Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia !

A képek hibája nem függ össze a játékkal, ne keverjük össze a kettőt.
    De természetesen ezt is továbbítottuk már.

2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Hiba történt.Azt írták,hogy a FA nem vette le.Nézd meg a FA,mennyid volt és mennyid van.A hibát kiküszöbölték és később ingyen lehetett rákattintani.

3. Nildia

Szia Cukicukkini!

A második tökkel volt probléma a délelőtt folyamán 10 óra 11 percig, ekkor megtörtént a javítás.
    De addig sem vonta le senkitől sem a 10 farmaranyat.
    A hibáról és a javításról, illetve minden egyéb ezzel kapcsolatos hírről az alábbi linken tájékozódhatsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-kalendárium-hiba.13187/#post-365238

4. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

kelemenyID: 8106998

5. Nildia

Szia kelemeny!

Kattintástól számított 12 másodperc alatt nyitotta meg a főfarmodat, ebben már az is benne volt, hogy a hírek menüt kikapcsoltam felül az "X"-el. Firefox legfrisebb verziójával, flash legfrisebb verziójával végeztem az ellenőrzést a farmodon.

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem jeleztek a központból ilyen problémát, és Mi sem tapasztalunk lassulást a játékban. Kérlek ellenőrizd a számítógéped teljesítményét, és tisztítsd ki a böngésződet.

8. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szia!!!
    Most már rendesen műxik!
    Köszi!

9. rohonczi

rohonczi Aktív író

Nem tudom, mi okozhatta a betöltési hibát, de már nálam is működik rendesen!

10. *Ewy*

*Ewy* Fórum-zöldfülű

Szia. Egy olyan problémám lenne, hogy nekem reggel mikor be akartam szedni a mai ajándékot kiírta, hogy erről már sajnos lekéstem és 10 FA-ért megvehetem. Megvettem és elvileg le is szedte a farmaranyat. felhasználó nevem: *Ewy* ID: 6726365

11. |Tamás|

Szia!

Egy hiba folytán történt ez, viszont ha levonta a gép akkor jóváírásra került a délelőtt folyamán a hiba javítását követően. Erről a hivatalos közleményt itt megtudod tekinteni.

12. |Tamás|

Szia!

Egy hiba folytán történt ez, viszont ha levonta a gép akkor jóváírásra került a délelőtt folyamán a hiba javítását követően. Erről a hivatalos közleményt itt megtudod tekinteni.

13. LelkesZsuzsa70

LelkesZsuzsa70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    én sem értem ezt a farmerarany kérdést. Ma reggel kinyitottam a második ajándékot 10 farmeraranyért, de mivel a 3.-dikat nem engedte kinyitni, rájöttem, hogy valami hiba van. Elégedetten láttam a közleményt, de sajnos a farmeraranyamat nem utalták vissza.
    Gazda: LelkesZsuzsa70ID: 17963315

14. Cukicukkini

Cukicukkini Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ. A FA visszatért....de sajnos 2,5 Millió Csp bánta.......de játszom tovább! :)

15. Nildia

Szia LelkesZsuzsa70!

Az utolsó farmarany levonás a farmodon 2015-10-23 22:26:42 -kor történt, mégpedig 150 farmaranyért megvásároltad a Halloween felhősort.
    Mai napon tőled sem vonta le a játék a farmaranyat, mint ahogy az a közleményben olvasható is!

16. Vavyan_

Vavyan_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném én is jelezni, 2 perc 15 másodpercig tart a belépés a játékba, valamint a "belső közlekedés" is meglehetősen lassú...

17. Nildia

Szia Vavyan_!

Nincs központi belépési hiba a játékba.
    Amit tehetsz : alapos géptakarítás amit javaslunk elvégezni, minden háttérben futó fölöslegesen programot kikapcsolni, illetve a játékba való belépést megpróbálni több böngésző oldalról is.
    Illetve a net kapcsolatod sebességét is érdemes ellenőrizni.

18. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Szaasztok! nálam is ez a hiba.Nem gép probléma!!!

19. Nildia

Szia kocsisne.ter!

Nincs központi belépési hiba a játékba.
    Ellenőrzés esetén a farmra való bejutás 10-15 másodpercet vesz igénybe!

20. -barbara55-

-barbara55- Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nekem is ez a probléma. Nem takarítok, inkább megvárom, míg "lesz" központi probléma. Vagy megjavítják. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.