Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Áááá, köszönöm, megtaláltam!!!!

2. N$ári

N$ári Utánpótlás-írogató

Úgy emlékszem, volt 4 db xxl pisztáciám, amit tegnap kitettem a szigetre, de ma reggel csak sima fák voltak kint, és hiába töröltem a pisztácia fákat, az xxl-ek nem kerültek vissza a raktárba. Meg tudnátok nézni? N$ári ID: 3706813 Előre is köszönöm!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Bahamarama ültetvényen vannak kiültetve a Pisztáciafa fejlesztések.

4. N$ári

N$ári Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Frissítés után megtaláltam.

5. veranda2008

veranda2008 Fórum-zöldfülű

A tökös halowenes farmal együtt eltünt a polipfám is amit ajándékba kaptam.nagyon szeretném visszakapni .farmnevem veranda2008.Segitségüket kérem .

6. Laboviti

Szia!
    A polipfa csak a Teliholdas farmrészre kihelyezhető. A következő ilyen esemény alkalmával ott megtalálod a keresett fát.

7. norcsi63

norcsi63 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy ki váltottam ma a matéfa szobrot de nem találom sehol sem. Mi a teendőm?

8. Laboviti

Szia!
    A Maja majmok szentélyében az érintett szobrok kiváltása után a piros kosár alól vásárolhatjuk meg ólakat, fákat.
    A képen látható hogyan jutsz el a szigeti gazdaraktárba.

9. zigus

zigus Törzsjátékos

Belépek ,bejön a térkép vele az akció tábla ,de kilépni belöőe nem lehet az akció táblából csak ha leteszem alóra a böngészöt és vissza és ez már nem most kezdődött csak vártam vártam ,hátha megjavítják valahogy a Firefox most nem Farmerama barát miért is ...

10. Laboviti

Szia!
    Erről a jelenségről már értesítést kaptak a központ munkatársai. Mi is várjuk a javítást.

11. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Üdvözet Gazdatársak! Lehet, hogy előttem már jelezték a következő hibát. Időnként nem tudok átlépni az egyik kertből a másikba csak akkor ha előtte frissítek. Ennek nem így kellene működni! A másik észrevétel a géppel nem mindig eteti vagy itatja meg az állatokat.
    Bosszantó amikor jóval később belépek és látom, hogy a szomjúságtól kókadoznak. Ha a kedves Illetékesek tudnak róla igazán orvosolhatnák . További jó játékot, csere-berét.

12. Laboviti

Szia!
    Feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelik" a számítógépedet.

Érdemes a következő lépéseket, akár naponta többször is elvégezni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

13. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm a gyors választ és segítséget. Megpróbáljuk a leírtak alapján kiküszöbölni a hibát. Visszatérve az általam leírtakhoz, ezt a problémát azóta tapasztaljuk( férjem is) amióta megnyitották a teliholdas kertet. Még egyszer köszönöm .

14. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kiraktam a léghajóra cserélni egy ++rént gesztenyegazdáért.
    Ha rákeresek a kínálatok közt, sehogy se találom.
    ?

15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

A saját ajánlatodat a léghajón ne keresd, mert ott nem találod. Arra ott van a "Csere"-nél az "Ajánlat kezelés", ott megtalálod, illetve ott vissza is vonhatod.

16. Cila52

Cila52 Járnitanuló

küldtem ajándékba aranyért kacsacsörü madarat joco540 nem de a madár nem ment át de az aranyamat nem kaptam vissza iD4269836

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kivimadarat küldtél, nem pedig kacsacsőrű emlőst.

18. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    hol lehet szert tenni csere engedelyre ??
    minek vannak a cserenapok ha nem adnak hozza csereengedelyt

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A csere napok alatt minden nap 1 darabot kapsz belépéskor. A többit farmarany ellenében vásárolhatod meg, a képen látható kék + jelre kattintva:

Ashampoo_Snap_2015.11.04_16h19m19s_001_.png

20. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Koszi szepen

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.