Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. keszegné

keszegné Utánpótlás-írogató

Nálam is gond van a belépéssel! Négy farmra sem tudok belépni-kétféle böngésző- két különböző gép.

2. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudok ajándékot küldeni. Mi lehet az oka?

3. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Helló!
    Rettenetesen lelassult a játék!
    Már a belépés is nagyon hektikus, aztán a belső váltások is pokolian lassúak. (Gép tisztítva!)

4. nagyCO

nagyCO Fórum-zöldfülű

Sziasztok nálam is csak barik talicskáznak belépésnél.

5. _Fancsa_

_Fancsa_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Takarítás után sem lehet bejutni,valami más gond lehet.

6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét
    Nem hinném,hogy csak szerencsés lennék,de pikk-pakk betudtam lépni.

7. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

De! Szerencsés vagy - és más szerverre vagy csatolva - és örülj neki!
    A többieknek - köztük nekem is - elviselhetetlenül lelassult a játék.
    Uff!

8. Fancsa78

Fancsa78 Fórum-zöldfülű

Valószínűleg szerencsés vagy,mert igen lassan tudtam csak belépni.

9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Sajnos nálam sem lett jobb a helyzet,még mindig sokáig tart a betöltés,takaritottam,3 böngészővel próbálkozom,ezek serint a gépem a hibás,pedig nem őskövület, a net is rendben jön,ugyan ugy mint eddig

10. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

A modikat kérdem: jelezték már a központ felé ezt a problémát?
    Ha igen, akkor bocs, és kösz.

11. zoli0830

zoli0830 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nálam is igen nehéz a bejutás, sőt, egy aratást "semmisnek" vett.
    Minden takarítást megcsináltam már korábban, de nem segít. A net sebessége rendben, nincs más futó alkalmazás, csak a FireFox, ahol nem megy más, csak a farm. Vagy inkább csak döcög... Ez szerintem csak központi hiba lesz. :)
    További lelkes panaszkodást mindenkinek!

12. p.p.11

p.p.11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem a maja majmok szentélyével van problémám.Ki akartam váltani egy következő növényt,de azt írja még a cukornádhoz is,hogy előbb azt kell kiváltanom.

13. marcsi1222

marcsi1222 Fórum-zöldfülű

Nem akar belépni,csak teker-teker és tolja azt az átkozott talicskát az a birka. Idegesítő jelenség.Ha nem jó és bizonytalan ez a Adobi flass Player minek kell ehhez a játékhoz. Mert szerintem ez a gyenge pontja. Jó lenne ha a fejlesztők megjavítanák vagy ki írnák mikor javul meg. DU. vagy 20 perc után nagy nehezen belépett most este már nem akar belépni. köszönet ha jeleznek,mi a bibi vele. Marcsi 1222 gazda.

14. janos6750

janos6750 Aktív író

Körülbelül 3-8 perc alatt tölt be a játék. Géppel aratva is egy szenvedés. Ráadásul többen jászunk egy gépen, kín kivárni egymást:cry: Ez most nagyon nem szórakoztató>:(>:(

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Dalma76!

Pontosan mit takar az, hogy nem tudsz ajándékot küldeni?
    Nem találod magát a lehetőséget, honnan is lehet, vagy elakad a folyamat?

16. Nildia

Szia p.p.11!

Ellenőrizd a Szentélyt egy játékból való ki be lépés után.

17. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Hello! Végigfuttattam a ccleanert is, de nekem is sokáig tölt a játék.

18. Nildia

Szia 83-tél!

Nincs központi belépési hiba a játékba.
    Azon farmok esetében, akik nehézkesen jutnak be a játékba, ellenőrzés alkalmával a belépés 10-15 másodpercet vesz igénybe a saját gépeinken, így a hibát reprodukálni adott farmokon sem tudjuk.
    Ennek ellenére a jelzéseitek folyamatos továbbításra kerülnek a központ felé.

19. marcsi1222

marcsi1222 Fórum-zöldfülű

Kedves fejlesztők. A legutóbbi újítás óta 2015.10.27. délután ami óta a gyertya van oldalt,nehezen lép be. A Fles Player-re gyanakodva frissítettem,ami nem meggyőző eredményt adott. Már nem fél óra,hanem 2-3 perc amire belép. Gépem új,frissen telepítve,a firefox böngészővel használom a játékot. Gép 2-3 hetes. :) Eddig nem volt gond! Stabilan ment a játék. Sütik ürítve. A többi internet program működik,csak a Farmerama a fent jelzett időtől nem akar betölteni,illetve kép azaz játék mező váltáskor lassú. Köszönet ha meg,illetve kijavítjátok a hibát! Gazda név; ( Marcsi1222 ID:11312722 ) előre is köszönet. Jó munkát!....

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A kolléganőm tesztelted a játékodat a saját gépén. 16 másodperc alatt töltött be a játék, teljesen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.