Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Minden válaszomban ott a link, ennél többet nem tehetek a tájékoztatás érdekében. Kollégámmal együtt igyekszünk mindenkinek válaszolni.

2. pancimanci13

pancimanci13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudomásom szerint tegnap indult a 7 napig tartó Halloween ajándéksor. Tegnap ki is nyitottam az első tököt, de ma a második tökre lépve azt írja, hogy már lekéstem róla és fizessek a kinyitásáért 10 FA-t. Nem vettem észre esetleg valamit, vagy hiba történt? Előre is köszönöm a választ! :)

3. hzsoka

hzsoka Aktív író

Szia!
    Én is kinyitottam aranyért, megnéznéd levonta-e?

ID 31204778

4. -East17-

Szia!

A halloween kalendárium hibájáról itt olvasható a hivatalos közleményünk:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-kalendárium-hiba.13187/

5. -East17-

Szia!

Nem vonta le a 10 FA-t.

6. JOSH92

JOSH92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Valaki tudna segíteni ? lenne egy kis gondolm a "Halloween kalendárium 7 napon keresztül"-el. azt olvastam hogy csak az adott napon lehetséges ingyenesen kiváltani. De már nem tudom kiváltani, csak megvenni 10 Fa-ért, pedig a napnak nincs is vége, ötlet ?

7. jani410

jani410 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A problémám az lenne, hogy tegnap kezdődött a Halloween kalendárium, és akkor meg is tudtam nyitni az első ablakot. Ma reggel
    viszont azt írta ki, hogy lekéstem a másodikat, és csak FA-ért tudom kinyitni. Amit nem értek hiszen tegnap még nem lehetett megnyitni, ma meg már késő? A válaszotokat előre is köszönöm.

jani410 ID: 40354352

8. Adryne

Adryne Fórum-zöldfülű

Szia!
    Olyan problémám van a 7 napos Halloween ajándékoknál, hogy az elsőt hétfőn megszereztem, kinyitottam, a másodikra ma azt írja, hogy erről már lekéstem, de ma kedd van, tehát ennek a napja, a harmadikra viszont azt írja, hogy ezt csak a 3.napon gyűjthetem be, ne felejtsek eljönni érte.
    Akkor ma egyet sem lehet? Elvileg a második nap van, de ott a + jel van, hogy vegyem meg FA-ért.
    Tudnátok segíteni?

Gazda: Adryne ID: 2737448

9. -East17-

Sziasztok!

Éjfél óta minden kérdés erre vonatkozik a topikban, egyet ha elolvastok, meglett volna a válasz, de ismét leírom:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-kalendárium-hiba.13187/

10. -cabernet-

-cabernet- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, én is kinyitottam 10 FA-ért, de valóban nem vonta le!!!!

Figyelmetlen voltam, de a rendszer jól járt el !!!
    Köszönöm! :D:D:D

11. -East17-

Szia!

Igen, mindenkinek ez a problémája éjfél óta. Választ is kaptatok mindannyian:

12. gabicamica

gabicamica Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A 7 napos Halloween-nel kapcsolatban lenne kérdésem. Tegnap rákattintottam az elsőre, most akartam a másodikra, de csak farmarany ellenében engedné.
    Ki- és újra beléptem, CCleaner-t lefuttattam, de nem változott.
    A tököknél van gond, vagy én néztem be valamit?

Köszi a segítséget!

Gazda: gabicamica ID: 46372440

Bocsi, vakon voltam, időközben megtaláltam a közleményt...

13. -East17-

Szia!

Ennek ellenére kérünk mindenkit, hogy még ennek tudatában se nyissa meg a 2. ajándékot a hiba elhárításáig!

14. -East17-

Szia!

15. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

szia!szerintem levonta az aranyat,különben nem kaptam volna meg az ajándékot.csináltam róla képet,de itt az id számom is.rózsabimbó ID: 1356643 http://www.kepfeltoltes.hu/151027/halloveen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

16. ovinéni

ovinéni Fórum-zöldfülű

Kedves Moderator!
    A mai halloween ajándékot nem tudom aktiválni, azt írja lemaradtam. Tegnap volt az I. akkor ma a II. nek kell aktívnak lenni.
    Gazda: ovinéni ID: 17803971
    Segítséget kérek és köszönöm!
    Most látom hogy 2 perce szintén erre adtál választ már el is olvastam. Akkor a javítást várom türelemmel. Köszönöm!

17. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia!
    Teljesen egyetértek veled! Viszont én most sietek és nem olvasok vissza. :S Bocsi.
    Nem is olyan nagy problémám az lenne, hogy a teliholdas farmon néha beszürkül a víz (vetőgépnél), és nem enged locsolni. Természetesen frissítés után mindig visszaáll, megjavul. :D
    Kérdésem az lenne, hogy másnál is előfordul? Ha igen, akkor örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen. :D Lesz ez javítva?
    ID: 50420575
    Farmnév: Snoopy1993
    Szia! Köszönöm a gyors váálaszod! :D

18. gazdasszony_87

gazdasszony_87 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a halloween kalendáriummal kapcsolatban. Tegnap kinyitottam az első tököt, meg is kaptam az ajándékot. Ma reggel próbáltam kinyitni a másodikat, de már nem lehetett, azt írta, hogy erről már lekéstem.
    Ezzel kapcsolatban szeretnék felvilágosítást kérni: meddig lehet kinyitni a tököket? Mi az oka, hogy a második tököt ma reggel már nem tudtam kinyitni?

Válaszotokat előre is köszönöm!
    ID: 21851109

19. hzsoka

hzsoka Aktív író

Köszönöm! :)

20. -East17-

Szia!

Igen, sokaknál előforduló hiba, de már dolgoznak a megoldáson.

Snoopy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.