Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek pontosan fogalmazd meg, hogy mit keresel.

2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok,mikor szűnik meg a lassulás végre ?Új elemek bevezetése és eventek érkezése alkalmával elég gyakori hiba,nálam ez főleg a piacon való böngészés élményét teszi kissé horrorisztikussá.Válaszotok előre is köszönöm.

durnieva kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

4. trnyikvivi8

trnyikvivi8 Fórum-zöldfülű

A bölcs tölgynél az élő legendák 29/30 ki van váltva, de nem találom a kitehető szobrokat az eszköztáramban.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Miután kiváltottad az élő legendát, be kellett adnod a szobrokat, és ekkor került az hogy 29/30-as "szintnél" jársz. És innentől kezdve nem kell semmi féle kitehetővel bajlódnod, mert az élő legenda mindenhova hat, dísz nélkül is.

6. trnyikvivi8

trnyikvivi8 Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszod.

7. Sziasztok! Hogyan lehet a sötétet kikapcsolni, rettentően zavaró! Egyik farmomon valamiért nincs, de a másikon is szeretném, ha minden mező világos lenne. Kérek tanácsot. Köszönöm.

8. -East17-

Szia!

Itt megtalálod a módját:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/366203/

9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Amikor aktivalom a felhosorokat , nem latni, hogy , milyen felhok aktivalodtak, nem mutat semmit . masnal is vannak ilyen problemak ? vagy csak nalam lehet valami hiba? Koszonom.

10. -East17-

Szia!

Kézi aktiváláskor nem jelenik meg semmilyen külön információ, csak akkor jön az ablak, ha a Felhőmunkásokkal aratod le őket.

missuzy_53 kedveli ezt.
  11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Mindig felhomunkasokkal aratom le es van amikor mutatja es vanamikor fel sem jon az ablak missuzy_53ID: 1851772

Utoljára szerkesztett: 31.10.15
    mamszi5107 kedveli ezt.
  12. -East17-

Ezt eddig még nem tapasztaltuk. Legközelebbi alkalommal ha nem jön az ablak, a következő sorok aratását próbáld meg másik böngészőben elvégezni.

13. dorottya222

dorottya222 Fórum-zöldfülű

Beri75 (ID14396482) vagyok , két napja nem tudom megnyitni a farmomat, már csak 92 %-ig tölt , begazosodtam stb. Mindent megcsináltam amit irtatok, így sem működik.Szerettem játszani,de most feladom eddig tartott, kiléptem!

14. -East17-

Szia!

Ellenőriztem a farmot és működik a belépés. Tudni kellene, hogy a böngésző és a flash player frissítései rendben vannak-e? Megnézted, hogy mindenből a legújabb van nálad telepítve?

15. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Sziasztok! A Gazdakörben ha egy megrendelést akartam teljesíteni eddig ha a termék fölé vittem az egeret azt is kiírta hogy mennyi van a pajtámban... Most csak a termék nevét írja ki.... Ez hiba vagy direkt van így????

16. -East17-

Szia!

Sajnos ez egy ideje fennálló hiba. Jeleztük már, és várjuk a megoldást.

17. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Okés köszi az infót, bocsánat hogy nem tudtam róla és felhoztam.....

18. rianna84

rianna84 Fórum-zöldfülű

Köszi :)

19. vilmoszita

vilmoszita Fórum-zöldfülű

vilmoszita id 4655810
    A gazdakörben a megrendeléseknél ha a kurzort ráviszem a termékre nem írja ki mennyi van a pajtámban?Mi az oka ennek?Köszönöm.

20. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.