Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg elszámoltál valamit - a legtöbb esetben ilyen egyszerű dolgok vannak a háttérben.

2. Csocsoovb

3. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen utánanézek, amennyiben megadod a szükséges információkat:

4. Ursaminor

Ursaminor Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors válasz . Hát ez csak véletlen lehetett, mert szándékosan nem dobnék ki ennyi aranyat. Mi ebből a tanúság , ha nem veszek aranyat nem kattintok véletlenül rossz helyre, mert nincs miből levonni.

szöszi50 kedveli ezt.
  5. Sejna

Sejna Fórum-zöldfülű

Sejna ID.25070174 Köszi!

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia Kutty!
    Mi is pont olyan mezei játékosok vagyunk mint bárki más és a hibák is pont annyira bosszantanak minket is, mint titeket. A különbség csak annyi, hogy mi tartjuk a kapcsolatot a központtal. Ha többen jeleznek egy problémát, mindíg továbbítjuk és választ is kapunk rá. Ha azt írják nekünk, hogy nincs olyan jellegű hiba, akkor ezt mi továbbítjuk felétek. A megoldást is közlik velünk, mi pedig veletek. Van, hogy egy-egy hibát többször is jelentünk, mert közben sok minden változhat. Egyes hibáknak több oka is lehet. Elsőre, persze mindenki a játékra gyanakszik és elő is szokott fordulni, de túlnyomó részt máshol kell keresni az okot. A játék rendkívül összetett, ezért is szeretjük ilyen sokan. :) Rengeteg süti és adat érkezik egy-egy belépés során, de ezek a gyorsabb betöltődés érdekében nem mindíg frissülnek. Ilyenkor kell kipucolnunk a gépünket. (Én sem szeretem jobban másoknál, de ez van.) Elég sok galibát szoktak okozni a frissülő pluginok, ilyenkor is érdemes a régi adatokat törölni, de változás lehet csak napok múlva tapasztalható, amikor az adott pluginra kijön egy javítás. Ez a játékosok gépétől és a játéktól is független.
    Azért vagyunk itt, hogy segítsünk és igyekszünk mindíg a legjobb megoldást ajánlani. Az már a játékosokon múlik, hogy alkalmazza e, vagy sem. Többször előfordult, hogy valaki napokkal később visszajött és írta, hogy ő nem tett semmit, mégis két nap múlva rendbe jött a játék. Csupán frissültek az adatok. Hát, én nem várok napokig.
    Kérlek szépen, ne tekints minket "ellenségnek". Tényleg csak segíteni szeretnénk. Nem tudom mennyire naprakész a böngésződ, de ha Firefox böngészőt használsz, ezen az oldalon érdemes körülnézni:
    https://www.mozilla.org/hu/plugincheck/
    Hasznos, én nagyon szeretem. :)

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    10 db kéket indítottál 2015-10-29 19:59:59-kor és készen lett 2015-10-29 21:39:27-kor.
    10 db sárgát indítottál 2015-10-29 20:00:25-kor és ez készen lett 2015-10-29 21:39:27-kor.
    Bíbort is indított 2 darabot 2015-10-29 20:00:53-kor és 2015-10-29 18:25:23 5 db kéket és 5 db fehéret. A négy állat felöltöztetéséhez mind a négy szövetből egyenként 33 db kell. Az ismertetőben ellenőrizheted, hogy mennyit használtál fel. A felsorolt szöveteket rendben megkaptad és tegnap be is adtad a feladatokba.
    Az event ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/365472/

8. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Kedves Rose!
    Nem nézlek benneteket "ellenségnek". (Bár néha, amikor ilyen viselkedést tapasztalok, akkor ige. De ez nem jellemző.)
    A plagin-oldalt köszönöm, megnéztem napra kész a gépem szerintük.
    De itt a fagyásoknál valami fatális félreértés van! (Lehet, hogy én nem fogalmaztam elég világosan.) Nem egyszerűen a játék fagy le, hanem játék közben egyik-másik funkció! Vegyük pl. a mai mozit. Rákattintok. Feljön a mozi ablaka. Rákattintok a "megnézem" gombra. Erre vált a kép, egy pillanatra felugrik a "Kérlek várj" felirat, aztán ott ülök a sárgás, üres kép előtt. Fent, a böngésző felső fülén látom, hogy keresi a kapcsolatot, forog a kis karika, és ennyi. Nem tud felkapcsolódni, nincs se vetítés, se fekete képernyő, se semmi.
    Mikor megunom - egyszer már végigvártam, míg kiírta az idő túllépést is -, és a jobb felső "X"-szel visszamegyek a főtérre, onnan már nem tudok sehová se menni, mert a térkép funkció nem működik.
    Egy játékostársam javaslatára - bizonyára szinkronban romlott el a gépünk - az asztali ikonnal leteszem, kinyitom párszor a böngészőt, és máris minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Ez egyértelműen kapcsolódási hiba, ezen az én gépem nem tud segíteni, akár elismeri a BP, akár nem. (Magam is azzal kezdem a játékot, hogy mindent kitakarítok, gyakran még a levelező programomat is bezárom a játék idejére.) Az ilyen problémán nem segít a géptisztítás, és ezt azért merem leírni, mert - magam leellenőrizendő - igen, megcsináltam. Kiléptem, kipucoltam mindent, beléptem, és pontosan ugyanazt produkálta, mint azelőtt.
    Nem tudom, mi a megoldás, de higgyétek el, nem a fogadó oldalon van a probléma, és a megoldás.
    Üdv,
    kutty

.Benci. kedveli ezt.
  9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Most csináltattam a malommal 2x2 fehér szövetet. És nem kaptam meg. Most betettem egy 2-est, meg 1-et, mert kevés volt az alapanyagom, várom mi lesz. ID 9804208 Kérlek nézzétek meg. Köszi

10. -Búzamezö-60

-Búzamezö-60 Fórum-zöldfülű

"
    "

Sziasztok!
    A mozival én is szoktam így járni, elég sűrűn. A másik problémám: napok óta nem kapom meg az ingyen pörgetést. Ma pl. 4 szupertrágyát kaptam pörgetéskor. Le fényképeztem, de nem tudom betenni a képet.
    Köszönöm, hogy helyreállítjátok a hibát.

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, ellenőrizd a megadott ID számot.

12. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

13. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Jóreggelt
    a piacon árultam egy gorillát, gorilla eltűnt gondoltam megvették, de nem.A pénzem nem lett több egy huncut pengővel sem és a raktáramba se került vissza.Várom a választ,ID.:13558848

14. Laboviti

Szia!
    Konkrétan mikor tetted ki az említett tenyészállatot a piacra?

15. -Búzamezö-60

-Búzamezö-60 Fórum-zöldfülű

A farmon:
    -Búzamezö-60 ID: 29856955

Köszönöm

16. Laboviti

Kérlek ne feledd, ha már megvan az 5 pörgetési lehetőséged, Rackó nem fog újabbat adni számodra!
    A megadott accounton utoljára október 16-án pörgettél, melynek jutalma egy darab pulykaól 1. szint sárga ól volt.

17. avonmarika

avonmarika Junior szaki

Legyártottam a 33-33db szövetet és amikor elkezdtem beadni vettem észre ,hogy sárgából több van.Természetesen a másikból hiányom lett.Mi történt nálam? Köszönettel avonmarika gazda id:18906582

Utoljára szerkesztett: 31.10.15
  18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ellenőrizd a megadott ID számot.

19. Nexi21

Nexi21 Utánpótlás-írogató

Szia!
    ID1979733 - vettem Bioragasztót 3xis elsőre nem figyeltem de a másik alkalommal igen le is vonta a pénzt de nem jelent meg a pajtában - Köszi Nexi

20. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton lápi póc terményeket vásároltál.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.