ezt megelőzően kaptam.Már tapasztaltam ilyet máskor is, de gondoltam, elnéztem esetleg.
    Kiléptem, beléptem, vártam, hogy megjelenjen, de nem, és azt összes felhősorom azt jelzi, nincs aratásra váró.
    Legjobban a "borzongás felhősor" aratására vártam, de így elveszett az is. /azt jelzi, hogy learattam, megy az óraszámláló/
    Azt hiszem 13 felhősort jelzett aratásra késznek, esetleg utánna lehet nézni, hogy megkaptam e az ajándékokat?
    Farm neve: bobszi_0 ID szám: 1084471

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük, ezt Mi is szoktuk tanácsolni, valóban nem nagy munka, de akkor sem így kellene működnie, így ezt Mi jeleztük a központ felé.

5. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Szia.
    A bahama malomban csak az eventes csomagot lehet keverni, semmi más táp nem jön elő.

6. |Tamás|

Szia!

Malomban is van egy szűrő rendszer, az általad tapasztalt problémát úgy lehet orvosolni hogy ezt a szűrőt az esemény kategóriáról átállítod a "mind" kategóriára.

7. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Mindeggyik fülnél, csak az jelenik meg.93 -as szintem tudom már ,hogy 3 része van a minden, a normál és az esemény .

8. |Tamás|

Szia!

Nem kimondott hiba hogy TTP-t ír (tehát trópusi tapasztalat pont), csak a bahama TP (BTP) került be a köztudatba. Mint ahogy az is, hogy pl most bahamát írtam, miközben bahamarama a terület becsületes neve.

Flash Playeredre csak annyit tudok mondani, hogy az általad feltelepített az egy nagyon régi verzió hiszen a 19-es szériánál járunk, nem a 11-esnél. Jelenleg a 19.0.0.226 a legfrissebb. Kérlek telepítsd fel ezt.

9. |Tamás|

Szia!

Felhős TP jóváírások sajnos technikailag nem ellenőrizhetőek. Amennyiben a felhősor valamely bónuszt ad, akkor az eventóra alatt a címer ikonodnál ellenőrizhető hogy megkaptad-e ( ha még nem járt le azóta)
    Amennyiben CSP-t ad ez a bizonyos felhősor, akkor néhány további adatra szükségünk lenne az ellenőrzéshez.
    -Felhősor neve
    -Mennyi csp-t adott volna
    - kb mikor arattad (időpont)

Az hogy nem kaptál felröppenő ablakot az aratásról, annak oka van, játékban nem tudunk ilyesfajta hibáról, így rendbe kellene tenni a gépedet, és megnézni ezek után.

10. |Tamás|

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

11. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Kedves Tamás!
    Mint írtam, NEM WINDOWS operációs rendszerem van, hanem Linux.
    A Windowsra valóban 19.0.0.226 számú a legfrissebb, de Linuxra itt található a legfrissebb:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/
    Tehát nekem a legfrissebb van feltelepitve. A Linuxnál a verziószám nem egyezik a Windowsra írt verziószámmal.
    Ezért kérem, hogy jelezzétek a programozók felé a hibát, mert már volt ilyen, hogy eltérő verziószám miatt rendellenesen működött a flashplayer, és akkor csocsovb jelezte, másnap megint rendben volt minden.
    A TTP és BTP meghatározást azért emlitettem, mert máshol nem Trópusi TP, hanem Bahamarama TP van írva, a jelzésem mindössze az egységesités miatt van.
    Köszönöm. :)

12. bmarcsy

bmarcsy Fórum-zöldfülű

sajnos én sem kaptam meg az égig érő paszuly ajándékot

13. paloooo

paloooo Fórumelemző

Hi...:)
    A teliholdas területen a kombájnon a víz ikon, az építő mester ikon s azon belül mindegyik inaktív!
    Csak akkor válik használhatóvá..., ha mindig F5 frissítem...! Csak már kissé unalmas, hogy minden terület váltáskor folyamatosan ezt csinálja.
    Köszi!

14. |Tamás|

Szia!

-Elérhető már számodra az égig érő paszuly? (gazdaköri feladatot egyedül kell teljesítened, a meglévő paszulyra kapsz 1 felhősort)
    -Nyeremény megszerzése utána ki és beléptél a játékból?
    -Ezek után a szűrőt a "mind kategóriára" állítva próbáltad keresni a felhősort?

15. |Tamás|

Szia!

Az általad leírt hibáról már tudunk, és jeleztük az illetékesek felé.

16. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Kedves Tamás, köszönöm a választ. Szerintem a gépem rendben van, de köszönöm a jó tanácsot, sajnálom, hogy nem lehet utánna nézni a felhős jóváírásoknak. Tudomásul vettem, majd egyesével aratok, mint régebben, csak az óra meg pörög, mintha használnám az új aratást.
    Egyébként az a bizonyos felhősor amire emlékszem : Borzongás felhősor és a következőket adja :
    10.500 Bahamarama TP
    12.500 TP
    10.000 csengőpengő.
    Sajnos csak erre az egy felhősorra emlékszem, mert ezt figyeltem, a többit nem tudom, nem gondoltam, hogy kimutatásokat kellene vezetnem, én bízom a játékban, a rendszerben, továbbra is, hogy jól dolgozik.
    Az a bizonyos aratás, ma 2015.10.25-én délután négy óra előtt néhány perccel történt.

17. |Tamás|

Ellenőrzésünk alapján 2015-10-25 16:45:27-kor meg kaptad a CSP-t, a TP-t így kimondottan nem tudjuk ellenőrizni, viszont akkor biztosan ez is jóváírásra került.

Felröppenő ablak hiányára még megoldást jelenthet a másik böngésző kipróbálása, és ha azon van ablak, akkor biztosan az előző böngészővel van a gond.

18. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Köszönöm a megnyugtató válaszodat.

19. marianna1211

marianna1211 Utánpótlás-írogató

Oké ,köszi.

20. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Sziasztok!
    Nem tudok vetni, a vetőmagok ikonjai nem jelennek meg. Próbáltam frissíteni, de csak az üres sárga négyzet jelenik meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.