Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Neni60

Neni60 Junior szaki

Szia!
    Mi lehet az oka, hogy nem tudok cserét lebonyolítani. 70 db csereengedélyem van és még is szürke! A fám is meg van, amit be szeretnék cserélni az általam kiválasztott fára.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan milyen fát cserélnél és mit kérnél érte?

3. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Köszi, hogy válaszoltál de a másik farmról is kerestem és nem találom.

Kösz, hogy válaszoltál, de a másik farmromról is kerestem és sehogy se látszik.

4. -East17-

Szia!

Mivel a léghajón csak közös szerveren található farmok ajánlatait látod. Egyáltalán nem biztos, hogy a 2 farm egy helyen lakik.

5. Neni60

Neni60 Junior szaki

Szeretet fáját ajánlják és Maringa XXL fát kérnek érte!

6. -East17-

Ezek szerint neked a moringa XXL megvan és be is vetted a farmodról, hogy cserélhesd?

7. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Erre nem gondoltam.Köszi

Azért megnéznéd, ha lehetséges, hogy megvan-e egyáltalán az ajánlat?
    ID: 23200648

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.11.15
  8. Neni60

Neni60 Junior szaki

igen, pontosan így történt.

9. -East17-

Értem. Azt is ellenőrizted, hogy csak 1 fát kérnek? Mert ha mondjuk 3 darabot szeretne az illető, akkor természetes, hogy a csere nem jöhet létre. Valamint az is előfordulhat, hogy a csereajánlat már nem él, de még nem került ki a rendszerből.

10. Neni60

Neni60 Junior szaki

Értem! Köszönöm szépen!

11. vagone52

vagone52 Utánpótlás-írogató

Szerettem volna Titkosügynökképzőt küldeni , de nem lehetséges Miért? Nincs a tiltottak között.

12. -East17-

Szia!

Az említett ól nem küldhető és nem cserélhető. Eventjutalomként került a játékba, ez az ok.

13. -East17-

Én sem tudom megnézni. Mindenki saját maga ellenőrizheti, hogy mit tett ki és azok közül mi az ami még élő csereajánlat. A Cserék kezelése részlegben.

14. elida53

elida53 Haladó

Évek óta Internet Explorert használok.Tegnap estig rendben volt.Ma reggel a farm-al kezdtem és nem tudtam belépni.Feltelepítettem egy Firefox-ot, azzal sikerült.Most , hogy hazaértem megint megpróbáltam az Explorer-el, de nem megy.Tudom más böngészőt ajánltok, de én évek óta ezzel dolgozom és továbbra is ezzel szeretnék.Mi változott tegnap este óta, mi az oka, hogy nem tudok belépni az Explorer-el ?
    (minden takarítás,sütik,flash,stb. elvégezve).

15. -East17-

Szia!

Sajnos nem rendelkezünk ilyen jellegű technikai információval. Elképzelhető, hogy az IE kapott egy olyan frissítést ami gondot okoz.

16. -xTamarax-

-xTamarax- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Lehet már tudni valamit a felhősor javításáról?

17. -East17-

Szia!

Jelenleg semmilyen információval nem rendelkezünk a felhősorral kapcsolatosan.

18. -xTamarax-

-xTamarax- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! :)

19. mancs55

mancs55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Tegnap megcsináltam "az irány dél"gazdaköri feladatot és nem kaptam meg a felhősort
    ID:52290716

20. -East17-

Szia!

De megkaptad. Ültetési bónusz sorok első helye:

Ashampoo_Snap_2015.11.04_19h14m57s_003_.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.