Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

sajnálom, ha kár ért Benneteket.
    Légyszives olvassátok el a közleményt és East figyelmeztetését:

(Halloween kalendárium hiba)

TIPP: Ha hibát észlelünk a farmunkon (előfordulhat egy ilyen bonyolult játéknál),
    célszerű beleolvasni a hibabejelentő topicok legfrissebb hozzászólásaiba,
    hátha választ kapunk a kérdésünkre, melyet épp föl akarunk tenni: sokszor ez a leggyorsabb megoldás ;)

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
    -W-595-, BBke és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  2. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

Jó reggelt mindenkinek ! :) NOs szeretném kinyitni a rémes naptár 2. elemét, de azt írja, hogy lecsúsztam róla. Ennek mi az oka ? Ha tudja vki azt nagyon megköszönném. :) Az első nyitva , az 50 sz.trágyát megkaptam. Üdv, és köszi. :)

3. BBke

BBke Fórumlakó

4. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Nem tudom a kalendárium 2. ajándékát kinyitni, mert azt írja, hogy lekéstem róla. Köszi a segítséget!

5. Százszorszépbanya

Százszorszépbanya Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom megnyitni a 7 napos Halloweent, azt írja lekéstem a második napról. Ugyebár tegnap kezdődött, akkor az elsőt megnyitottam, most pedig azt írja, hogy csak 10FA -ért nyithatom meg a másodikat. Köszi a segítséget.

6. anyoca2005

anyoca2005 Fórum-zöldfülű

Sziasztok én pont igy jártam.megynitotam a 10 FA ért bár fogalmam nincs mi is történt.

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A második napi halloween tök feltörésére még várnunk kell.
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

8. Laboviti

Sziasztok!
    Kérlek Benneteket figyelmesen olvassátok el az alábbi hivatalos közleményt: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...halloween-kalendárium-hiba.13187/#post-364645

9. Laboviti

10. évaauth

évaauth Haladó

Ha van 10 FA, ki lehet nyitni- a farmaranyat nem veszi le.

11. lara1948

lara1948 Járnitanuló

szia miért nem tudom felvenni a hallovén 2. ajándékát tegnap felvettem ma meg azt írja ki,hogy erről lekéstem,pénzért megvehetem.köszi várom a válaszod

12. anyoca2005

anyoca2005 Fórum-zöldfülű

köszönöm a választ legközelebb figyelmesebb leszek.igy félkomásan,még alszom.:sleepy:

13. Laboviti

14. zsuzsa84

zsuzsa84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A 7 napos halloween kalendáriummal van problémám. Tegnap kinyitottam az első ajándékot, ma a másodikat nyitottam volna, de azt írta hogy lecsúsztam róla, és csak 10FA-ért hagyta kinyitni. Tegnap kezdődött ma van a 2. nap nem?:oops::cry: JaJJJ! Látom már másnak is ez a baj! Bocsi!

15. Laboviti

Szia!

Gondolom olvastad már, hogy többen tapasztalták az Általad is említett hibát a Halloween naptárban. Türelmedet/türelmeteket kérjük.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...halloween-kalendárium-hiba.13187/#post-364645

zsuzsa84 kedveli ezt.
  16. Sziasztok,jó reggelt,szép napot Mindenkinek!
    Ha megvettem farmaranyért a napi ajándékot, vissza kapom ugye az aranyat. Nem gondoltam át, hogy nem is kellene érte aranyat adni. Elkapkodtam!:-(Köszi a választ!

17. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Halloween naptár farmaranyért történő kinyitása esetén a rendszer nem vonja le a 10 farmaranyat.

Ennek ellenére arra kérünk benneteket, hogy ne törjétek fel a második halloween tököt a hiba kijavításáig "farmaranyért".

18. Királylány25

Királylány25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, jó reggelt, szép napot mindenkinek!
    Már napok óta csak frissítéssel tudok egyik területről a másikra lépni, a gazdakörbe is nehézkesen megy a leadás, másik terület, vissza a gazdakőrbe. Tisztítom rendszeresen a gépem. Mindegy melyik böngészőt használom. Nem egyedi probléma, mert az ismerőseimnél is ez van.

19. Laboviti

Szia!
    Feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelték" a számítógépedet.

Kérlek, kövesd a következő lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

20. Ági

Ági Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem lehet átvenni a 7 napos ajándékok közül a mait, csak 10 farm aranyért, pedig a tegnapit átvettem. Valami nem jól működik. Segítsetek. Köszi, üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.