Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sikerül. :)

2. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

köszönöm. már jó!

3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Látod nem én vagyok az egyetlen aki így járt!Az idő meg halad,és amire költeni szerettem volna az meg lejár!El megy az ember kedve az egésztől!Már többször is megfogadtam,hogy nem költök egy fillért sem,de azt hiszem,hogy most már be is tartom!Köszönöm a válaszodat!Sajnos nem vigasz a számomra!Hétvége van,és nem érnek rá a problémával foglalkozni!

4. nagyonszőke71

nagyonszőke71 Utánpótlás-írogató

Tegnap én is rendeltem sms-el FA-t, mint a többi Vodás sorstársam úgy én is hiába várom a visszaigazolást és az aranyat, amire csak egy hivatalos válasza lehet a supportnak, mégpedig,hogy amíg nem kapják meg szolgáltatónk jelzését,addig nem írják jóvá a rendelést, ami természetesen jogos, DE tőlünk ezt levonták már.. Hívtam Vodát, a válasz tömör volt, megesik, írjak ügyfélszolgálatnak és munkanapokon x-yig válaszolnak..kivizsgálják... Csodás.....

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a Vodafonos sms probléma lépett fel nálad is, akkor az ő ügyfélszolgálatukhoz fordulj. Más megrendelési esetekben a pénzügyi csoport jogköre az intézkedés, ezt a fórum moderátorai nem végezhetik, a megrendeléseiteket mi nem láthatjuk.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mivel a Voda egy önálló szolgáltató cég, mi nem tudunk helyettük intézkedni. Ezt a hibát náluk kell megoldania a műszaki csapatnak.

7. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

BOLDOG vagyok előbb olvasom hogy ez van én se rendelek...nálam is ez van, pénzt levonva,arany sehol eventet igy nem tudom csinálni... kicsit dühös vagyok most

8. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! én is csatlakozom a vodafonos problémához még sohasem jártam így bezzeg ők még késedelmi kamatot is felszoktak számolni

9. katka78

katka78 Utánpótlás-írogató

Írtam újra.De valami nem kerek.Most meg november 15 van náluk.Vagy át aludtam pár napot vagy rossz a naptáram. :) Már nem idegesítem magam és titeket sem.Csak bosszant hogy fogy a bébi bumm idő. :D

10. patkosi-tunde

egyébként a hiba az tény vodafonon keresztül sms-ben felesleges farmaranyat rendelni..de ha erről tud a farmerama mért nem értesíti a többi játékos....???? aki nem olvasgat itt azok még sokan rendelni fognak ...nem értem

ezt nem értem én se én is igy jártam fél órája...ha a farm tud a hibárol mért nem irja ki. hogy ne rendeljünk...ez igy nem korrekt

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.11.15
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek a Vodafonenos megrendelési problémáddal keresd fel a Vodafone ügyfélszolgálatát vagy hívd őket a 1270-es számon

12. |Tamás|

Szia!

Jelenleg a Magyar Vodafonnál technikai gondok adódtak. A játékba hibajelentéseket nincs mód beilleszteni, eddig sem volt erre lehetőség. technikailag nem kivitelezhető, főleg csak egy országot érintő probléma esetén.. A Vodafone ügyfélszolgálatát felhívni, és erről tájékoztatást kérni azok tudnak akik a Magyar Vodafone ügyfelei.

13. patkosi-tunde

fórumban megjelenetetni sem lehetett volna? no comment

14. |Tamás|

Ameddig nem kapunk Hivatalos tájékoztatást a helyzetről, addig saját felelősségünkre nem tehetünk közzé bejelentéseket a fórum Hivatalos közleményeiben.

15. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Én most beszéltem velük és semmi problémáról nem beszélt nekem de mindegy

tündérbokárka kedveli ezt.
  16. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

17. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzésed, a hibás reklámok adatait minden esetben továbbítjuk a központba.

18. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! Az égig érő paszulyon, a haladási sorban szerettem volna az üres 17-18-19-es üres felhőket lejjebb helyezni, de nem engedi a rendszer. Köszönöm, ha megnézitek, melyet előre is köszönök.
    Gazda: ikivid ID: 27541049

19. |Tamás|

Szia!

Sajnos központi hiba miatt nem módosítható a felhőknél a sorrend. A hibáról már tudnak, és dolgoznak a hiba javításán, addig türelmedet kell kérnem.

20. Jégmadár

Jégmadár Utánpótlás-írogató

Elnézést, hogy jelentéktelenségem ismét írni merészelt, de nem kaptam sem választ, sem visszajelzést, hogy látta valaki, esetleg dolgoznak rajta. Ha nem látható a hozzászólásom, kérlek akkor is írjátok meg! ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.