Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm! Akkor félreolvastam valamit... :)

2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Én csak az érésig akartam a +-ban lévő árumat betölteni, de a 4. fajtánál már megindult a kerregés, ott is hagytam.

3. pusitimi

pusitimi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Több mit egy napja nem tudok a tölgyesbe belépni, 99%-ig betölt aztán lefagy. Mi lehet az oka? A többit gond nélkül tudom használni! Előre is köszi!
    pusitimi

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Helló! Köszönöm a választ! Már megyek is és bekapcsolom. És a pörgetésnél miért fagy le a gép?
    Szép estét mindenkinek.

6. Laboviti

Érdemes lenne egy próba erejéig egy másik böngészővel megnyitni a játékot és megforgatni a kerekkereket.

7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Teljes káosz van a felhősoron, össze-vissza vannak , eddig rendben voltak, most viszont nincsnek sorrendben, már frissítetem, tisztítottam, ki-be léptem, semmi.Másnál is előfordul , vagy csak nálam ?

8. Laboviti

9. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

10. Laboviti

A bosszúság elkerülése érdekében a frekventált felhősorok sorszámát jegyezd fel. Reggel ezekre koncentrálj.
    Amíg meg nem történik a módosítás.

11. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm ! :)

12. 1csendes

1csendes Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy a szellemes szerelés eventnek nincs összesítője, hogy miből mennyi kell, mert nem találom?

Kati22222 kedveli ezt.
  13. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Tessék:)

NévMennyiség
    Pókselyem920 (528 + 392 termékek malom illeték)
    kék szövet33
    sárga szövet33
    fehér szövet33
    bíbor szövet33
    Hátborzongató gyapot malom termékekhez11.880
    Napraforgó (sárga szövethez)462
    Gyöngyvirág (fehér szövethez)396
    Ibolya (kék szövet szövethez)462
    Orchidea ( bíbor szövethez)660
    Pislogomba175

Mica67 kedveli ezt.
  14. 1csendes

1csendes Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen Kati22222! :)

Kati22222 kedveli ezt.
  15. majoranna65

majoranna65 Haladó

Kérlek segítsetek. Megettem egy töklekvárt, amit később - pár perccel ezelőtt úgy gondoltam nem kell, inkább lecserélem egy répás-almás csatnira. Az x jelre kattintottam, ahol megkérdezte a gép, hogy tényleg törölni akarom-e. Igent nyomtam, csakhogy erre nem csak az épp aktivált töklekvár tűnt el, hanem a kamrámból az összes lekvárom, virágom, bólém, csak a pék mesterséghez tartozók maradtak meg. Hova lett a sok sok termés, amiért keményen megdolgoztam? Kérlek segíts. Köszönöm. ID :27190403

Kiléptem - visszaléptem, és visszakaptam mindent. Elnézést a zavarásért, de nagyon bepánikoltam. Még egyszer bocsi

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.15
  16. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítsetek eltünt aranyam 68 volt és most csak 45 van.Köszi erzsi540430ID: 52549333

17. bonita333

bonita333 Rutinos

Szeretném megkérdezni, hogy a "munkások féláron" (1480 Ft) nincs benne a paszuly patrónus ??? Mivel inaktív volt, ezért vásároltam pár perccel ezelőtt egy csomagot, de továbbra sem aktív.
    Gazda: bonita333 ID: 50673142

18. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Szeretnék paysafecarddal vásárolni, de azt írja ki fizetéskor hogy nem lehetséges. A kód rendben, mert azt is látja mennyi a jelenlegi összeg. A vásárlásra is elég mégsem tudom megvenni amit választottam. :(
    Más is jelezte már? Tudtok róla? Mikorra várható a javítás?

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Mica67!

A kis négyzetbe a pipát beletetted, hogy elfogadod az ÁÜF-t?
    Illetve másik böngészőn keresztül is megpróbáltál már vásárolni? Ott is ezt tapasztalod?

20. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Pipát betettem. Még megpróbálom másik böngészővel.

Másik böngészővel sikerült a vásárlás.
    Köszi a segítséget!

Utoljára szerkesztett: 28.10.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.