Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ancsahemzo

ancsahemzo Utánpótlás-írogató

Sziasztok.A problémám az,hogy a halowen napi ajándékait monden nap kiváltottam, most mégis az utolsó sornál csak akkor engedte a mai nap ajándékát kiváltani,ha a sor első ajándékát újra ki váltottam 10 Fa-ért.Szeretném vissza kapni a 10 Farmaranyat.ID20177031
    Köszönöm,ha meg nézed és segítesz.

2. vikka1979

vikka1979 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Befejeztem a Haloween tököket, mindent kinyitottam. De a Fő ajándékot nem találom sehol. Mi az és hol található?
    A választ előre is köszönöm: Vikka gazda

3. fitosamy

fitosamy Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A reggeli aratás után az új területen nem kaptam meg sem a növényeket sem a felröppenőket. Gülűszem volt ültetve. A többi területen rendben voltak a növények biztosan.
    ID: 26093402
    Köszönöm, ha utána néztek!

4. elida53

elida53 Haladó

Csak egy kiegészítés : a 7 napos Hallowen fő ajándéka rosszul van írva, ha a nyilat ráhelyezzük.
    Nem 1 Polipfa a nyeremény, hanem 1 XL Polipfa és 1 Polipfa.

5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A malomban az óra nem működik :(
    Szép napot Mindenkinek .

6. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Jóreggelt!
    Érdeklődnék hol van a mai ajándék, a 36 órás kupon amit a halloween kalendárium adott,A kuponok közt nincs, az aratógépnél sincs,frissités volt stb.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ennek igen egyszerű oka van: a nyeremény utólag meg lett változtatva, a játékban megjelenő szöveg frissítése azonban elmaradt. Az idő rövidségére való tekintettel a korrigálása nem várható.

8. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Tegnap, és minden nap lenyomtam a "7 napos halowenes" ikont. Ma jövök fel és a tegnapit nem ismeri el, azaz mintha tegnap nem nyomtam volna le. Tegnap reggel 0630. körüli időben volt.
    Látom, hogy 10 érme ellenében kiváltható, de ha én tegnap megnyomtam és szabaddá is vált, akkor mire fizessek?
    Várom megtisztelő választ!
    Köszönöm!

9. Csocsoovb

10. Csocsoovb

Szia!

A log szerint a negyedik napi ajándékot nem nyitottad ki a megfelelő időben, így annak kinyitása utólag csak farmaranyért volt lehetséges. Nem történt hiba nálad.

11. Csocsoovb

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy megkaptál -e mindent aratáskor, vagy sem. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

12. Csocsoovb

13. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

14. Csocsoovb

Szia!

Amikor utólag azt mutatja neked a játék, hogy 10 farmaranyért tudod kinyitni, akkor az azt jelenti, hogy előző nap annak kinyitására nem került sor.

15. orchidea6969

ID:13558848

16. Csocsoovb

Szia!

A 36 óra munkásokat rendben megkaptad, ekkor járnak le munkásaid, amiből korábban nem voltak: 2015-11-02 15:51:39

17. orchidea6969

Eleve voltak munkásaim az építőt leszámítva!Miért nem a kuponok közé kerül és majd én aktíválom amikor akarom??????

18. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Tudom, olvastam, de 06. 30 körüli időben kinyitottam tegnap az ikont.
    Gazda: szivarvany20000ID: 19473108

19. Csocsoovb

Szia!

A nyereményeket mindig a játék készítői határozzák meg, mikor mit kapunk.
    Mivel abból a munkásból is van 36 órád, amiből korábban egy perced sem volt, látszódik, hogy hozzáadódtak a 36 órás nyereményeid minden munkáshoz. Igen, a többihez is, azokhoz is, amiből még volt hátra időd.

20. Csocsoovb

Szia!

A log sajnos nem támasztja alá az általad elmondottakat:

Day 6
    Locked

Ezek szerint nem történt meg a kinyitása.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.