Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Mi az, hogy lekéstem a második napi ajándékról? Éjféltől érvényes, nem? ID 9805208 Előre is kösz a választ,

glade kedveli ezt.
  2. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Zsuzsa, egy hibáról van szó:
    Halloween kalendárium hiba

glade kedveli ezt.
  3. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Nálunk is ez a probléma, adathalmaz belépés helyett. Engem most beengedett, de a kollégák közül még többen küzdenek

Kukori.és.Kotkoda és glade kedveli ezt.
  4. adricio

adricio Járnitanuló

Sziasztok!
    A helloween eventel van egy kis probléma ma éjjeltől lehetne elvileg kinyitni a 2 -dik tököt de csak farm aranyért engedte tegnap meg azt írta még nem lehet most 10 fa bánja mert én rányomtam ilyenkor mi van?
    köszönöm a választ előre is .

glade kedveli ezt.
  5. tónipapa47

tónipapa47 Utánpótlás-írogató

Én is így jártam.

6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  7. durnieva

durnieva Fórummogul

hajnali5 ora van és azt irja lekéstem a tök nyitásárol ugye ez csak egy vicc

8. csemegéz

csemegéz Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nekem csak egy olyan buta kérdésem lenne, hogy a Halloween tököket egész nap meg lehet nyitni??? Azt olvastam, hogy a maival valami hiba van és ne vegyük meg 10 aranyért. Lehet rossz helyre írtam, bocsánat érte. A választ előre is köszönöm. Csemegéz gazda :)

9. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,
    tudnak a hibáról, javítása folyamatban van:
    Halloween kalendárium hiba

10. kacibodár

kacibodár Fórum-zöldfülű

Vissza is kapjuk az aranyunkat?

11. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

nemlehet kinyitni a 2.ajándékot halloween kalendáriumnáűl!Kókuszra emlékeztet.Nemszeretném ha megint megmagyarázná valaki hogy márpedig nem lett kinyitva!10 aranyért nyithatnám??Kérnénk a hiba után járni,köszi.

12. szeej70

szeej70 Utánpótlás-írogató

Szia ! Tegnap megnyitottam a halloween tököt, ahogy kell. Azonban ma reggel, csak farmaranyért engedte megnyitni.
    Úgy tudom, h naponta lehet egyet-egyet megnyitni. Tévednék?
    Ha nem, kérem a segítséget, ja és a 10 farmaranyamat is :)) ID.: 25557196. Köszönöm előre is :)

13. -panama12-

-panama12- Aktív író

Sajnos én is rá nyitottam 2 farmon.Remélem nem vonja le a 10 FA-t

14. -panama12-

-panama12- Aktív író

Id 13950512

15. ditrich54

ditrich54 Járnitanuló

Sajnos én is elvesztettem 10 aranyat.Nem tudom vissza kapjuk.

16. SZABICSEK99

SZABICSEK99 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most elmegyek egy 24 órás műszakot letudni,mire végzek valóban kicsúszok az időből.Sajnos van aki ebben a világban is dolgozik a pénzért.Ebben az esetben mi a megoldás?10 arany.

17. spora04

spora04 Járnitanuló

Sziasztok! Mi van akkor ha én ma reggel félkomásan fél ötkor már kinyitottam a tököt 10 farmaranyért amit nagy nehezen szereztem a moziba? Azt visszakapom? ID 33897898 Spora04

tina07141983 kedveli ezt.
  18. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

későn olvastam, hogy a naptárt ne nyissuk ki 10 FA-ért, mert hiba!!! sajnos kinyitottam:( visszakapom a 10 aranyat??

19. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Sajnos, ahogy olvastam úgy mint mások é is kinyitottam a mai ajándékot 10 FA-ért, egy hiba miatt, amit én sem olvastam!!! Ilyenkor mi a helyzet???
    Elég korán van még, remélem visszakapom a 10 aranyat!
    Üdvözlettel:
    Julianna

20. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok .Jó reggelt.Azt hittem ez valami rossz vicc-szórakoznak a szellemek xD, de látom nem csak nálam és,hogy csak egy hiba miatt, na majd helyre teszik őket...;)

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.