Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben Chrome böngésző közreműködésével használod a farmod kérlek, egy próba erejéig válts böngészőt és ott ellenőrizd a tenyészterepek működését.

2. szivárvány93

szivárvány93 Utánpótlás-írogató

Sziasztok teljesítettem a kutya tenyésztési küldetést, de a felhősorba nem kaptam meg az egyik kitehető ajándékot
    ID:5180924 szivárvány93

3. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../ebdalnokok-hibás-jutalmak.13233/#post-374397

Ne feledd, az event felhőjének 1X1 felhőpamacsára szabadon választott tárgyat helyezhetünk.

4. (orhidea)

(orhidea) Fórum-zöldfülű

Sziasztok nem tudom jó helyre írok ,de van egy olyan problémám hogy tegnap még volt 100 szupertápom ma meg nincs egy darab sem :-( csinálom a kutyatenyésztést de nem raktam be 50 tenyészetet :-( ha meg tudnátok nekem nézni azt meg köszöném . Id:17652320. a választ előre is köszönöm .

5. Laboviti

Szia!
    Valóban 100 egység szupertáppal kezdted a tenyésztést még tegnap. Az ellenőrző panel adatai szerint felhasználtad a teljes készletedet.

6. (orhidea)

(orhidea) Fórum-zöldfülű

Hm hát köszönöm szépen .

7. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

A gép frissítve, minden rendben működik. Kérdés: az esőesrdőben lévő víztartály másnál is féltartályt mutat full-on, vagy nálam ragadt be egy "cella"?

ID: 2531158
    Köszönöm a választ előre is.

8. Laboviti

Szia!

Mi is tapasztaltuk az általad is említett problémát. Jeleztük a fejlesztőknek.

9. Laca101

Laca101 Járnitanuló

Gazda: Laca101 ID: 52588612
    Hali. Ma kora reggel elküldtem egy SMS-t farmaranyért. A teló azt írta, hogy sikeres volt a küldés, de nem kaptam meg a 115 aranyat! Mit lehet ilyenkor tenni? Meg tudnátok nézni? Köszi!!!

10. Laboviti

11. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszönöm, türelemmel vagyok.

12. Laca101

Laca101 Járnitanuló

Gazda: Laca101 ID: 52588612
    Ja és még valami! Még mindig baj van a mozival, fekete képernyő, semmi video!!!

13. Laboviti

Többen tapasztalták az Általad is említett jelenséget a filmszínházban. Az észrevételt jeleztük a központba.

14. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!

Megnéznétek, honnan van tojásfám?
    kosagi ID: 52267135
    Köszönöm!

15. Laboviti

Szia!
    Két lehetőséget is ajánlok az ajándékok elküldéséhez, megtekintéséhez:

vagy a szomszédlista új ikonjából

16. búzavirág51

búzavirág51 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom, hogy csak nálam áll fenn ez a hiba, a hóágyú, őszi ágyú,hullócsillag leszedéskor, ujra ki-be kell lépnem, mert a leszedést nem engedi, hogy többinél.

17. Laboviti

Szia!
    Erről a jelenségről már értesítést kaptak a központ munkatársai. Mi is várjuk a javítást.

18. katka78

katka78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Nem tudom jó helyre írok e.Ha nem elnézést.Tegnap este 18.00-kor rendeltem sms-el 115 farm aranyat.kártyámról le vették az sms árát 765ft-ot de az aranyat azóta sem kaptam meg!Mit tehetnék?ID 52066114 katkasimon78

szöszi50 kedveli ezt.
  19. Laboviti

20. kosagi

kosagi Fórum mestere

Ott néztem, és nincs a küldött ajándékok között.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.