Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. A-Mester

A-Mester Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy hiba-e, de nálam a paszulyon a 3 alap felhősör lekerült a több oldalnyi FA-t megvásárolható sor alá.

Snoopy kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A probléma ismert. A központ munkatársai dolgoznak annak megoldásán.

3. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok
    Légyszi nézzétek meg a farmom, mert minden el van gazosodva, kikéve a teliholdast és a bahát. Tegnap este még 22.08-kor fennt voltam, akkor még minden rendben volt.
    ID 4597653

Köszönöm

4. Laboviti

5. Mohály

Mohály Aktív író

Köszi!
    Nagyon tetszik ez a dolog, hogy a BP hibája miatt nem tudom megcsinálni a dolgokat.
    Gratulálok!

orchidea6969 kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Kérlek segítsetek melyik gombra kell kattognom, hogy a paszuly visszaálljon a paszulyarató megjelenése előtti sorrendre. Összevissza vannak, reggel még jó volt. Lehet én kutyultam meg valamit, mert olyan lassú volt az egész az előbb, hogy mérgemben összevissza nyomkodtam mindent. Dühös vagyok, hogy végre élvezhető a telihold is meg minden tudom mit és mikor szeretnék, és akkor totyorognom kell az aratás böszmesége miatt. Nem volt ennyire lassú mostanában a játék. Nem kell törölgetnem (! ), semmi nem poros :D köszi

7. Laboviti

Szia!
    Egyelőre várni kell a probléma megoldásáig.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...a-felhősorok-átrendeződtek.13199/#post-366346

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia Laboviti!

Az eventismertetőben ez szerepel:

Az event ideje alatt a Varázsfa 1db PisloGombával ajándékoz meg minket aratáskor.

Ezzel szemben a varázsfa nem ezt a felröppenőt adja.

Köszönöm, ha a változást megosztod velünk vagy a hiba javításáig ne arassuk a varázsfákat?

tyúktápésbúza kedveli ezt.
  9. Laboviti

Szia!
    A varázsfa az event ideje alatt a Tp mellett pókselyemmel gyarapítja a Gazdák készletét.
    Az event ismertetőjében kicseréljük a nevet.

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen gyors válaszod.

tyúktápésbúza kedveli ezt.
  11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijja kedves! :)
    Mintha azt olvastam volna, hogy a teliholdason is lehet event növényt ültetni, azonban nekem nem engedi. Vagy valamit félre olvastam?!

missuzy_53 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Szia!
    Az említett farmrészen nem ültethető a hátborzongató gyapot.

-Anyu- kedveli ezt.
  13. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Sziasztok! Két farmom van. Az egyik teljes pompájában halloweeni világításban ragyog a másik maradt sima. Ez hiba?
    A másig gondom, hogy az ajándék pörgetésnél lefagy a játék. Ha lehet nézzetek utána.
    .Eperke73. ID:38155641
    Előre is köszi

14. Laboviti

Szia!
    Az alábbi gomb használatával -"Hóesés"- bekapcsolható /kikapcsolható a halloweenes látvány:

15. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni valakitől aki ráér és meg tudná-e nézni nekem mikor regisztráltam a két farmomat mert sehol nem találom az emailok között

Gazda: krozserv ID: 21448818
    Gazda: Kati22222 ID: 14399452

16. Laboviti

Szia!
    - krozserv ID: 21448818 - 2011. január 22.
    - Kati22222 ID: 14399452 - 2010. október 16.

Kati22222 kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tiszteletem Moderátor! Egy hete kb. szóltam, hogy a piacon ha több árut pakolnák ki megjelenik a sárga gerbera és a forgás, amiért nem tudok több árut tovább kirakni csak esetleg később. Akkor mondták jelzik a központba a hibát, ezek szerint a központ a szőnyeg alá söpörte az észlelt jelenséget? Köszönöm előre is a segítséget.

18. Laboviti

Szia!
    Jelenleg a játék több problémával is küzd, ezért még mindig a türelmedet kell kérnem.
    Javaslom, lassíts a munkafolyamatokon.

19. Mester501

Mester501 Fórum-zöldfülű

szeretném ha utána járnának hogy 24 orán belül mért gazosodik el a farmom köszönöm szépen

20. Laboviti

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.